„Фани” ще вилнее на троянска сцена

* Комедията на земляка ни Марин Костовски ще се играе на 5 юни, сряда, 19:00 ч. * В главните роли – Стефан Мавродиев и Елена Кънева

Предстоящо

НА 5 ЮНИ, сряда, на троянска сцена (НЧ „Наука – 1870 г.”) ще гостува „ФАНИ”, на галено от „Финансова Агония На Индивида” – комедия, или може би по-точното е тъжна комедия, чийто автор е землякът ни Марин Костовски, 39 г. (драматургът е софиянец, но родителите му са от Троянско, завършил НАТФИЗ и Нов български университет). Играещ постановчик е Николай Атанасов-Шуши, а негови партньори на сцената – Стефан Мавродиев и Елена Костова.

Марин Костовски
„МНОГО ТАЛАНТЛИВ, с голямо чувство за хумор и богато образно мислене драматург Марин Костовски” се казва в анонса на пиесата. ФАНИ пък е обрисувана като тотална, настанила се навсякъде у нас; а в конкретния случай - вилнееща в сферата на изкуството и културата, появила се на „работно посещение” в дома на Маестро Георги Божнаков (Стефан Мавродиев) с цел да го превърне от Първа цигулка в Последна дупка на кавала. Срещата на двамата преминава през множество комично-драматични перипетии, но кой ще надделее – нека оставим това да преценят зрителите.

КОМЕДИЯТА „ФАНИ” има номинация за наградата „Аскеер” през 2012 г. Заповядайте – 5 юни, сряда, НЧ „Наука – 1870 г.”, 19:00 ч.

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |