На Хелоуин в „Каза Арт”

* Гости и персонал – със страшни маски и костюми, прилепи и паяци на всяка маса, специално хелоуинско меню, тиквени фенери, страховити декори, много награди, як купон и за най-малките…
Който си го може, го може 

ТАЗИ СЪБОТА (27 октомври 2012 г.) за първи път ресторант „Каза Арт” в Орешак организира карнавално парти за Хелоуин. И всичко в тази специална вечер бе вдъхновено от темата Хелоуин - карнавал, костюми, маски…  Един от основните символи на празника, тиквата, присъстваше навсякъде - в украсата на лоби бара и на ресторанта, в специалното хелоуинско меню с деликатеси от тиква, дело на чудесния екип от готвачи. 

ЗАЛАТА НА РЕСТОРАНТ „Каза Арт” бе декорирана с тиквени фенери на всяка маса и бали от слама, а от тавана висяха балони в, разбира се, оранжево и черно – за по-страшно. Страховитата атмосфера на Хелоуин се допълваше от саксийки с „букет” от сухи клони и накацали по тях прилепи и паяци на всяка маса - творение на изобретателната и сръчна служителка на хотела Мая. Гостите на партито също се представиха на ниво – всички без изключение бяха проявили огромно старание и се появиха с впечатляващи карнавални костюми. Вечерта премина с много вихрени танци и страхотно настроение. 

ДОМАКИНИТЕ бяха обявили конкурс за най-интересен костюм. Но блестящото представяне на всички гости затрудни собствениците на „Каза Арт” Биляна и Пламен в избора на победители и те раздадоха повече награди, отколкото бяха предвидили. Нищо лошо, напротив! А наградите си ги биваше: първата - нощувка за двама  в апартамент „Нова визия” на арт хотел „Каза Арт”; втората - два ваучера за вечеря по 50 лв; третата – един ваучер за вечеря на стойност 50 лв. Имаше и две четвърти награди – два комплекта бутикови ръчно рисувани чаши за вино.

МАЛЧУГАНИТЕ също се забавляваха много, а може би – най-много. Те също бяха преобразени за карнавала в невероятни костюми и маски – пирати, вампири, магьосници… Организаторите бяха подготвили и специални забавления в детския кът на хотела. По-големите собственоръчно си направиха тиквени фенери и маски с помощта на детегледачката Дани, най-малките пък имаха „поръчение” да оцветяват картинки със страховити мотиви за Хелоуин. А батутът, поставен за тях на терасата на ресторанта, стана притегателна точка и за малки, и за по-големи.

Биляна и Пламен, собственици на „Каза Арт”

Още по темата:

21 коментара:

Анонимен каза...

Хелоуин е традиционен празник от дълбините на българския фолклор,а 4-ти Юли е Денят на Независимостта на... България !

Анонимен каза...

Какъв ли ще бъде декора за деня на народните будители. А конкурсите с награди

Анонимен каза...

Абе,така са тези псевдоинтелигенти!!!!Ей,не става от тези българи хора и това е!Всичко чуждо ще уважават,но българското-никога!!!

Анонимен каза...

Друго си е хелоуинска тиква,интелЕгентно значи,не е някаква си проста селска ТИКВА....от Банкя,да речем!Около София растат големи тикви,щото там мястото е торно,има много вода - минерална,с разни микроелементи из нея,а и слънцето спряло сърдито пече,жетварка пее нейде в полето ....ох,чакай,обърках се!Това беше от друго...

Анонимен каза...

(1,3) Какво лошо?! Нещо различно и весело,изпълнено със стил. Браво на Каза Арт!

Анонимен каза...

По стечение на обстоятелствата се оказах част от това "събитие".Честно казано, по-голяма простотия от това надали може да се измисли.Беше смешно да се наблюдава част от троянската интелигенция и бизнес се правят на маймуни, с цел да затвърдят позициите си на VIP общество.
г-н Петров, след като си оправите правописните грешки, с които е пълен сайтът на хотела Ви, разберете, че българските празници се честват по български...не по Хамерикански!
Олрайт?!

Анонимен каза...

Така е,драги ми 6-ти,ние във това никога не сме се и съмнявали!Само че гледам да не присъствам на сбирките на "троянската бизнес интелигенция",хеле пък в Каза Арт.
Пази боже сляпо да прогледа!

Анонимен каза...

Браво 5-ти,ама ако така мисли да го пълни тоя хотел, май вече е на тъмно червено. Само с местни не става, а разходите не чакат и не питат.
Друг е въпросът ако са си навили на масрафа, и този хотел им е за да се забавляват, както е модерно да се казва напоследък в България.
Впрочем подобна показност като тази :"Биляна и Пламен, собственици на „Каза Арт”, не е много професионална, да не кажа никак.

Анонимен каза...

4-ти/Ай-с-с-с/ здравей!

Анонимен каза...

Ш-ш-ш-шт!Но млъкни, сърце!
Здрасти!

Анонимен каза...

То пък едни троянски интелектуалци,както ги беше определил някой по горе...нямам думи.
Ако тези подлизурки са интел. или ВИП, положението е много зле.
Разгледайте снимките и мислете.
А не знам, кой, какво и как може но най-доброто и значимо събитие беше Сливовия фестивал, Карандила, Ангел и Моисей, Петя Дикова и всички други неща. Браво на Общината!

Анонимен каза...

Е ако си от Врабево или от тези дето "слизат надолу с рейса", ясно колко разбираш от каквото и да е било...

Анонимен каза...

Ех, 6-ти, евала! Най-после някой да забележи, че тези хора не обръщат внимание на правописа!
А на мене ми направи впечатление нещо, което ми говори за липса на професионализъм, а те постоянно твърдят обратното. Факт е, че често търсят обслужващ персонал (т.е. има текучество), но ... защо? Защото искат мноооооого (да знаеш езици, да си отговорен, да си отдаден на работата по 25 часа в денонощието, да си хиляди други неща), но ... не им се дават пари за заплати. 500 лв максимум. Е? Това заплата ли е за всички изисквания?
И ето: не само аз виждам липсата на професионализъм. Номер 8 също е видял това!

Анонимен каза...

Не виждам защо всички пишещи тук сравняват Хелоуин и Денят на будителите?! Това са си различни неща и дори в различни дни! Защо хората да не се повеселят...пък и не виждам "празнуването" на Будителите в един хотел,ако е тази думата. Пак се сравняват несравними неща!

Анонимен каза...

Хотелът от вътре е един от най-хубавите в България. За съжаление обаче тези хора явно не разбират от съчетание на цветове(камо ли от изкуство). Отвън изглежда като детска градина или санирано училище и то с каменни плочи за покрив.

Анонимен каза...

Ти пък кога обиколи хотелите в България,че да плямпаш колко е хубав и да го сравняваш?

Анонимен каза...

Искам и аз ,искам и аззззззз....

Анонимен каза...

Кво толкова искаш 17ти?

Анонимен каза...

Как какво, да съм от VIPa на Троян:):)

Анонимен каза...

Хляб и зрелища са държали Рим 1 000г. като инперия. При нас зрелища дал Господ, но хляб няма.

Цезарът каза...

Къде си бе иНператоре? Да не си иН дъ клъб случайно?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |