Посрещаме Обиколката на България

* Троян отново е етапен град, сред участниците - троянският
„Хемус 1896”, единственият роден тим, излъчил 5-ма победители
в българския Тур

Колоездене

ТРОЯН отново ще е етапен град в най-голямото многоетапно колоездачно състезание у нас и едно от най-старите в Европа и света – Обиколката на България (9-15 септември). 62-то издание на родния Тур ще стартира на 9 септември (неделя) на пл. „Народно събрание” в столицата, като стартът ще бъде даден лично от президента на републиката Росен Плевнелиев (10:00 ч.). Началният етап ще финишира в Троян – очакванията са първите да пресекат финалната линия на централния троянски площад „Възраждане” около 17:30 ч.; етапът е разделен на две части – от София до Златица (68 км) и от Златица до Троян (93 км). Вторият етап – от Троян през Ловеч и Севлиево до Габрово (100 км) – ще потегли от същото място (пл. „Възраждане) следобед на следващия ден (10 септември, понеделник) в 15:30 ч.

В ТАЗГОДИШНАТА надпревара участие ще вземат 21 отбора, от които 4 български и сред тях нашият „Хемус 1896” (Троян), единственият роден клуб, излъчил петима победители в Обиколката на България - Лалю Цочев, Борис Бочев, Бойко Ангелов, Павел Шуманов и Димитър Господинов, първите трима родени и израснали като състезатели в Троян. Сред участниците, макар и не с най-добрите си бегачи, са и лидерите в световното колоездене – отборите на „Итера Катюша” (Русия) и „Астана” (Казахстан).

Т21

На снимката: Бойко Ангелов - един от троянските герои,
триумфирали в Обиколката на България, победител през 1986 г.


Във връзка с домакинството на Обиколката
от РУП – Троян уведомяват:


• На 9 септември (неделя) за времето от 14:45 ч. до 17:30 ч. ще бъде спряно движението през прохода Троян – Кърнаре. За товарни автомобили - от 14:45 ч.; а за леки - от 15:30 ч. Състезателите пристигат от Златица през Беклемето към Троян, като движението през града ще е по ул. Ген. Карцов” - моста при кафене „Рио” - кръстовището на ул. „Захари Стоянов” – наляво по ул. „Димитър Икономов” – наляво в кръговото движение при Кооперативния пазар – наляво по ул. „Васил Левски” - пл. „Възраждане”;

• На 10 септември (понеделник) за времето от 15:25 ч. до 16:00 ч. ще бъде спряно движението от Троян за Ловеч до разклона (пл. „Възраждане” – ул. „Васил Левски” – с. Ломец – с. Абланица - разклона).

* Заб. Умоляват се гражданите на посочените дати и часове по възможност да използват другите старопланински проходи и да не навлизат в посочените маршрути на територията на община Троян.

11 коментара:

Анонимен каза...

При навлизане на обиколката по троянските улици на 09.09, водачеството на групата ще бъде поето от Колю Кацаров, Донка Михайлова и Минко Акимов, които възседнали велосипеди в дясната ръка ще размахват знамена на партията майка, по случай революцията !

Анонимен каза...

Няма да е лошо ще им прилича и на тримата,може и Дилянката да викнат в групата:):)

Анонимен каза...

Американски форум:Питаш нещо и ти отговарят.
Руски форум:Питаш нещо и теб те питат.
Български форум/на Т21/:Питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

Анонимен каза...

Страхотен и много верен коментар! Сякаш тези, които ти казват колко си тъп, са най-умните същества на планетата.
В действителност - те са доста ограничени и просто друг коментар не могат и да направят.
Разсмя ме, сполай ти!

Анонимен каза...

Интересно,никой нищо на никого не е казал ,а се въобразяват разни схеми?

Old троянец каза...

3ти,умняга си ти!

Анонимен каза...

Благодаря на Олд-и и на 4-ти,но въпросът е как да "нормализираме" форумът,да се появят отново в него интересно написани и точни коментари.Вярно,че много стойностни хора се изнесоха вече,кой през Терминал1 и 2,кой както намери,нивото непрекъснато пада,но.....Не вярвам,че то е паднало толкова ниско,че постингите да са всъщност обиди или закана за внезапен сексуален контакт!!!Прекалено елементарно.
А после се чудим и гадаем къде изчезна тоя и оня.Никъде,поне аз - тук съм,чета всичко и чакам по-добри времена!Те ще дойдат,но не преди да ги поискаме.....

Анонимен каза...

УСПЕХ, и дано се сетят да поканят победителите сред официалните лица

Анонимен каза...

7-ми, отдавна се знае, че в анонимни форуми нищо стойностно не може да се случи. Този форум е потвърждение на правилото.

Виж се каква си пародия 9-ти каза...

Анонимен каза...
7-ми, отдавна се знае, че в анонимни форуми нищо стойностно не може да се случи. Този форум е потвърждение на правилото.

Много си прос 10-ти каза...

Нищо не каза.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |