Манчо: Възхитен съм от постъпката й!

* Силвия Чернокожева от Общинска банка – Троян върна на бизнесмена плик с монети

ТРОЯНЕЦЪТ Дамян Ковачев-Манчо ни се обади в петък (17 август) в редакцията с молбата да поздравим касиерката в Общинска банка – Троян Силвия Чернокожева. Причината – наскоро Манчо, който е собственик на малък ресторант в курорта Чифлик, дошъл в троянския офис на Общинска банка да уедри няколко плика с монети по 0,50 лв. Предал монетите на г-жа Чернокожева, взел равностойността им в банкноти и си заминал. Но каква била изненадата му, когато след няколко дни банковата служителка го издирила, обяснила му, че е станала грешка и му върнала единият от пликовете с монети (около 25 лв.).

„АЗ НЕ БЯХ РАЗБРАЛ за грешката, жената спокойно можеше да си сложи парите в джоб. Възхитен съм от постъпката й и най-сърдечно я поздравявам! Някой ще кажат, че не е станало кой знае какво, но не е точно така, не парите са важни в случая”, заяви пред Т21 бизнесменът. И от нас – поздравления за г-жа Чернокожева!

Т21

Още по темата:

7 коментара:

Рицар без доспехи каза...

Чичо Манчо и ти си голям пич да знаеш! Макар и дребен, жеста си е жест! Явно си го засружил !
П.П. Нека повече хора взимат пример от банковата служителка и сервитьорката на сладкарница Славея. Единственият начин да излезнем от тази криза е човещината. Кризата вече не е само икономическа, тя е с много по- големи измерения в отношенията между хората! Трябва да сме много по- добри и да работим най- вече върху своето духовно израстване.

Анонимен каза...

Манчо наистина е пич. Няма да забравя как през 94г. след победата на нашия национален отбор над Германия улицата пред Общинска банка беше пълна с народ ,а Манчо беше препасал патрондаш :)Много адреналин имаше тогава....

Old троянец каза...

2ри помниш ли пак в тия години как Манчо Седесаря на един митинг на площада довлече една овца с голям надпис с червена боя "БКП" и май имаше някакви проблеми с природозащитниците... :-0) Манчо е голям чешит и пич :-0)

Анонимен каза...

Всички момичета от Общинска банка са много мили и любезни!

Анонимен каза...

И на мен също ми е направило впечатление, че там има учтиви и любезни хора.

Анонимен каза...

А кога гръмна в рамото с "Макаров"-ивия в комарджийницата В...о ?!...

Анонимен каза...

до 6 ти: Това дето гръмна оня в рамото е минала история и такава регистрирана няма. Важно е че веднага отиде в къщи да скрие манлихерата и да донесе пари на гръмнатия.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |