Предстоящо: „Две шепи вода” (2)

* Донеси „шепа” вода и участвай в голямото сливане - на 17 юни (неделя) в град Троян
Ако не те е страх да се промениш...
Ако решиш да се откъснеш от сянката на материалното битие...
Ако за миг поискаш да избягаш от сивотата на глобализиращия се свят...
Ако търсиш уникалния си код за твоя собствен маниер на живот...


ЗАЩО ВОДА и защо сливане? Ако на всичките „ако” си отговорил с „да”, ти знаеш защо. Ела в Троян, за да покажем, че в схватката „ВОДА – ЧОВЕК” няма господари и роб, няма победител и победен.

ЕКИПЪТ на „Две шепи вода” организира жива прегръдка на Троянския Балкан. От ръка на ръка ще се предават кратунките с вода - от изворите на реките Бели Осъм и Черни Осъм до централния площад на града.

ЗАЕМЕТЕ МЯСТО в живата верига или се включете в „Голямото сливане” на площада, където заедно ще сътворим артинсталацията „Чадърите +” и артпроекта „Звук и движение”. Трябва само да донесете вода от мястото, където живеете, и да го представите със звук, слово, картина или движение.

Екипът на „Две шепи вода”, Троян
За връзка: 0885/557108 или във Facebook (Две шепи вода)

1 Коментара:

Анонимен каза...

http://www.bivol.bg/forest1bis.html

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |