Троянски полицаи закопчаха заподозрян във въоръжен грабеж

* 22-годишният С.Н.А. бил обявен за общодържавно издирване, винят го в удар срещу търговищка бензиностанция

НА 7 МАРТ около 2:30 ч. след полунощ патрул на Районно управление „Полиция” (РУП) – Троян при проверка на лек автомобил „Фолксваген Голф” установил, че водачът – 22-годишният С.Н.А., родом от гр. Търговище, и возилото му са обявени за общодържавно издирване. Причината – срещу С.Н.А. в РУП – Търговище е образувано досъдебно производство за въоръжен грабеж на търговищка бензиностанция, извършен предния ден (6 март); извършителят е обвинен по чл. 198 от НК, предвиждащ лишаване от свобода от 3 до 10 години.

СЛЕД НЕОЧАКВАНАТА „находка” голфът бил иззет, а „бензинджията” зад волана - задържан в предварителния арест в Троян и след това предаден на служители от Областната дирекция на МВР в Търговище. Според информация от сайта Targovishte.com в 5:00 ч. на 6 март в бензиностанция в Търговище нахлул въоръжен с пистолет мъж (въпросният С.Н.А.), заплашил служителя на касата и отмъкнал наличните 357 лв.; при грабежа няма пострадали.

Т21

33 коментара:

Анонимен каза...

Хах, и други ще има като този, даже освен, че ще обират касата, за започнат и да нападат бензаднжийте да им напълнят резервоара до горе и след това ще оберат касата. Продължавайте да вдигате цените на горивата ще има още такива случаи

Анонимен каза...

Браво на милицията,сега остава да хванат и циганите дето обикалят нощем по къщите под предлог ,че търсят квартира,цена няма да имат.

И. Ц. каза...

Ей, пак сте недоволни! Като не правят нищо полицаите - защо не правят, като патрулират нощем - какво толкова правят, сега като са хванали опасен бандит, пак се намира някой (разбира се, че анонимен), който да оплюва.

Анонимен каза...

И.Ц. не е анонимен.Той не се страхува от опасните престъпници !

Анонимен каза...

ИЦ де видя недоволни?

Анонимен каза...

Има двама господа- Марин Ичев и Милен Бочев, от които аз лично съм много доволен. Работят професионално и гледат да разрешат проблемите на хората.

И. Ц. каза...

5-ти, какво се правиш на ударен. Във втория коментар сарказмът е повече от очеваден. От който аз лично не виждам смисъл.

Анонимен каза...

Браааааво.
Отчетоха дейност.
Хайде сега да вземат и да разкарат паркираните автомобили м/у у-ще Ив. Хаджийски и кирка и мотика.
Както и на много други места по "гладната" улица!!!

Анонимен каза...

8-ми, абе ти си бил голям тъпанар бе мекотело.

Анонимен каза...

Ами и той човек се води...

Анонимен каза...

k

Анонимен каза...

От неправилно паркиран автомобил не съм видял да
пострада нито един гражданин. От такива като този Търговишки джигит можеше да пострада всеки работещ праз същата нощ в Троян. Същия не е дошъл да търси работа, а е щял наи вероятно да
обере я магазин я бензиностанция. Браво на полицаите,които са го задържали.
И.П.

Тулски Токарев каза...

Браво на ушаците!!!

Анонимен каза...

M/SI: Поздравления до полицаите за добре свършената работа. Необходимо е общината и РУП да намерят източник на финансиране и в града ни да се постави началото на видеонаблюдение- входовете и изходите на града, възлови кръстовища, център и места с провеждащи се масови мероприятия, входове на училища, детски градини, институции. Камерите могат дъ бъдат-обзорни, за скорост и биометрия. Така операторите в РУП, ще имат информация за издирвани коли, издирвани лица, нарушения на ЗдВП и хулигански прояви. Патрулните коли ще бъдат насочвани от операторите и няма да има случаен принцип при проверките. Ако общината извърши и реконструкция и модернизация на уличното осветление/осветеност на улици/, то подобни бандити изобщо няма да харесват града ни.Няма пари-ще кажат от общината и ще са прави. 4 000 000 финансови корекции за добро управление от предишното наследство можеха да свършат работа и Троян можеше да има видеонаблюдение.

Анонимен каза...

РПУ Троян се спонсорира по една много грозна и порочна схема. Един келеш обикаля фирмите и им подава някакво подобие на договор,срещу което те превеждат пари.Работата заприличва или на рекет, или на купуване на недостъпност за спонсорите!

Анонимен каза...

Нали Цецо Цветанов спря спонсорството?!? Какви договори, какви 5 лева?
Имат си бюджет, и то най-големия измежду всички бюджети!

Анонимен каза...

По книга в България и корупция няма...

Анонимен каза...

Да се сложат камери навсякъде. Ще е добре за Българската демокрация, подчертавам, за българската, и българина, защото ни липсва съзнание, на нас, а и на управляващите.
Истински демократичните държави, и свободно мислещи хора в тях, се борят да бъдат премахнати, или да ги има само там, където са необходими, а не навсякъде. При нас, в България е хубаво да се сложат и под масите, и на работното място, и в общината, и в училище, и в полицията и съда, по познати причини. Сложете и в паничката на просяка, за да го контролирате, и да се радвате, когато не събере по 70 лева за един час през коледните празници. С този морал и душевно "богатство", няма да стигнем до никъде!
Загрижили сме се за вида на музиката, и танца, който танцуват децата ни, а не виждаме тъгата и липсата на настроение в лицата на същите. Насилието ражда насилие, или безразличие.
Правилната диагноза е фактор и за правилното лечение. За съжаление, нямаме добър лекар, който може да е и едно добро правителство, и парламент.

Анонимен каза...

Еей 6-тия,като толкова си доволен от тия двамата дето си ги споминал в похвалния коментар,защо не си си написал името поне,малко ми се струва,че тук има самореклама.Той М.Б. и без това се е взел много на серйозно,та е възможно като няма кой,да започне да се хвали сам по форумите,но тук не виждам никъква заслуга нито на единия нито на другия за задържането на Търговешкия бандит.Поздравления за дежурния патрул...........Иванов !!!!

Анонимен каза...

Кога ще бъдат хванати всички знайни грабители, и кога ще си платят за престъпленията? В никакъв случай кражбата не е начина да си "получиш" неизплатената заплата, неизплатените осигуровки, ограбеното детство и бъдеще, необоснованото поскъпване, от което заплатата ти е намаляла пагубно за тебе и семейството ти. Такива случаи ще зачестят, и дано няма жертви, а и "героите", на които подражават децата ни, да се спрат малко, защото няма престъпление без наказание, рано или късно.

Анонимен каза...

19ти в десятката по въпроса с М.Б.,не знам защо само Ичев му прикрива белиосъмските далавери.

Анонимен каза...

Поздравления за дежурния патрул за добре свършената работа

Анонимен каза...

18-ти, камерите в Европа са навсякъде. Особенно в Англия.Не те разбирам когато пишеш, че трябват само на нас българите и истинските държави/особено САЩ/ се борят за премахването им.Това просто не е така.Нещо се оля, а?

Анонимен каза...

Полицай спира шофьор:
- Добър ден. Документите за проверка!
Шофьора му казва:
- Ей сега. Елате по-близо, ако може, че са ми долу в жабката.
Полицаят си провира главата в колата през прозореца, шофьорът вдига стъклото и го защипва.
След това невъзмутимо излиза през другата врата, смъква панталоните на полицая и го оправя.
Прибира се в колата, сваля прозореца и потегля пред погледа на изумения полицай.
Полицаят се оглежда и вижда минувач.
- Ей, видя ли номера на тоя?
Минувача (смеейки се)
- Видях го бе, как да не го видях?! Аз такъв номер и в цирка не бях виждал!


Поздравления за дежурния патрул за добре свършената работа и винаги да си имат по едно на ум:):)

Анонимен каза...

23–ти, защо протестирахме срещу АСТА! Камерите са също антидемократични! Да се сложат там, където е необходимо, а не навсякъде! В България обаче, ни трябват навсякъде, особено под масите!
Лично съм виждала реакции на живо, против камерите, които нарушават независимостта на човека, ала в държави, където съзнанието на хората и правителствата е на по–високо ниво на развитие.

Анонимен каза...

18 и 25- ти, АКТА няма нищо общо с публичното видеонаблюдение, което се извършва в интерес на сигурността и спокойствието на гражданите в целия свят. АКТА имаше за цел да навлезе в личното пространство на потребителите на интернет.Никъде от коментарите не прочетох, че видеонаблюдението ще засяга наблюдение под масите/под полата ти, ако ти е по удобно/. Бъркаш понятията и те тресе параноя.Не се заяждам с теб, а ти помагам да разбереш разликата.Аз също съм против да има видеонаблюдение извън публичния сектор.За това си има СРС-та, но се ползват по друг ред.М/SI.

Анонимен каза...

Бабо Пенке, не се оставяй на M/SI - взигни го на рогата!

Анонимен каза...

След още 22 години ще си пишем врели–некипели, ще бутаме паметници, ще си мерим ръстовете, знанията, кадърността, некадърността, хубостта, възрастта, партийната принадлежност, грамотността, и мн.др. неща. Така както виждам нещата, ще си стоим на същото положение, без крачка напред. Докато се правим на интересни, и по–интересни, живота ще си е отишъл, и няма да ставаме, и ставате за нищо! Нямаме време за губене. Ако сме толкова сериозни и умни, на каквито се правим, нека да си помогнем сами.
С M/SI бих се радвала да се срещна, но не знам как ще стане. Да се съберем тук "напъващите" се, и да вземем да свършим нещо полезно за хората. Виждам, че той, и още много пишещи са достатъчно "ядосани" на положението, но колко ще излязат на открито, за да изразят недоволството си? Малко се съмнявам за резултата.
Радвам се и от друга страна, че пишещите, грамотни или по–неграмотни, имаме инат, който приближава магарешкия, и това е добре, има надежда.
Има и пишещи, които като им кажеш истината, се сърдят прекалено много, и "сърдитото" преминава в друго измерение. Не можем всички да сме достигнали равновесието, което е необходимо, за да посрещаме истината, като нещо полезно.
Писах, провокирах, предразполагах, писах истини, писах и малко не истини, за да разбера истинското положение, тъй като доста години бях малко далеч от действителността. Разбрах, че не сме направили крачка напред за нещо по–добро и нещо, което да ни прави горди, че сме българи. Напротив, държавата започва отново да потъва, във всяко отношение–икономическо, политическо, морално, физическо, здравно, просветно, и не е останало нищо свято, нито към държавата, нито към хората, нито между хората, нито към различните от нас инвалиди и раси.
Особено много се "зарадвах", когато видях и чух изказване на новоприет член на ГЕРБ, който не знае защо е влязъл в тази партия, просто "влязъл". Това младо, образовано, съвременно, момче, вече младеж, е бъдещето на страната и управляващата партия.
Тия дни ме отписаха от списъците за гласуване в града ми Троян, и на другия ден получих европейска карта, като гражданин на Европа. Не знам какво да мисля, да ми е мъчно, или да се радвам.
Какво да я правя тази европейска карта, когато знам какво става в България и Троян. Не ме радва, и не ми дава никакви сили за труд и надежда, а имам сили да работя и да помагам.
Хората навън са надживели много неща, които при нас сега са на почит, и навлизат/каквито са камерите/, които до някаква степен ограничават свободата ни, но това е една малка подробност, която не е толкова, и най–важна.
Поздрави, M/SI, ще те открия, ще поговорим скоро в открит диалог, а не като "анонимни мишки", както някои се изразяват.
До скоро виждане!

Пенчо дигабира каза...

А пък аз познавам един началник,дето познава началника на полицията.

Анонимен каза...

О ама аз съм чувал за един пък, дето е говорил с един ,чиито братовчед е виждал началника ...

Анонимен каза...

До 28: Поздрави на Гърция, ако не греша разбира се. М/SI

Анонимен каза...

Че сте тъпи-тъпи,ама чак пък толкова!Ако работят,що работят,ако не работят ги псуваме...абе свършили са си работата момчетата.Благодаря им!

Анонимен каза...

Крадец краде от крадец! До къде ще стигнем? Кои са примерите за подражание на децата ни?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |