Елица: „I feel GOOD!”

* „Гласът на България” винаги ще остане скъп спомен за мен. А пък колко тайничко се надявам да е и старт за една бъдеща кариера!”
* „Целувам Троян и винаги ще съм му благодарна за подкрепата,
която ми показа!

ЕДВА ЛИ ВЕЧЕ ИМА троянец, който да не е чувал за Елица Наумова. Надарена с глас, красота, чар, артистичност – необикновени качества, които я правят истинска звезда! Наскоро приключи участието й в нашумялото предаване „Гласът на България”, където стигна до полуфиналите и спечели сърцата не само на съгражданите ни троянци (те отдавна й принадлежат), но и на хора от цяла България! Затова ние вярваме, че участието й в „Гласът на България” е само един хубав старт и че нейните успехи на голяма сцена тепърва предстоят. Ели е силна личност и може да ни послужи за пример – пример, че макар и да сме от малък град, щом имаме големи мечти и се борим за тях, всичко е постижимо. Как да не се гордеем, че е наша съгражданка! В интервю, специално за Т21, нашето момиче с удоволствие сподели радостите и вълненията си около и след предаването.

****

- Как си? Успокоиха ли се страстите след „Гласът на България”?
- Благодаря, чувствам се добре, заредена с нови сили, вдъхновена, сега имам собствени планове... и изобщо, както се пее в една песен на James Brown: „I feel GOOD (чувствам се добре)!”

- Със сигурност са те забелязали и харесали и хора извън предаването. Имаш ли покани за участия?
- Имам доста предложения, имах и предложения, които вече отказах. Преди няколко дни ми се обади продуцент на БНТ и ми предложи доста интересни неща, но все още обмислям. Знам какво искам и се надявам да имам късмет, за да се получат нещата. Но може би е по-добре да не ги споделям предварително, защото винаги съм била донякъде суеверна… та когато споделя и нещо се проваля. Но обещавам, ако се случи нещо наистина важно за мен, ще се похваля непременно. Засега мога да кажа само - стискайте ми палци!

- Предполагам, че си се сприятелила с останалите участници в шоуто. С кого се сближи най-много?
- С всички се сприятелих. Толкова време прекарахме заедно, разбира се, с някои от участниците сме си много по-близки, отколкото с други, но смея да кажа, че не сме имали дрязги, поне аз не съм. Иначе най-много си общувам с Игор, с Тодор Гаджалов, Радо и Гергана Коева. Сигурно ти прави впечатление, че фигурират повече момчета и е нормално за мен, тъй като от малка се разбирам повече с момчетата; а Гергана е страхотен човек, винаги усмихната, положителена и зареждаща!

- Кой бе твоят фаворит за титлата „Глас на България”?
- Не мога да си кривя душата - двама са! Игор и Тошко! И двамата са ми близки, и двамата ги уважавам безкрайно и сме, както и ще бъдем, приятели занапред. Не искам да ги слагам на везната кой е по-добър, това публиката ще го реши, а аз бих се радвала ужасно, както за единия, така и за другия.

- Влагаше винаги много емоция в изпълненията си. Коя песен ти бе най на сърце и с коя смяташ, че се справи най-добре?
- Веднага ти казвам: „Mercy on me” („Смили се над мен”, Кристина Агилера). Тогава някак чувствах, че наистина пея като за последно, че сцената е изцяло моя. С тази песен бях на елиминация, но не се уплаших. От една страна си казах: „Супер, ще си изпея любимата песен още веднъж”; но от друга страна знаех, че има риск да пея за последно в предаването и я изпях много по-добре втория път (поне според мен), с много тръпка и сълзи в очите, то май се видя. Изобщо, тази вечер се чувствах объркващо, но някак и неописуемо... дадох цялата си енергия и страст в изпълнението и останах! Бях доволна от себе си!

- Имахте ли често пререкания с Миро за това каква песен да избереш? Разбирахте ли се, беше ли добър треньор?
- Миро е човек, за когото мога много да говоря! Далеч не е такъв, какъвто съм си мислела, че е, преди да вляза в отбора му. Дали сме имали пререкания? Ха-ха, всеки път! Абсолютно всеки път! Миро е човек с характер, и то сложен характер. Понякога ме вбесяваше, признавам си, но е хитър и знам, че го правеше нарочно. Противопоставя се, за да те амбицира, за да доказваш, че знаеш какво искаш и че можеш. Миро е от тези хора, които обичат категоричните решения, да им показваш, че си сигурен, че си наясно какво правиш и че го искаш. Не знам какъв е критерият за добър треньор, но за мен (понеже, както споменах по-горе, съм суеверна донякъде) Миро е бил късметът ми. Така е трябвало да стане, да е точно той! Е, не ми беше лесно, но разбрах за себе си, че мога да отстоявам позициите си, дори против мен да застане човек с чудовищен опит, човек, който знае как се действа в шоубизнеса! Това беше изпитание и мисля, че го издържах... Миро е пич!

- Стигна толкова напред в „Гласът на България”, това си е истинско постижение. Как ти се отрази участието в толкова популярно предаване? Промени ли те в някаква степен?
- Хубав въпрос! Участието ми в „Гласът на България” е най-хубавото нещо, което ми се е случвало досега. Да „вляза в играта” за мен беше като подарък, който съм очаквала да получа от години! „Гласът на България” за мен сега значи - приятелство, опит, тръпка, емоция и колко ли други неща! Дали ме е променило? Промяната е в това, че започнах да откривам себе си, гледайки се отстрани, гледайки се през очите не само на моя град, но и на цяла България. Доказах си, че мога, повярвах повече в себе си. „Гласът на България” винаги ще остане скъп спомен за мен. А пък колко тайничко се надявам да е и старт за една бъдеща кариера!

- Как понасяш негативната критика на хората, които се мислят за големи разбирачи?
- С усмивка.

- Имаш ли планове за близкото бъдеще? Мислиш ли да се занимаваш изцяло с музика - да учиш музика, може би и инструмент?
- За инструмент, мила, пробвах на три (акордеон, пиано, флейта). E, не се получи! Може би бях прекалено малка, може би родителите ми не ме насърчаваха достатъчно или съм била разглезено мрънкало, не знам. Но сега вече, според мен, няма за кога. А виж, да пея - НИКОГА НЯМА ДА СПРА! Какво ще уча - ще реша догодина. Планове имам хиляди, нахвърляни в главата си, но като (ако) се осъществят, ще разбереш.

- Какво би пожелала на читателите на Т21 и изобщо на съгражданите си от Троян?
- Бих казала на Троян: „Какво като сме малък град - ето че можем, аз успях! А не вярвах, честно казано!”. Виках си: „Че кой ще забележи точно мен - Елица от малкия Троян?” Да, обаче разбрах, че когато човек е упорит и се бори за мечтите си, нещата просто се случват. Старите хора са казали: „Трудът не може да остане невъзнаграден!”. И е така, трябва просто да вярваме и да действаме. Целувам Троян и винаги ще съм му благодарна за подкрепата, която ми показа! Благодаря от сърце! И само още нещо! Благодаря на семейството ми (които не спряха да ми дават здрава опора и подкрепа), на приятелите ми. А без един човек никога нямаше да се справя - Мариета Жекова! За нея няма да казвам нищо, това е достатъчно - тя знае колко я обичам и колко съм й признателна!

Интервю на Теодора Иванова,
студентка във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”,
българска филология




21 коментара:

Бианка каза...

Поздравления,Елица!Мило момиче,постигни мечтите си и винаги приемай негативните неща с усмивка.Успех и все напред!

Анонимен каза...

Само не разбирам кво значение има от кои град си, и дали е малък или голям???!!!

чичо Пешо каза...

Има има 2ри!Не само защото в малкото селище няма тези възможности за подготовка,но я няма средата,селянията и чалгарията задушават атмосферата и пречат на развитието на таланта:(:( Поздравления Ели!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

4 един в този сайт казваше че ако си тъп е за дълго и като ти ти чета бълвоча отгоре разбирам че това е вярно..каква подвита опашка бе злобар нереализиран момичето достигна до полуфинал в национално състезание което си е ОГРОМЕН УСПЕХ!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Злобата и зависта убиват бавно и полека.

Анонимен каза...

За нас троянци няма нищо свято, не се чудете защо се получава така напоследък в града ни!!!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Не е за вярване, че може и тук, към тази статия, да се излива такава злоба и простотия. Ей, злобния, премести си жлъчта на друго място - предлагам ти например изборната дискусия и онзи перверзния пенсионер. Не закачай момичето, което показа на всички ни какво може. Заради такива като теб този град ще си остане пуст и смотан.
Елица, браво на теб! Продължавай напред и не обръщай внимание на посредствените хора - те са абонирани за злобата. Желая ти успех!

Анонимен каза...

Браво Елица! Само напред!Млада си и много,много талантлива!Желая ти от все сърце много здраве,щастие,пари и време да им се порадваш!Дерзай,мила!

Анонимен каза...

11-ти,млада ,талантлива,ама и много хубава :) Успех Ели !!!

Анонимен каза...

Ели пожелавам ти много успехи за напред! Ти си красива, смела, талантлива и т.н., ако почна да изброявам...

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Браво на момичето за смелоста, че се яви и защити честта на троянските таланти, въпреки, че не взе първо място, тя заслужено остана сред финалистите! Браво и на добре оформената статия радвам се когато виждам, че колегите от ВТУ са си свършили идеално работата! Браво Тити :)

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Абе ИДИОТ! Още ли обикаляш тука? Ай въри путка си майчина!

Анонимен каза...

човече,неможещо да пишеш на кирилица,покажи нещо ,което го можеш.Да плюеш можеш и май това-друго няма.Към дамите,които много могат:
Браво момичета!Добре, че ви има!Добре ,че в този формат освен пръски от слюнка има талант, има красота,има позитивност.Браво Елица!Браво Тити!

Анонимен каза...

Тити опитаи да се заишеш в Плеи Бои списание,за там си Супер.

Анонимен каза...

Много сте неграмотни бе момчета.Не се излагайте така!

Анонимен каза...

Ели, скъпа ти си била голяма комплексарка: "още от малка се разбирам по-добре с момчетата"... абе някъде някой да те пита като малка с кого си се разбирала и с кого не...?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |