Предизборна хроника



ПРЕДИЗБОРНА ХРОНИКА

На среща с ръководството на „МБАЛ – Троян” ЕООД, през изминалата седмицата, Донка Михайлова обсъди възможностите за създаване на звено за долекуване и продължително лечение на хора от общината. На срещата с директора на „СБАЛББ – Троян” ЕООД имаше пълно единомислие за това, че болницата е едно от преимуществата на Троян и местната власт трябва да я подкрепя.

*****

На среща с културните дейци Донка Михайлова представи идеите си за учредяване на Консултативен съвет към кмета по проблемите на образованието и културата, за развитие на водещите културни институции и за финансирането им чрез проекти.

*****

Донка Михайлова показва, че знае как да промени Троян. Понякога е нужно малко, за да направим града, в който живеем по-приятен - Михайлова и кандидатите за общински съветници почистиха речното корито в центъра на града


7 коментара:

Анонимен каза...

А Киро кмета от Черни Осъм, цепи на бабичките дърва,ама него няма кой да го снима.Срамота!

Анонимен каза...

Според мен срамота е, че другите кандидати не се обвързват с някакви инициативи! Не е срамота да се интересуваш от здравните въпроси и проблеми на една община, не е срамота да се интересуваш от културните проблеми, нито е срамота да проявиш подобна инициатива. поздравявам Ви г-жо Михайлова

Анонимен каза...

конкретно действие - с видим резултат - браво

Анонимен каза...

мисля, че никой друг кандидат или партия са толкова активни колкото Донка Михайлова и БСП похвално

Анонимен каза...

Добре,че се намери някой да очисти реката. Гостите на града да не гледат тая мръсотия в реката. Аз приветствам такива инициативи, макар и нарочни - има свършена работа.

Анонимен каза...

Какво точно значи "културни дейци" и не е ли много отживяло понятие? Я попитайте някой млад човек дали знае какво е "деец", може да помисли, че е крадец...абе звездичките светят там в сърцето на комсомолката Донка!

Анонимен каза...

да знаеш какво значи думата "деец" не е признак на старост, а според мен- на разнообразен речник. аз съм на 22 г. и знам какво е деец и ми е много странно, че някой поставя под въпрос дали младите хора знаят това значение. недейте да подценявате или заради конкретен опит да поставяте ВСИЧКИ млади под общ знаменател. как според вас би трябвало човек да се обърне към тези хора?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |