„Пир по време на чума”

КОМЕНТАР НА КОАЛИЦИЯ „ИЗБОР ЗА ТРОЯН” ПО ПОВОД
БИЛБОРДНОТО И ПЛАКАТНОТО БЕЗУМИЕ

Местни избори 2011 платена публикация

Два влака с блокирали двигатели, чакащи в бокса за ремонт, надуват свирки кой колкото може, за да стигнат до следващата гара (Избори 2011 г.). Троянци ще позволите ли това???

Водете диалог с хората очи в очи, за да разберете от какво имат нужда те, за да можете на следващите избори да излезете пред тях гордо изправени, а не с тези грандомански билбордове. За нас това е „пир по време на чума”.

КОАЛИЦИЯ „ИЗБОР ЗА ТРОЯН”

54 коментара:

Анонимен каза...

Гледам плаката на ГЕРБ и се чудя "Градим община Троян". Аджаба кой сте вие дето градите? И кво по-точно изградихте за 4 години, че да Ви изберем пак.... Нямам думи, как са се подредили в листата - строител до градител/ грабител/.
Нищо не абарисващ жител на изграждащия се Троян

Анонимен каза...

Интересно - нито Акимов, нито Балев отговориха на въпросите на хората, които им изпратиха от ФорумЪТ! Иначе на плакати и платени пулбикации са силни!

Анонимен каза...

Погледни листата и ще видиш тез дето "градят" Троян!
Но пък вижте, кой се прави на възмутен!?!??!
Ангел Балев, Пенко Терзиев и прочие...
Впрочем Ангел Балев,как гласува на втория кредит, за първия не иска да отговори?
Ангел Балев, колко пари плаща за тенискорта до църквата?

Анонимен каза...

Минко,пътник си.Кака Донка ще е кмет на Троян!

Анонимен каза...

Герб в Троян ще загуби избора за кмет. И ще загуби не защото троянци не подкрепят ГЕРБ, а защото Троян не заслужаваше това, което централното ръководство на партията позволи да се случва в Троян, а именно - няколко местни велможи, всичките силно комунистически обременени, си позволяват да си движат бизнеса и общинските дела само и единствено в лична полза и, до голяма степен, във вреда на града. Няма друг начин местното ръководство на ГЕРБ да бъде сменено, освен от загуба на изборите. Троян от десетилетия дава изключително качествени хора в София. При всички случаи можеше да бъде пратен от страна на ГЕРБ някой, който да движи делата на партията и да провежда политиката й на местна основа. Това не се случи и кметът няма да е от ГЕРБ. Убеден съм в това. Като ще са комунисти - поне да са си наистина от комунистите... Но най-големия шамар за местния ГЕРБ ще е провал за кмет и повече от 50% за президент от ГЕРБ. Ще почакаме още 20 дни...

Анонимен каза...

Влакът на МВРО е закачен яко за Минковия чайник,разбира се!

Анонимен каза...

Да не забравяме, че Ангел Балев и Мариян Балев,предадоха Троян на предишните избори!
Сега се готвят по същата схема отново да предадат Троян, в полза на собствените си интереси!

Анонимен каза...

Много точно 5-ти напълно те подкрепям!!!

Анонимен каза...

В този град хората бързо забравят разни "работи". Акимов ще бъде кмет за втори мандат.

Анонимен каза...

Г-н Акимов,вашето не е ли грандомандщина?

Анонимен каза...

Хахах Бойко, кой ? От къде се бръкна този пъдар? Не се излагайте, троянци! Гласувайте с акъл! Боко, мен стой си там пред кафенето на първа маса и си цоцкай биричка. Не ставаш за тая работа, знаеш ли защо? Знаеш, знаееешшш :)

Анонимен каза...

Защо всички олигофрени, пишещи против даден човек, винаги започват пледоарията си с изразителен ехиден смях?Хахах...Наздраве Аца :)

Анонимен каза...

Нека сметната палата да провери от къде са парите за тези билбоди на Минко и на Бойко. На Акимов ясно от къде са - от нашите пари, а тези за билбордите на Бойко?

Анонимен каза...

Акимов е събрал най-големите крадци и продажници в листата,начело със себе си,разбира се.Жалкото ,обаче е ,че това е държавна политика!!Изобщо за последния мандат Троян си избра възможно най-неподходящите хора!Много трябва да внимаваме за следващия.Сякаш Донка Михайлова е най -подходящия човек.

Анонимен каза...

Бойко Пъдарски. Бойко, учихме заедно с теб осем години. Ти беше един от най-големите келеши в училище и заедно с още двама-трима биехте децата и се правехте на "Големи". Виждам, че манията да си тежкар ти е останала и се е развила. Ама ти как мислиш да управляваш цял град, бе момче! Ама ти нямаш никакъв опит! Каква биография имаш бе! Аман от тъпанари! Тая партия, дето те е предложила не можа ли да намери по-достоен кандидат? Срам!

Анонимен каза...

А, тоя ми хареса. като предлагаш някой, помисли с главата

Анонимен каза...

14-ти, „сякаш Донка“ какво знае Донка за Троян, от кога живее в Троян. Защо се връзвате на въдицата на социалистите, толкова ли бързо забравяте какво направиха и за Троян и за България. А за Бойко Пъдарски какво само плямпате, не смятате ли че ни трябват млади хора с хъс, коренящи Троянци, млади хора които са ходили видяли и все още са тук в Троян защото ги боли за Троян, не са били в номенклатурата, не са крали с комунистите, не са закърмени със страха в който вие сте живяли. Стига с тия, пиел бира та ти не пиеш ли бира, мислете съвременно, оставете тази Троянска черта поне за малко докато решавате сериозни неща за бъдещето на Троян и Общината за вас и дещата ви.

Анонимен каза...

15-ти, ти комплекси ли избиваш сега. Бит си щото не си имал собствено мнение.

Анонимен каза...

Като си бил смотаняк какъвто сигурно си и сега и момичетата ще те бият, дано си се разминал само с това, щом не са те е..., пък знае ли се.

Анонимен каза...

Парите за билбордове и плакати са от субсидията на всяка партия, незнам защо така наречената „Коалиция за Троян“ се правят на божи крави само за да привличат внимание. Понеже не е останало жубаво възлово място в Троян за тяхните билбордове и сега плямпат.

Анонимен каза...

Ангел Балев ограби троянци с нищоправене и пиене на кафе във виенската с 1500 месечно в продължение на 4 години!!!Общо към 80000 лв, дами и господа!!!

Анонимен каза...

емчи то как тоя анчо да си сложи билбордче кат е тъй не красив:)))

Анонимен каза...

До 22:
ТИ ПА СИ МНОУ УБАВ!

Анонимен каза...

до 17: питай Минко Акимов - многократно е заявявал, че Донка Михайлова е единствения депутат направил толкова много за Троян и в неговия мандат и по време на Енкин

Анонимен каза...

Е как така, ами Станка Шайлекова, малко ли направи за Троян като депутат?

Анонимен каза...

Нямам политически пристрастия но как да повярвам на толкова "активната" Донка Михайлова, щом зад нея са се наредили Кольо Кацаров,Дилян Енкин и Розалина Русинова?Кажете ми как?

Анонимен каза...

Ангел Балев не е подписал и това ясно се вижда , само в последните 2 дена - негативна кампания към всички опоненти - Акимов и Пъдарски, че имат билборди - какво лошо, Донка Михайлова (в Трянски глас), че била една от 682ма души.. А говори за срещи с хората - май от щаба му се занимават само с негативен ПР

Анонимен каза...

мисля си, че този негативизъм никога не води до положителни резултати

Анонимен каза...

ахахха ето защо споразумението за политическа КОРЕКТНОСТ и ТОЛЕРАНТНОСТ не е било подписано от някои участници в местните избори

Анонимен каза...

27.Ангел Балев не е подписал и това ясно се вижда ,ти от къде разбра ,че не е ,я ми напиши вторият се подписал как се казва ,че не мога да чета без очила.
До 26 ти и ,аз се чудя как с тези "професионалисти"зад нея.

Анонимен каза...

тези плакати предизвикват следната асоциация у мен - Big Brother is watching you.

Анонимен каза...

Ангел Балев и компания, ако поне малко срам имаха, нямаше да си показват физиономиите.
На всички е ясно, че пак ще се дупят на Акимов,както го направиха преди 4 години!
Чудно само, къде изчезна онзи дето носи карите на комардциите в Атлантик-Мариян даскала...
Срам и позор!

Анонимен каза...

30-ти от тук разбрах http://troyan21-statii.blogspot.com/2011/10/blog-post_04.html аз чета статийките тук,всичките не избирателно

Анонимен каза...

Прави ми впечтление че Бойко е първият кандидат който обяви екипа си публично, мисля че това е прецедент в Троян мисля на национално ниво. Екипа му е от къдърни и успяли млади и Троянци в различни свери, без да били в политиката, а специалисти в областа си. Не съм пристрастен към никого от кандидатите, само се опитвам да гледам трезво и правилно кое би било добре за Троян.

Анонимен каза...

още по-лошо ако е подписал..къде е толерантността в този случай? какво като има билборди?

Анонимен каза...

Според вас този екип ви вдъхва доверие - http://troyan21-statii.blogspot.com/2011/09/blog-post_13.html

или този


http://troyan21-statii.blogspot.com/2011/08/blog-post_20.html

Анонимен каза...

Не се опитвайте да компрометирате и очерните хора които не познавате, само затова че са дръзнали да скочат срещу нищо правенето на досегашната власт!

Анонимен каза...

"Градим ......" е девиза за всеки един град, само сменят името и снимката на билборда.

Анонимен каза...

33. Анонимен каза...
аз чета статийките тук,всичките не избирателно

Я ПАК 33 ти ВТОРИЯТ ПОДПИСАЛ СЕ КОЙ Е?
http://2.bp.blogspot.com/-YBE41zVbA0I/Toon0CFlPQI/AAAAAAAAMfo/j8_BRsvfjN4/s1600/%25D0%25A1%25D0%2590%2BIMG_3181.jpg

Анонимен каза...

За кадидата за кмет Ангел Балев подпис със запетая отпред под споразумението за предизборна толерантност сложи Николай Тодоров от коалиция "Избор за Троян"

Анонимен каза...

Хахаха Доца ги разбива отвсякъде:):):)
http://anketi.dir.bg/anketar.php?id=292
За кого ще гласувате на изборите за кмет в Троян

43.53% - Донка Михайлова (БСП)
25% - Бойко Пъдарски (Дясна коалиция)
17.65% - Минко Акимов (ГЕРБ)
12.06% - Ангел Балев (ВМРО-НИЕ, НДСВ и др.)
0.88% - Стефан Мичев (РЗС)
0.88% - Илиян Пеевски (Атака)

Анонимен каза...

http://anketi.dir.bg/anketar.php?id=292
Доца и Енкин и без билбордове ги разбиват отвред,голем майтап ще пада.

Анонимен каза...

Няма Доца,няма Цоца!Да си тръгва докато не се е омаскарила като Енкин!При положение ,че даже няма собствено жилище в Трояни - пък и в комбина със старите муцуни....какви мераци изобщо има?

Анонимен каза...

ОЛЕЛЕ-Е-Е-Е-Е-Е-Е...
РЕВЕ МИ СЕ ! ! !
Абе дайте да се молим на някой свестен,
дано се съгласи да стане кмет!
КАТО ГЛЕДАМ КАНДИДАТИТЕ МИ ИДЕ ДА СИ ОТКЪСНА ГЛАВАТА!

Анонимен каза...

41-Процентите са верни, но от около 350 гласували(може някой "избиртел" и по повече да е гласувал).Истината не е в интернета, а в бюлетината на 23.10.11. Кандидатка няма как да събере повече от 3000 гласа-твърде не достатъчни за кмет на Община Троян. Имам си свое мнение с което естествено никой не ангажирам, че на 1-ви тур ще има около 13 хиляди действителни гласа. Ха, познай колко процента прави?

Анонимен каза...

"При положение ,че даже няма собствено жилище в Троян" - поне на няколко места видях нейни съседи да отговарят кое е жилището й, как така няма жилище

Анонимен каза...

46-ти само на едно място някой /не е казал,че и е съсед/казва,че там живеят роднините и.Нямам нищо против госпожата,но живеем на 50метра от посочената сграда и никога не сме я виждали.Толкова ли сме загубени троянците,че да ни спускат някой парашутист?

Анонимен каза...

Евлата 47-ми подкрепям те с две ръце!

Анонимен каза...

47 е сте е виждали и ,ако не спечелят комунягите няма и да е видите повече.Тя е за параван да върнат Енкин щото по друг начин няма как да стане освен с някой като Донка ,която никой не е познава и не се компрометирала поне тук.Но хората дано не са забравили за мериала който застава зад нея,че той докара Троян до това жалко състояние.После ГЕРБ го дооправиха та вече сме цъфнали и остава само да вържем. Наистина са ни взели за мезе вече тези тарикати.

Анонимен каза...

Тоз за нас,защото сме дърдорковци!Знаят,не знаят-пишат.Не виждате ли,че местните велможи до толкова им стигат пипките.Който и да дойде все тая,докато ги избираме онези в местния Парламент.Явно не е останал и един от наследниците на ония дето в началото на 20 век електрифицираха Троян по-напред от много други големи градове в България.А за ГЕРБ -дума да не става!!!!!!!

Анонимен каза...

www.Anketi.dir.bg
Легенда:
36.14% - Донка Михайлова (БСП)
35.64% - Бойко Пъдарски (Дясна коалиция)
12.54% - Минко Акимов (ГЕРБ)
11.55% - Ангел Балев (ВМРО-НИЕ, НДСВ и др.)
2.64% - Стефан Мичев (РЗС)
1.49% - Илиян Пеевски (Атака)
Доца и Пъдарски.Другите аут

проф. М. Константинов каза...

Според нас анкетата е нереална в едно друго не по-малко авторитетно и обективно проучване води Пламен Йоргов с 52.36% следван от Илиян Пеевски с 30.69% а всички останали са в рамките на 2-3%...

Анонимен каза...

52-вие сте за психиатрично ))))заедно с хобит Пеевски и Йоргов.

Анонимен каза...

Споровете, които водите са безсмислени! Всичките ограбиха Троян, затвориха всички предприятия, иначе много обещават и много правят.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |