Полицията атакува „ВиК – Стенето”

* Иззети са счетоводните документи и компютърни конфигурации; случващото се – по сигнали за злоупотреби срещу управителя инж. Тонимир Гечев * Гл. инсп. Марин Ичев: Търсенето на връзка с местните избори би било
нечиста спекулация

ВЧЕРА СУТРИНТА (4 октомври) полицията запечата офиса на общинското дружество „Вик – Стенето” ЕООД на ул. „Христо Ботев” в Троян и иззе счетоводните документи и компютърни конфигурации. Масирани проверки бяха извършени и на служебните автомобили и инвентар на фирмата, както и в базата й в местността Баба Руса до града. Обискирани били и жилищата на управителя и няколко служители.

„ИМА СЪМНЕНИЯ за злоупотреби на управителя на дружеството инж. Тонимир Гечев, разработката тече от месеци”, заяви по телефона пред Т21 началникът на Районно управление на полицията (РУП) – Троян гл. инсп. Марин Ичев. Полицейският шеф коментира, че има „притеснителни неща”, но направи изричната уговорка – докато проверката не приключи, а това изисква време, не може да се твърди, че инж. Гечев е виновен. Проучва се произхода на откритите в дома на управителя на водното дружество две цистерни с дизелово гориво, около 800 л (по наша информация става дума за стара нафта за печки, т.нар. черна нафта, която отдавна не се продава, а не за автомобилно гориво - бел. Т21), дизелово гориво било открито и у шофьор на дружеството (около 200 л).

ПОПИТАХМЕ ГЛ. ИНСП. ИЧЕВ случайно ли е съвпадението на акцията с наближаващите местни избори. Полицай №1 на Троян бе пределно категоричен: „Търсенето на подобна връзка би било нечиста спекулация. Полицията няма отношение към политиката и аз не бих допуснал подобно нещо, нека това е ясно на всички. Работим по случая от доста време, а че проверката съвпадна с наближаващите избори не ни касае”. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 201 от НК, третиращ длъжностно присвояване и предвиждащ затвор до 8 години плюс конфискация на имущество.

ПРИПОМНЯМЕ – водният доставчик за община Троян „Вик – Стенето” ЕООД, чийто капитал е 100% общинска собственост, е най-атрактивното и печелившо общинско дружество. От доста години вече дружеството инвестира собствени средства в реконструкцията на водопроводната мрежа в общината, като основната заслуга за всичко това е на инж. Гечев. Срещу него обаче имаше недоволства от граждани във връзка с принудителната подмяна на старите водомери. От години пък се говори, че към апетитното общинско предприятие има приватизационни интереси.

Т21

95 коментара:

Анонимен каза...

24 ЧАСА"Капка по капка ВиК ни сви 30 млн. лв. от джоба
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1064657

Анонимен каза...

А защо няма информация за изненадващите бонуси приведени на служители от Комунални?
Сашо Данков ги е посетил малко след това, с обещания за нов бонус,стига да са те на власт...

Анонимен каза...

Собствените средства на дружеството са от рекета,който ни устроиха с водомерите!Т.Гечев отдавна си търси някой да го сложи на място,само дето нещо намирисва и в друга посока....

Анонимен каза...

Струва ми се, някой се е понатегнал с въпросния арест.Вижте статията към която 1-ви е пуснал линк...

Анонимен каза...

Крайно време беше някой да обърне внимание и да се разрови около ВиК. Не само заради рекета с водомерите. Колко пъти е имало течове по цяла нощ, за които той е бил информиран своевременно, но чак на другия ден са предприемани мерки, и т.н.

Анонимен каза...

За всяко прасе си има Коледа!

Анонимен каза...

А някои големи шопари станаха докато им разбутат кочинката!

Анонимен каза...

Дано стане възможна онлайн проверка на сметките!

Анонимен каза...

Казвах ви, че Гечев си прави каквото иска и не се съобразява със законите.

Анонимен каза...

Казвах ви, че Гечев си прави каквото иска и не се съобразява със законите.

Анонимен каза...

Ееее, крайно време беше някой да "сложи" г-н Гечев на мястото му.Не знам защо, но приликата му с Вальо топлото е удивителна.Сигурно и откъм дела...

Анонимен каза...

Бойко Падарски - Drink and Drive

Анонимен каза...

спокойно ще го оправдаят те съдиите нали са за това

Анонимен каза...

към 11. Вярно - има някаква прилика, единият е Вальо "топлото" , другият може да бъде само Тони "мокрото" :)

Анонимен каза...

Ако преброим монтираните противопожарни щрангове по улиците на Троян,явно сградите в града са дървени,долепени една до друга и си светим с газеници!Който иска, да се сеща!

Анонимен каза...

А помните ли кой го назначи на тази длъжност.Др. Енкин и той може нещо да каже или ще мълчи като партизанин на разпит.

Анонимен каза...

Помним нагона на Стефко Луканов и дупето на жена му го назначиха на работа.

Анонимен каза...

само във ВиК ли е пипал Гечев,а в строителната-бетоновия възел.

Анонимен каза...

Ако си отворят устата осовците,ще му се види тесен града.

Анонимен каза...

da se potarsi otgovornost i na niakoi negovi slyjitelki ,koito si pi6at kakvoto si poiskat......

Анонимен каза...

Ще бъде интересен тук един коментар на Донка Михайлова-и Тонимир Гечев и Мирчо Банев бяха назначени начело на основните общински фирми по време на техния мандат,техни кадри и после - дела,дела и само дела...казал деловодителят!

Анонимен каза...

Цялата работа е скалъпена че има интереси да се приватизира дружеството,а че се краде от общинските дружества е абсолютна истина...Някой може ли да обясни защо се създаде някога дружество Общински тържища вместо складовете да се прибавят към Общински пазари както се случи след години?!Отговорът е ясен заради аванта и комисиони а подобни потоци текат от всички дружества:процент за управителя,процент за кмета,процент за верните хор....Нищо чудно сега някой да иска да бутне Тонимир за да седне удобен човек на мястото му и да разпределя авантата за нашите хора

Анонимен каза...

Тонимир Гечев е изключително работлив човек и това никой не може да отрече а да си много работлив и инициативен на общинска/държавна служба е опасна работа ...дразниш търтеите и те си отмъщават!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Тонимир, просто е станал неудобен на някой, а колко му е да очерниш някой в днешно време, я с компромат я с донос...

Анонимен каза...

Добре казано 23-ти - смотаните троянци и комплексарите отново яхнаха метлите и започнаха да дрънкат простотия - станете вие като Тонимир и другите действащи лица,които спрягате около него,па тогава сипете лайна навсякъде!

Анонимен каза...

na moqta ulitsa ima dvama slujiteli na VIK TROIAN. vSI4KI ZNAQT,4E TE VODA PLA6TAT PO 2-3 LV,A SI MIQT KOLITE REDOVNO I POLIVAT. VSI4KI ZNAQT KOLKO VODA SE PLA6TA ZA TAKOVA RAZHI6TENIE. NALI ZNAETE KOI PLA6TA TEHNITE AVTOMIVKI---- NIE RAZBIRA SE. ako nqkoi se interesuva koi sa tezi slijiteli neka me popita.

Анонимен каза...

браво,25-ти.на смотаните троянци такива им трябват: мирчо баневци,гечевци,енкинци и пр.а иначе ти неси нито смотаняк,нито комплексар.какво си,слет като даваш такава оценка на съгражданите си.май си голям лайнояд-лапаи да ти е сладко.

Анонимен каза...

Това е наи големият хаидук в Троян.

Анонимен каза...

Стига с тези митове за това колко е работен Тонимир Гечев, при тези финансови стимули всеки ще стане работен.А сами се сещате , че няма как стане някой друг на негово, защото фирмата е общинска...

Анонимен каза...

Тонимир Гечев за последно беше назначен от Минко Акимов. Неговиат договор се подновява на всеки 4 години.

Анонимен каза...

Към 25: Как да станем като Тонимир Гечев , той е несменяем.

Анонимен каза...

Крайно време беше да се прекъснат деянията на този злодей - освен всичките му присвоявания ,мисля че трябва да се потърси сметка и за отношението му към работниците - колко хора напуснаха В и К защото не издържаха на нечовешките условия при които трябваше да работят

Анонимен каза...

Стига с тези митове за това колко е работен Тонимир Гечев, при тези финансови стимули всеки ще стане работен.А сами се сещате , че няма как стане някой друг на негово, защото фирмата е общинска...

Както много гравдани така и ние сме опарени от др.Гечев-без консумация на вода в необитаем имот (което се доказва че е грешка на негов слувител )платихме 460 лева.
И сега какво?????, трябва да го съдим за да ни ги върне .

Анонимен каза...

Добре казано 29-ти.Тонимир Гечев,че работи работи, но само за себе си!Много хора в този град не знаят, че още с назначаването си преди години той пое еднолично цялото снабдяване на фирмата и комисионните започнаха да пълнят джоба му,редно беше вече да се сложи край на далаверите му!!!

Анонимен каза...

Добър ход на мутрите. Предизборно - борба с корупцията. А 4 г. си другаруваха с него. Все пак няма как (или има?) Енкин да е подновил последния му договор.

Анонимен каза...

Че защо да не си взема човека комисионните и върти далаверката като ВиК е негова собственост , поне така се държи , като собственик.

Анонимен каза...

taka my se pada ,,,,samo 4e triabva sad za nego....

Анонимен каза...

крайно време е това недоразумение гечев,да бъде решено и то радикално.да чуем ивидим какво ще направи кмета.

Анонимен каза...

Наистина ли някой вярва , че на Гечев ще му се случи нещо , той е толкова хитър , че накрая ще му се извинят.

Анонимен каза...

da taka e kakto stana i s instityta....

Анонимен каза...

Много лайна има още да ядем,докато мълчим или си плюем анонимно!Отново ни хвърлят прах в очите ,резултатите ще са обичайните....Преди малко като минах покрай "Джамията" въпросната персона пладнуваше там!!!

Анонимен каза...

Мишената е добра. Половината град, а може да е и целият, мрази шефа на ВиК и ще подкрепи "борбата с корупцията".

Но май и тази "борба" ще излезе като борбата с корупцията на мутрата Борисов.

"Проучва се произхода на откритите в дома на управителя на водното дружество две цистерни с дизелово гориво, около 800 л (по наша информация става дума за стара нафта за печки, т.нар. черна нафта, която отдавна не се продава, а не за автомобилно гориво - бел. Т21)"
Тези 800 л нафта, даже да ги е откраднал, са далеч от 70 МРЗ и не стигат поне за "престъпление в големи размери".
По-скоро целта е да се вдига пушилка преди изборите и повод за наместване на по-наш човек на слдката длъжност.

Анонимен каза...

абсолютно си прав 42-ри.гечев трябва да бъде махнат,но тези които се борят за това(ако се замислим ще отготним кои са),не са по-стока от него.

Анонимен каза...

Ако някой е искал да се справи с Гечев, това щеше да стане , когато му изтече договора в началото на годината. Тогава Акимов обаче му подписа не за 1 , а за 3 години , без бъде обявен какъвто и да е конкурс!!!
Тук няма предизборна пушилка или наместване на наш човек , просто Ичев си върши работата, и то много добре.

Анонимен каза...

Това е типично за Акимов, той може да направи такава мръсотия. Естествено че Тонимир Гечев е работлив и свестен човек. Сега ако някой друг литър нафта е прибрал, което не вярвам едва ли това е проблема на държавата, на загиващия Троян или на намиращото се в отлично състояние ВиК.

Междудругото преди пак за кокошкарска кражба бяха набедили Иван Краев, е какво стана оказа се че е напълно невинен.

Анонимен каза...

До 45-ти , ти шегуваш ли се!? Според теб Тонимир Гечев не би прибрал и литър нафта...Литър нафта няма да прибере, той е прибрал много , много , много .....пари от собствената си фирма ...ВиК "Стенето"

Анонимен каза...

46 Ти Минко Акимов ли си или Момчил Акимов. Вървете да играете тенис, ски, футбол, танци, баскетбол, ловувайте, варете ракия и правете зимнини. Пък града нека да фалирва.

Анонимен каза...

Не съм нито един от двамата , и аз като всички се дразня от " работливия, честен и свестен " Тонимир Гечев . Работлив, защото пада далавера,ВиК -то в отлично състояние , защото аварийната група работи по 12-13 часа на ден без допълнително заплащане за извънреден труд.И за това трябва да му бъдат простени всички прегрешения. Такова мислене може да има само в Булгаристан.По твое мнение 46-ти града ще се оправи ,когато започнем да толерираме подобно поведение.Смешно е...и трагично.

Анонимен каза...

Единствено атака зададне неудобен вьпрос на Гечев в об.с. Акимов го защити! з
Защо???

Анонимен каза...

Ей хора - до сега плюете по Гечев...сега като дойде Данков на власт във въпросното дружество ше ви се наложи да си късате косите,ако опрете до него!!!!

Анонимен каза...

отговор на 27:Съграждани ли,моляяя.....та ние сме селяндури до мозъка на костите си бе,тъпанар - като си толкоз важен и знаещ какво им трябва на троянци що не си дал глас на мненията и препоръките си????А и ти като всички си си дал задника под наем - смотаняк!

Анонимен каза...

51-ви,голям комплексар си.сигурно си мислиш,че като обиждащ наред си "нещо".

Анонимен каза...

да не дава господ,50-ти

Анонимен каза...

51-ви,голям комплексар си.сигурно си мислиш,че като обиждащ наред си "нещо".

Анонимен каза...

Братя Данкови завладяват Троян това е ясно какво се учудвате. Ама нека това заслужавате гербаджии.

Анонимен каза...

От години на никой не му стискаше да направи една основна проверка на ВиК , поради огромното влияние на Гечев. Ичев свърши чудесна работа , като се зае с тази трудна и мръсна задача и не разбирам защо това трябва да се политизира. Все пак никой не е казал , че Гечев има в нещо вина , предстои да се разбере.Но ако има вина мислите ли ,че трябва да остане на тази длъжност , независимо кой ще е следващият?

Анонимен каза...

Може и да си прав,че Данковите се опиват да завладеят Троян,55-ти,но това не може да стане без да бъде избран Акимов за кмет и съветниците на ГЕРБ!!!!Затова троянци - гласувайте,но не за Акимов и съветниците на ГЕРБ.

Анонимен каза...

Не разбирам статията за Данковите ли е , или за Гечев ?

Анонимен каза...

Троянци,да се спасим от Данковите-нито един глас за ГЕРБ!

Анонимен каза...

ЕЙЙ КАКВИ СТЕ МИ МИШОЦИ, ТАКА ДА СА ВИ Е СТРАХ ОТ ДВАМАТА БРАТЯ.ПРЕВЗЕЛИ ТРОЯН!ТРОЯН ОЩЕ Е СОБСТВЕНОСТ ЕНКИН БЕ УРОДИ.ХОТЕЛИ, ИМОТИ, 20% ТУК-ТАМ, КОЙ СЕДЕШЕ С ЧЕЛНИЦИ ПОСРЕД НОЩ МИНАЛАТА ЗИМА НА СОБСТВЕНИЯ СИ ТЕРЕН В ИНДУСТРИАЛНАТА ЧАСТ ДА ИЗГОТВЯ ПЛАНА ЗА КАУФЛАНД?
ОТ КОЙ ЩЕ СПАСЯВАШ ТРОЯН?

Анонимен каза...

Ало,60-ти,посмали и шрифта и изхвърлянията!Нито от Данкови,нито от Дочкови,нито от Енкини ни е страх-просто не искаме да ни ги навирате в носа,да ни "оправят",да ни продават сирене,ракия,проекти и чалъми!Просто не искаме да ги виждаме!А ти,ако искаш,всяка вечер си пий ракията с тях-само че не ние да ви я плащаме!

Анонимен каза...

Само така 61!!!!

Анонимен каза...

Мисля че, е видно до къде ни докараха всичко тия "лични" мъже.Да останем единствения град в околноста на това ниво?!Голяма сполука голям, прогрес.Нагли тъпанари на власт,самозабравили се по всички направления!!!!По-голямо падение от това не е било.Дано за в бъдеще не дойде и по-голямо.....!

Анонимен каза...

Ще дойде! Гечев - става за кмет.
Китук - крещи по хората, не ебава закона, кара през пръсти - типичен политик!

Анонимен каза...

Гечев го познавам,но се говори,че причината за проверката точно в този момент и по този ефектен начин е отказът му да даде на Акимов и ГЕРБ поисканата сума за изборите,за разлика от останалите общински фирми,които дали до един!Дали само се говори?

Анонимен каза...

И не само поисканата сума , а се говори че се търси работа за Данков.

Анонимен каза...

Добре де , като се търси работа за Данков защо Акимов му подписа за 3 години договора на Гечев.

Анонимен каза...

Всички малко или много сте прави....за всичко,но мисля че 65-ти е прав,това е чистка,а и сега Акимов ще е невинен защото е в отпуск,всички общински фирми са раздали парички-по още една заплатка но само на верните служители,за чистачи и простосмъртни на минимална заплата няма.....и Бог да пази Троян защото който и да дойде на власт все ще е зле,защото всичко е прогнило в зародиш а ако се намери някой поне малко честен ще се намери и кой да го ликвидира......

Анонимен каза...

Наистина за простосмъртните във ВиК няма....

Анонимен каза...

Подписал му е за 3 години на Гечев,защото мислеха ,че отново ще са на власт след сегашните избори.Вече не са убедени и се чудят на къде да се спасяват и какво още да откраднат.

Анонимен каза...

Може и да съм наивен, но мисля, че капката,която преля беше с рекета на водомерите, много пари се събраха от служебните кубици ,които се дублираха в плащанията на абонатите , вода , която не е изразходена. Така се вдига печалбата на ВиК. А за самата продажба на водомери няма да говорим...там не можем да си представим за какво става на дума.

Анонимен каза...

Да, точно така. Дублирането на служебните кубици и продажбата на водомери наистина е далавера за В и К. Да не говорим за случаите на аварии, когато по цяла нощ течеше вода, а Гечев и пръста си не мръдваше.

Анонимен каза...

Българин и американец правели далавери, но умряли в автомобилна катастрофа и отишли за разпределение при Дявола. Та рекъл Дявала на американеца-наказанието Ви и на двамата е да ядете по една кофа с лайна на ден. Ти си американец и може да избираш-отиваш в българското пъкло или в американското? Американецът бил категоричен-ние имаме стандарт и аз не мога да ходя в пъкло на цървули! Речено сторено. Срещат се обаче след 2 месеца американеца и българина и се питат как е?Американеца рекъл-при нас е чисто, подредено и има ред. Вярно е –ям по една кофа с лайна ежедневно, но я взимам сутрин на закуска и за 30 минути съм готов. После-цял ден кеф! Българинът се позасмял и рекъл-голям глупак си ти. В нашето пъкло все има проблеми-или няма лайна, или няма превоз та да ги доставят, а и дявола не следи дали ги ядем, щото му работим на частно. Изобщо я изям една кофа лайна на месец, я не изям!

Анонимен каза...

Kato mnogo znaete, zascho prodalgavate da si kupuvate novite vodomeri i da si plastate neizrazhodenite kubici voda? Ne plastaite i tolkova!!! Samo golemi prikazki!!!

Анонимен каза...

Най-накрая,ще бъде приватизирано това дружество.Това е целта на управляващите.

Анонимен каза...

Нищо подобно , дойде времето когато Гечев трябва да даде някои обяснения.

Анонимен каза...

Май всяко чудо за три дни. Всичко по старому!

Анонимен каза...

Да се надяваме , че този път няма да бе така!!!

Анонимен каза...

Носят се слухове , че Тонимир Гечев е решил да пренесе в жертва главната си счетоводителка, за да се оправи. Била много слаба като счетоводител.

Анонимен каза...

79-ти, въпросната главна счетоводителка не знам дали е слаба като счетоводител, но при поставен проблем от гражданина се държи като едноличен собственик на фирма-нагла, нахална и груба, тя кадруваше във ВиК Троян. Държи се с гражданина все едно е крадец на вода, като с престъпник.Жал ми е за нея защото ще се избършат с нея, но да не забравяме че тя е дясната ръка на Гечев. Тормоза към работниците който Гечев с години правеше, го правеше и тя. Който не слушаше и възразяваше-тормоз и гонене. А вижте колко неправомерно според съда работници са уволнени и после възстановени.

Анонимен каза...

80-ти , напълно споделям мнението ти относно отношението на главната счетоводителка спрямо гражданите, имал съм нещастието да контактувам с нея.Това е дама без елементарно възпитание , на всичкото отгоре и неграмотна.И честно казано не ми е жал за нея , защото ако е имало нередности , тя е била вътре.

Анонимен каза...

Троянци, кого раследвате- този който отстоява водата ви да е 1 лв.- инж. Тонимир Гечев. Вие искате тя да стане 2.5 ли 3 лв/куб., както е в другите градове ли. Не виждате ли, че това са апетити на властимащите да приватизират печелившото дружество, водени от вашия кмет пенсионер. Докога пенсионери ще определят вашето бъдеще. Осъзнайте се, той колко партии ще сменя само и само да е на власт. И какво ще Ви предложи един пенсионер- безплатни памперси- и това няма да Ви даде. Че Вие сте града без нито една хипер верига и защо.. ами отговорете си сами и купувайте по- скъпи стоки.Аз лично бих защитавала младите, работливи и инициативни троянци- те са вашето бъдеще. Тонимир Гечев е един от тях, той е роден, отраснал и работи в Троян и се бори за доброто на троянци. Така, че внимавайте на изборите- не на Акимовци и техните безкрайни интереси, нямат насищане и срам тези хора. Прав е Атанас Семов, аз лично ще гласувам за него.... И умната на изборите- младите на работа, а старите у дома да си гледат пенсийте, то и без това не останаха млади хора в Троян. Язък за хубавото градче. Умната и бъдете здрави! Мислете с главите си и Не бъдете послушни!

Анонимен каза...

Балканът ражда глави, казване троянци- хайде сега вие сте на ход.Ще завърша с последната дума на Левски- "Народе?"

Анонимен каза...

Балканът ражда глави, казвате троянци- хайде сега вие сте на ход.Ще завърша с последната дума на Левски- "Народе?"

Анонимен каза...

нека да поясна за тези,които са позабравили- става дума за знаменателната дума с която завършва тефтера на ДЯКОНА ЛЕВСКИ- многозначителната- "народе?"

Анонимен каза...

Аз нещо не мога да схвана...След като Акимов е против Гечев , защо му подписа договора за 3 години , нали до преди няколко месеца бяха в един отбор. Казвате ,че Тонимир Гечев е допринесъл много за града , млад и инициативен....истина е ,че направи много за водопроводната мрежа , но защо да не споменем и за личните му комисионни за това , все пак ВиК не е частно дружество.Колкото до млад...не е много точно , само няколко години е по-млад от Акимов.

Анонимен каза...

До уважаемата 82-ра от ЕМ/SI:Тезата Ви, че видите ли инж. Гечев отстоява водата да е 1 лев за троянци, а не 2,5-3 лв. е невярна. Не инж.Гечев решава колко ще е цената на водата в гр. Троян. Това решава ДКВЕР уважаема и за това има разписана процедура.. Има случаи когато ДКВЕР не одобрява исканото предложение от ВиК оператора, но има случаи когато ДКВР намалява вече съществуваща цена. Приемам, че инж. Гечев може да иска увеличение или да удържа цената на съществуващото положение, но тезата Ви, че той е благодетел и ако не е той цената на водата в Троян ще се вдигне е манипулативна. От многото фактори по които се ценообразува кубически метър вода за Троян е наличието на пречиствателна станция за отпадни води. Зависи и колко стъпала на пречистване има-механично, биологично, фосфороучистващо, ултравиолетово при наличие/обявена със заповед/ на грипна епидемия и др. Всеки етап калкулира разходи и това рефлектира върху крайната цена. Мога да Ви ограмотя за процедурите от оператора до ДКВЕР кой какво прави/по смисъла на Закона за регулиране на ВиК услугите, наредби и указания, признати разходи, прогнозни количества и т.н./ включително общественото обсъждане на цената при ДКВЕР, но не считам за нужно, защото ще е безсмислено и Вие няма да спрете да пишете глупости. Всичко това Ви го пиша за да знаете и Вие, че не инж. Гечев решава цената на водата да ни е 1 лев в Троян и ние трябва да сме му безкрайно благодарни за героичната му постъпка.

Анонимен каза...

Чест и почитания 87-ми , намери се един грамотен човек , който да обясни с факти на хората , че инж, Гечев не чак такъв голям герой !

Анонимен каза...

Благодаря, за професионалното отношение. Това се казва цивилизован разговор. Зная от кого се определя цената на водата, но ми се струва, че подценявате ролята на Ръководителя на ВиК. Не е обаче много цивилизовано да класифицирате мнението ми като "глупости". Някак си професионалното Ви мнение и отношение олеква, не Ви ли се струва....
Както казва уважавания от мен К.Кеворкян "Умното слово се шепти.."

Анонимен каза...

Много точно пояснение ем-си.Ако зависеше от Гечев цената то би била максимално висока това трябва да сте сигурни.Той нацепи по 5 кубика служебна вода на всеки използвал неизползвал такава та за цената ще се церемони.Голям герой им се ще да го изкарат някой но фактите говорят друго пък и по коментарите си личи колко е стока.

Анонимен каза...

Само си представете за парите , които смъкна ВиК от неизползваната вода, така си оправя загубите.

Анонимен каза...

ЕМ/SI: 91-ви, загубите се калкулират в цената на водата. Кеф голям-слагаш водомер на входа на водата на Троян и мериш. Като измериш водата на потребителите имаш разлика и калкулираш разликата в цената. Естествено е да не си даваш зор да ремонтираш вътрешната водопроводна мрежа на града. Потребителя ти е в кърпа вързан, щото ти е по закон. Проблема с кубиците на неизползваната вода е дали начислението е правомерно. За целта си има разследващ орган и като гледам си вършат работата-тече проверка. А на уважаемата № 82 и 96, която се е засегнала от определението ми, че пише глупости за ролята на оператора при определянето на цената на кубик, ще поясня, че ни ние троянци/както пише тя/ разследваме г-н Гечев, а държавата в лицето на прокуратурата и РУП.Не съм дребнав, но когато ми се вменява вина/Вие троянци..../ и се представят изопачено фактите/Гечев удържа водата.../ реагирам по този начин.

Анонимен каза...

Някой дали може да обясни безумието с ремонтирането на улиците?
Онзи ден, тъкмо завършиха улицата покрай СХУПИ,и хоп точно пред животинския пазар,нарязан и разпилян на парчета асфалт.Били асфалтирали и шахтите...

Анонимен каза...

ЕM/SI: До № 93-На поставения от Вас въпрос. След извършване на преасфалтиране на улицата при СХУПИ, по технология се извършва повдигане/понижаване на ревизионните шахти. Шахтата се оформя с фугорез, излишният асфалт се отстранява и в последствие се повдига /понижава/ до вече изграденото ниво на новият износващ пласт като се оформя със специална/полимер битумна/ смес. В случая безумието е на строителя, защото е допуснал отстраненият матириал да остане на пътното платно и да се разнася от преминовощи автомобили. Трябвало е строителят незабавно да отстрани парчетата асфалт и да ги депонира на депо.По този начин се създава предпоставка за тежко ПТП и това не е в интерес на сигурността и безопасността на движението.

Анонимен каза...

Нека компетентните органи да установят законният произход на двата апартамента в София на Гечев,който преди да го настъпят всеки божи петък ходеше до София със служебна кола да вземе съпругата си,която работи там, а като дойде неделя я откарва отново в София, с какво? Отново със служебната кола. Преспива в София и в понеделник рано се прибира за работа в Троян. Това е години на ред! Моля да му бъде потърсена отговорност!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |