Китайци викаха за „Литекс”

* Накичени с оранжеви шалчета на българския шампион азиатците не деляха от местните „ултраси” * Лотар Матеус определи обновения ловешки стадион като „уникално съоръжение”

КИТАЙСКАТА АГИТКА ОТ 50-ТИНА ЧОВЕКА бе голямата атракция по трибуните на стадиона в Ловеч на срещата реванш от втория предварителен кръг на Шампионската лига между българския шампион „Литекс” и черногорския „Могрен” (20 юли). Азиатците се бяха накичили с оранжеви шалчета на домакините от „Литекс” и не по-малко ентусиазирано от местните ултраси подкрепяха ловешкия тим и се радваха на убедителната му победа с 3:0.

ЛЕСНО Е ДА СЕ ДОСЕТИМ, че „ловешките” китайци са работници и служители от завода за автомобили в с. Баховица край областния град, който се изгражда от фирмата на Гриша Ганчев „Литекс моторс” в партньорство с китайската компания „Грейт Уол” (Great Wall) и до края на година ще стартира производството си. От конвейрите на ловешки завод в началото ще слизат три модела автомобили: джип „Ховър”, пикап с двойна кабина „Стийд” и малък автомобил „Волекс”.

ЛЮБОПИТНОТО Е, че на стадиона на „Литекс” в Ловеч победата на нашите наблюдавал и националният селекционер на България Лотар Матеус. И на журналистически въпрос каква е оценката му за основно реконструирания и вече с изцяло покрити трибуни ловешки стадион германският специалист отговорил: „Това е наистина уникално съоръжение” (цитатът е по в. „24 часа” – бел. Т21).

Т21
Снимки: Росица Христова, Ловеч
 

7 коментара:

Анонимен каза...

Чудя ти се на акъла Генадий...
Микренският помак на няколко пъти заявява в ефир, че мрази Троян, а ти си тръгнал да пишеш пикантерии за измислената му спортна команда.
Е с Могрен бе лесно,ама снощи положението се описва с краткото "О,курва!"

Анонимен каза...

Има да се учим от китайците и да ни пишат двойки....По отношение на Микренския помак-той е слуга на някого,защото те са си такива по природа,пък и толкова ъкъл у тях едва ли има.Лошото е ,че Троян и такъв си няма!

Анонимен каза...

Абе ний кмет си имаме бе!

Анонимен каза...

с купени мачове само у нас.навън срам и резил за българия от такива измислени отборчета.помакът много бързо забрави навремето излагацията срещу спартак м. и видзев.ама явно хич няма акъл като не помни и жилина бате и дебрецен.колкото по-бързо се отървем от такива измислени отбори толкова по-силен ще става бг.футбола

Анонимен каза...

Тия заедно с гаджетата им от Панчарвео, трябва да ги пратят в първенството на Северна Осетия!
Всяко фламинго,дръзнало да се нарече балканджия, трябва да бъде бит с камъни и хвърлян в Осъм-а....

Анонимен каза...

евала за 5-я коментар.смърт на чорбата враг на земята унищожила футбола у нас.това са двата най-измислени отбора у нас.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |