И ПП „Никола Петков” подкрепи кандидатурата на Бойко Пъдарски

* „Бойко Пъдарски е автентичният десен кандидат, затова подкрепата ни е за него” * „Всички, които искат реална промяна, а не само говорене за промяна, са добре дошли при нас”
Местни избори 2011
В ПЕТЪК (15 ЮЛИ) местната структура на ПП „Никола Петков” с председател Витлием Илиев обяви на пресконференция с троянските медии подкрепата си за кметската кандидатура на Бойко Пъдарски, издигнат от ДСБ и подкрепен досега от ВМРО-БНД. На срещата с журналистите присъстваха и членовете на общинското ръководство на партията Тотка Мирчева, Ивелина Николаева и Христина Минкова.

„БОЙКО ПЪДАРСКИ е автентичният десен кандидат за кмет на Троян, затова подкрепата ни е за него”, заяви лидерът на троянските николапетковисти, припомняйки, че дядото на кандидата е членувал в съюза на Никола Петков. Г-н Илиев подчерта, че очаква подкрепа и от ССД – Троян, земеделците на Богослава Влаева и други десни и центристки формации и че „мястото на СДС също е тук, при нас”.

„ВСИЧКИ, които искат реална промяна, а не само говорене за промяна, са добре дошли при нас, разбира се – всички демократични формации”, допълни г-н Пъдарски.

Т21

51 коментара:

Анонимен каза...

Тия пък ки бяа
ВРЕме е да се гледа реално:кмет на Троян е г-н инж.ДИЛЯН ЕНКИН
ако не е ТЕРМИНАЛИ 1,2

Анонимен каза...

Ако е плащат може и да го изберем.

Анонимен каза...

Малка поправка на 1ви

ВРЕме е да се гледа реално:ако кмет на Троян стане г-н инж.ДИЛЯН ЕНКИН единственото спасение са ТЕРМИНАЛИ 1,2

Анонимен каза...

eeeeeeeee ba6 pak enkin...

Анонимен каза...

аз пък не се сещам какво точно направи Пъдарски за 4 години за града ни,освен че псува кмета Акимав. И като се е кандидатирал не ми стана ясно дали му е изтекла условната присъда,,,,,,,,,,

Анонимен каза...

Kaква присъда бе ,нали точно Акимов го оправи да му се размине.Малко стана храни куче да те лае ,ама то за Троян е нормално.

Анонимен каза...

Хора, за кого да гласуваме? Като ги зная кви са маскари всичките...

Анонимен каза...

Витлием Илиев,знаех си че си голям глупак!

Анонимен каза...

Още много хора ще подкрепят Бойко, защото той е единствената надежда за промяна в положителна посока.

Анонимен каза...

Еталон за политическа немощ!

Анонимен каза...

N9-надявай се.Кой го подкрепи?Някаква новоизлюпена придатка на партийка и Витлеем.Малко смешно,но се надявай.

Анонимен каза...

№11, ти не се ли надяваш градът ни да спре да потъва и да тръгне към по-добро. Или може би на теб ти харесва нашият все по обедняващ град, с едни от най-големите данъци и т.н., да не ги изреждам всичките недостатъци. И хора не останаха вече. Е, така ли ти харесва нашият град?

Анонимен каза...

А като всички негодуват от кандидатурите за кметове, защо не помислим за някой достоен човек, който да е кандидат на троянците,да не е политическа личност и с добър авторитет. Не познавам Закона за изборите, но ми се струва, че би могло да се издигне такъв човек с инициативата на гражданите на Община Троян. Така мисля, че повече хора ще гласуват и шанса за промяна е по-голям. Според мен изборите за кмет, и то в малък град са избори за личност. Така, при добър кандидат, дори партийно обвързани избиратели, биха могли да гласуват за човека на троянците. Та, нека вместо да негодуваме, използваме тази енергия градивно и помислим, кой искаме да ни управлява следващите 4 години. Не може да няма достойни хора от Троян. Ако наистина няма, положението е необратимо.

Троянец каза...

13ти кажи имена на такива личности с авторитет щото ми се чини,че всичко читаво се изнесе от тук

Анонимен каза...

Драги активни писачи! Все някой от издиганите ще стане кмет и ще трябва да му сърбаме попарата. Затова гласувайте за най-малкото зло.Едно е абсолютно ясно - Минко Акимов е безнадеждно амортизиран, грохнал старец, чиито идеи стигат само да закърпи някоя уличка,каналче, тротоарче. Нищо, че се наричат европроекти.Той няма виждане за развитието на града, а на Троян това е основният проблем. Всичко останало е допълнение.

Анонимен каза...

N12-надявам се,естествено,но Бойко е най-неподходящата кандидатура.Всички са се хванали за него защото бил млад и смел,а никой не обръща внимание че е смел защото си подпали чергата сам и то в края на мандата.Къде беше преди?Къде,кажи ми.Не виждаш ли че го издигат защото е актуален и възбуди интрига със сегашния кмет,който не е долюбван,нищо повече.Докато хората се кефят на интриги все ще е така .А дали има подходяща кандидатура?Няма и в това е цялата трагедия.Въпреки това аз ще гласувам,но няма да е за младия,който с нищо не изпъкна,освен със скандали.

Анонимен каза...

Абсолютно си прав № 16. Пъдарски се прослави само с интриги и скандали. Десните са се хванали за него, защотоспоредмен нямат друг избор и кандидат. Смятам, че ако имаха нямаше да го лансират толкова. Даже не биха му обърнали внимание. Той се предложи сам, а те нямат друг кандидат, който да издигнат. Това е леке и страхотен интригант. Аз също не бих дал гласа си за него, колкото и да е млад още не се научил на обноски, а камо ли да управлява. Първите 7 годинки му липсват

Анонимен каза...

16 и 17-ти:
Абсолютни прави сте. Освен това, имам усещането, че Бойко Пъдарски е толкова неразумен, че дори няма да усети как ще го изпързалят. Защото, да си говорим реално, той няма никакъв шанс. Освен, че деиствително скандалджийството му е най-силната страна /то аз за други негови силни страни така и не разбрах/, подкрепата му се изразява най-вече в сляпо, необосновано оплюване на няколко трола. И той горкият де лови. Ама след като навсякъде си е за..ал пътеките, няма какво друго да прави, освен сляпо да се надява.

Анонимен каза...

16 И 17 Перфектните И АБСОЛЮТНО ТОЧНО В ДЕСЯТКАТА коментари относно Бойко Пъдарски и цялата шумотевица около него.Всичко друго са само интриги.Напълно ви подкрепям в изказванията.

Анонимен каза...

И от мен подкрепа за 16 и 17.По физиономията на снимките само ,ако се загледа човек си личи колко е самодоволен тъпчо и колко не знае за какво става дума.

Анонимен каза...

Дори да не е интригант и подлец, той определено не може да направи простата сметка 2 + 2 = 4- като какъв го идигат? Нали знаете, че в древността предателите са ги убивали. Тук фактически ще направят убийство на политическите му амбиции. Едва ли си мислят, че ще получи широка подкрепа. Има и други претенденти за гласовете на лумпени и откачалки:), ще трябва да ги раздели с тях. А след такова първоначално представяне, как ли ще се развие нататък предизборната му борба.... При всички случаи, не ми се вярва да поправят първоначално създаденото впечатление. И кой ли ще пожелае да се коалира с него, като той оплюва всички и всичко? /за мен няма съмнение, че той самият пише голяма част от постовете, при това най-гнусните, твърде много типични негови лафове има/

Анонимен каза...

ЕЙ,Генадий,ама как си го издебнал тоя Витлеем - ще изпоплаши децата!Пък и фокуса ти бяга.Ти само по една снимка ли правиш? АЙ с-с-с-с......

Анонимен каза...

Като видиш снимките, които Г-н Маринов поставя към някоя статия, ти идва да тълкуваш, за отношението му към съответния човек:). Макар, че в случая, съм убеден за неговото положително отношение....

Анонимен каза...

23 Напипваш точно нещата и мен ме кефи Генчо какви снимки им поставя на местните величия,със сигурност има и други:)

Анонимен каза...

На тази снимка най ме кефи момичето до Витлеем,някой знае ли как се казва и какво прави там.

Анонимен каза...

Пъдарски е палячо,но сам не знае за това!

Анонимен каза...

Значи аз не съм този, който е пуснал коментар номер 1. Но ако Дилян Енкин не се вземе в ръце да направи нещо за този град аз лично продавам имотите си и напускам АБСОЛЮТНО ЗАПАДАЩОТО ЦИГАНСКО ГЕТО ТРОЯН.

Анонимен каза...

Назначението на Бойко Пъдарски в общината беше само и единствено политически акт, тъй като не успя да влезе за съветник. Нама как да е назначен като професионалист, тъй като не съществува негов работодател, който да го препоръча.

Анонимен каза...

27 да продава от сега. Дано се намери купувач.

Анонимен каза...

Тъмно,брате,тъмно,ете
като в катраница,
нито месечинка свети,
ни ясна звездица.
Куче лае из селото
та ще се изкине,
ергени ли мома крадат
или някой гине.
Та нема ли кой да палне
плевнико на кмета
да разпръсне това пусто
тъмнило проклето!

Нели Генкова каза...

За №30 - още нещо, писано горе-долу по същото време (Димитър Подвързачов, "Родина", откъси):
Обичам те като жена,
повлякла ме с безброй оглавници —
о, малка, хубава страна
на изпращелите държавници.
(...)
Обичам те като жена,
която шепне обещания —
о, малка, хубава страна
на общогражданско мълчание!

Анонимен каза...

Гледам,из форума все пак най-много се коментира Пъдарски - такъв бил,онакъв бил,гаден,надменен, млад,нахъсан,сам си палил чергата,всякакъв....."Нещо шава в гръстите"-викаше баба.Ми нека шава,значи има живот-викам аз.Нали това е целта!
Щото иначе-"от умрел писмо". АЙ с-с-с-с.....

Анонимен каза...

AЙ с-с-с,мислех,че си по-интелигентен!?...

Анонимен каза...

АЙ с-с-с,съжалявам брат,тук ме разочарова.Значи все пак в теб има нещо гнило :-)

Анонимен каза...

33,34...за разстройство вземате по 2 имодиума на веднъж и една чаша сода каустик, чумата да ви тръшне!

Анонимен каза...

35...в 21 век чумата отдавна е изчезнала,но простотията която лъха от теб НИКОГА няма да изчезне.Желанието да кълнеш е признак на ниска култура и липсата на всякакъв манталитет.

Анонимен каза...

Бойче от теб ще стане добър ПЕЗЕВЕНК...............

Анонимен каза...

Ще бъде полезно за всички, които разчитат тук да споделят разумни мисли, да се отървем по някакъв начин от ширещия се каруцарски език, арогантност,цинизми, клетви и какви ли още не "изразни" средства.Какво се получава на практика - хем се чуват гласове на недоволство от настъпващата селяния, хем стилът ни на изразяване е по-долен от селския. Хем искаме да бъдем град на културни и интелигентни хора, хем сипем фрази на малокултурие.Хем се дразним от прииждащите цигани, хем приравняваме езика си с циганския манталитет.Така няма да стане!

Анонимен каза...

Към 33-ти...Интелигентността все пак е даденост,приятелю,но в случая ,според мен по-скоро става дума за интуиция и надежда.Иначе уважавам твоето мнение,само дето не виждам аргументи и мнение!
Към 34-ти...Съжалявам,брат,процеси текат непрекъснато в цялата природа,на това се основава самият живот!Замислял ли си се,че гниенето всъщност е основа на нов живот?Така е и в обществото-като загние достатъчно,както в случая,може и нещо ново "да зашава в гръстите".А то 100 процента никъде няма....АЙ с-с-с-с....

Анонимен каза...

Ай с-с-с,много голямо заблуждение ти е Пъдарски!Иначе гледам имаш склонност към философията,но тя нещо в последно време много ни вреди.Вреди ни,защото се превръща в демагогия,която ни потапя все по-дълбоко!

Анонимен каза...

Пичове и пи... мадами,
Сигурно ви е писнало това дето го пиша защото го проповядвам отдавна ама май пак му е мястото да го спомена. Ей тоя град никога няма да се оправи. Ми то само критики бе братя! Критика до критика и накрая на критиката пак критика. Този не ставал, онзи не ставал, това не се правело така, онова не се правело така. Ами как се прави? Този като не става защо в края на коментара си не сложите кандидата, който според вас става. Или поне едно друго име от спряганите кандидати ей тъй за разкош. Бил аругантен?! Мисля, че Троян 21 е форум, който може да се вземе за някаква представителна извадка. Ами като чета стилът на писане то май направо си ни трябва кмет с по-остър език. Предложете нещо конструктивно! ОК Пъдарски не ставал. Добре. Но напишете за кой от кандидатите да се гласува. Ай-са го оплюхте ама е прав. В рекламата има една максима, че лоша реклама няма. Ами другите кандидати са спрегнати по един два пъти. Тях просто ги няма! За когода гласувам? Пак казвам Не съм фен на Пъдарски, но така като гледам другите ама хептен нестават. А и са доказали, че немогат да управляват.

Анонимен каза...

Към 41:
"...Ей тоя град никога няма да се оправи..."
Що, бе, аз съм се оправил. Но няма как да липсват и такива "неоправени", като теб :) Не може ли Бойко да те оправи лично теб, че на нас много ще ни дойде :)))))

Анонимен каза...

Браво Бойче, ти си на ход, за теб ще гласуват троянци то е ясно! Успех!

Анонимен каза...

Давай, Бойко, мног закъсали ... на теб облягат :)

Анонимен каза...

Ей, не го зорете толкоз момчето. То, професионалист, ама пък не може оправи чак всички!

Анонимен каза...

Вие МАЙТАП ли си правите с тоя бойко.Много сме закъсали щом сте упрели до такива.СМЯХ и ПЛАЧ

Анонимен каза...

Смехът е сега 46-ти ,после ще е плачът ,ако не дай боже си го изберем.Ех Милко ,Милко защо се отказа и от къде го изкопа точно този момък.

Анонимен каза...

А с плесенясалия боклук Минко Акимов какво ще правим? Безнадеждно некадърен а как само се навира за втори мандат...

Анонимен каза...

Не знам какво ще правим, ма като гледам здравата сме го закъсали!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Хора - много,човеци - няма! Като няма-няма,ами дайте тогава да изберем някой анадолски манаф,той със сигурност ще ни оправи всичките! Правим струваме нека коефициента на интелигентност на новия ни кмет да е по-висок от телесната му температура поне! Дай Боже ! Амин!

Анонимен каза...

браво на 46, след 20 години кражби и мръсотии я докарахме до там да няма за кого да гласуваме.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |