Предстоящо: Третата мотосреща край Голяма Желязна (17-19 юни)

* Германеца : „Този път сбирката ни ще е по формулата „три в едно” * Чакат се и гости от чужбина – Румъния, Македония, Русия, Франция
* В програмата - рок на живо, бира, игри с награди, томбола,
DJ Краси…

ЗА ТРЕТА ПОРЕДНА ГОДИНА местността Лъките край с. Голяма Желязна, Троянско, ще е домакин на национална среща от календара на родната Асоциация на свободните мотористи. Както повелява традицията на подобни моторджийски прояви, срещата ще е тридневна – ще започне в петък (17 юни), когато всички ще отидат до селския площад и ще поднесат цветя пред паметника на загиналите за Майка България, и ще приключи в неделя (17-19 юни). Инициатор и организатор отново е неуморимият Николай Колев-Германеца – бил доста години в Германия (Мюнхен), но в зората на демокрацията се завърнал в България и избрал да живее на вилата си в Голяма Желязна.

„МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ, че този път сбирката ни ще е по формулата „три в едно”, сподели пред Т21 Германеца. Разясненията му за „триединството” – тази година моторджийската проява се засича с традиционната надпревара „Балканче крос” (18 юни) и със сбора на Голяма Желязна (19 юни). „Това съвпадение със сигурност ще направи купона още по-як. А за съперничество изобщо не може да се говори, трите събития се допълват, дори кметът на селото Иван Христов, на когото искам да изкажа специална благодарност за подкрепата, ще открие нашата среща”, довери ни железненският моторджия със западняшкия прякор. Николай обаче не е във възторг от отношението в Троян – дори афишите за мотосрещата били изпокъсани, но това най-вероятно е дело на местни конкуренти, а не на недоволни граждани.

КАКВИ СА ПОДГОТВЕНИТЕ ЕКСТРИ? „Гвоздеят” в програмата ще са изпълненията на три троянски рок банди, които ще забиват и двете вечери. Още – томбола и игри с награди, бира-скара на воля, DJ Краси от Троян, който нон стоп ще грижи за доброто настроение на всички, и т.н. Трябва да се отбележи, че тази година ще има и минимална входна такса, а със събраната сума ще се покрият част от разходите. Останалото го поемат Германеца и неговите съмишленици и приятели.

А ЧЕ СРЕЩАТА В ЛЪКИТЕ край Голяма Желязна става все по-популярна в моторджийските среди, говори фактът, че се очакват и гости от чужбина – Румъния, Македония, Русия. Поканен е и моторджийският клуб от побратимения с Троян град Виньо на Сена (до Париж), но французите не са потвърдили участието си. Присъствието на „волни ездачи” от различни краища на България обаче е абсолютно сигурно.

Т21

12 коментара:

Анонимен каза...

Хубаво ще е ако това събитие не бъде помрачено с присъщия нам селски манталитет,да ме извиняват съгражданите,обаче това си е факт.Още повече с тези изпокъсани афиши.Вместо да се радват че се прави нещо за популяризирането на региона,разни дребни душици гонят заблудени идеи за клубове и незнам още какво,събудете се бе!!!

Анонимен каза...

Селянина от селото можеш да го изкараш ,но селото от селянина НИКОГА!!!

Анонимен каза...

Кви клубове първи?
Бъди по конкретен!

Анонимен каза...

Бойни,с Брад Пит,и брат му!

Анонимен каза...

Тоз е един П.Е.ДО.ФИ.Л.............но не знам как не влезе у кауша,извинявайте за коментара

Анонимен каза...

А колкото за селяните-той премиера е пасал кокошки,свине и др..........та ние в село тРОЯН

Анонимен каза...

5-ти и 6-ти...що не вървиш на мйака си в гъзът...нещастник!

Анонимен каза...

Първо на твойта 7 ,това рокерите нормални хора ли са??????/

Анонимен каза...

За тях не знам,но видно е- ти си пълен олигофрен!

Анонимен каза...

Стига глупостииииииииииииии,бе педалиииии

Анонимен каза...

Колко е тази минимална такса?

Анонимен каза...

Познавам доста рокери и мога да кажа,че и сред тях има кретени, но болшенството са читави. Не бъркайте мотористите и рокерите.А колкото до Германеца, бих искала да чуя как ще оправдае некоректността си спрямо някои от хората, които е пазарил за събора.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |