Кметът срещу Бойко

* Минко Акимов поиска оставката на секретаря на общинската администрация, подозира го в задкулисни политически игри * Бойко Пъдарски: „Ясно ми е, че искате да сте единственият кандидат на тези избори!” * Предизборната кампания в Троян стартира – да ни е честито

ОТ ДОСТОВЕРЕН ИЗТОЧНИК разбрахме, че на днешната оперативка (2 май, понеделник) кметът на Троян Минко Акимов заявил в очите на секретаря на общинската администрация Бойко Пъдарски, че е изгубил доверието си в него. Нещо повече - градоначалникът обявил, че иска оставката на г-н Пъдарски, но тъй като знае, че няма да я получи, щял да търси други начини (разбирай – други начини да се освободи от неудобния служител).

Г-Н АКИМОВ ПОСОЧИЛ и главния мотив за исканата оставка – на скорошна среща в троянско село на въпрос на местните хора дали ще се кандидатира за кмет Бойко Пъдарски отговорил: „Не е изключено”. „Виновникът” не отрекъл този факт, но изтъкнал, че с изявлението си не е нарушил нито морални, нито законови норми. После не спестил на кмета репликата: „Ясно ми е, че искате да сте единственият кандидат на тези избори!”. Другата гледна точка е, че секретарят - като най-високопоставеният държавен служител в общинската администрация - е един вид "деполитизиран" и няма право да прави политически изявления и да поема политически ангажименти.

Г-Н ПЪДАРСКИ ПРИБАВИЛ и още нещо, сочейки председателя на Общинския съвет (ОбС) инж. Ангел Балев, който присъствал на оперативката: „Защо не се отнасяте по същия начин и с другите кандидат-кметове”. Това пък си било явен намек за топлите отношения между г-н Акимов и инж. Балев, който, не е тайна, ще е кметският кандидат на войводите от ВМРО-НИЕ. Разпрата свършила с кметската заплаха, че отнема всички правомощия на секретаря.

КАКВО СЕ КРИЕ ЗАД „МИЛАТА СЦЕНКА”, разиграла се в понеделник на оперативката в троянското кметство? От доста време, това си е публична тайна, отношенията между кмета Акимов и оперативния шеф на общинската администрация Пъдарски са пределно обтегнати. Според някои – причината е в непокорния нрав на секретаря и склонността му да взема собствени решения. Според други обаче кучето не е заровено там, а в небезоснователната мълва, носеща се из града (и администрацията) от доста време насам, че има сериозна вероятност Бойко Пъдарски да бъде издигнат за кандидат-кмет от обединена дясна коалиция; както и в кметските подозрения, че секретарят действа зад гърба му. Което означава още нещо – че кметът Минко Акимов сериозно се е наточил за втори мандат и че кандидатурата му е получила благословията на ГЕРБ.

КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ ОТТУК НАСЕТНЕ? Нашата прогноза е, че г-н Пъдарски няма да си подаде оставката, а пък г-н Акимов няма да има куража да го уволни дисциплинарно (заради страха, че ще последва дело и съдът ще възстанови уволнения; и поради факта, че ще плъзнат обвинения в политическа саморазправа, което в предизборен период би било особено неудобно). От друга страна Бойко Пъдарски ще е в невъзможност да изпълнява задълженията си. И всичко това със сигурност ще рефлектира върху работата на общинската администрация.

ИМА И ДРУГО – милата понеделнишка случка даде официален старт на предизборната кампания в Троян. Да ни е честито!

Генадий Маринов

*****
Гореща новина

Днес, 3 май, вторник, получихме официална прессинформация от Община Троян, гласяща следното (цитираме дословно):

„На основание Заповед № 332/28 април 2011 г. на кмета на община Троян Минко Акимов е наредено образуването на дисциплинарно дело срещу г-н Бойко Велиславов Пъдарски, заемащ длъжността “Секретар” на Община Троян, за извършени нарушения на Закона за държавния служител, на Етичния кодекс за поведение на държавния служител и на Правилника за вътрешния трудов и служебен ред в Община Троян.

Тричленният дисциплинарен съвет ще вземе решение в срок от 20 работни дни от датата на връчването на Заповедта.”

252 коментара:

«Най-старите   ‹По-стари   1 – 200 от 252   По-нови›   Най-новите»
Анонимен каза...

Акимов наистина ли е толкова заблуден да си мисли, че ще бъде преизбран?

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Той не е заблуден, а тези с чиито гласове го избраха, и остатъка които ще гласуват на предстоящите избори!

Анонимен каза...

Какъвто е Акимов, такъв е и Пъдарски, за Балев да не говорим - Боклуци. Цялата общинска администрация е НЕКАДЪРНА. Дано на следващите избори да бъде избран млад, образован и политически неопетнен кмет, който да върне добрия облик на града ни !

Анонимен каза...

Че Пъдарски не ли млад, май няма 40 години, а и май учи второ висше, специалност "право"!

Анонимен каза...

Браво, Бойче, ти си първия човек в града успял да се опълчи на ченгето Акимов! Бъди сигурен,че не си сам! Не се страхувай, подкрепяме те!

Анонимен каза...

Смееех, голем смех.
Струва ми се, че има един знак който очертава точно перспективата на сегашния градоначалник (т.е. път без изход).
Иначе диспут между бивш и бъдещ кмет е интересно нещо :)

Анонимен каза...

Ами да ни е честит новия кандидат кмет.Но нада ли ще ни оправи и той или ще ни дооправи......това само някои го знаят, но голям теч на информация има в Общинска администрация, само се чудя Пъдаря как ще се кандидатира за кмет, като ако не се лъжа е осъден на пробация заради това че караше пиян и му взеха книжката. Но то пък и от друга страна както му я взеха, така му я и върнаха! Аман от преибани връзкарчета!

Анонимен каза...

А статията защо да не е озаглавена Пъдарски срещу Акимов?Защото Б.П. много отдавна започна да своеволничи и да говори зад гърба на кмета.И тук много внимателно трябва да следите картинката и да не търсите под вола теле.Това че започват предизборна кампания е глупост.Б.П. никой няма да покани за кмет и това е от ясно по ясно,но за по внимателните.Ако беше иначе нямаше да се говори с недомлъвки нито да се налага да пуска муха на бедния селянин.В случая цялата случка е резултат от некоректно отношение.Има хиляди начини да покажеш мнение пред началник,но без да се допускат такива некоректни прояви.Случва се пореден скандал с поредните форумски бисери,нищо друго.

Анонимен каза...

Кой ли е информаторът на Т21? Голям теч на информация...

Анонимен каза...

Наистина ни трябва по млад и нахъсан кмет, но това не е Падарски. Знаем му историите и в ХФЗ и къде ли не. Голям боклук е.

Анонимен каза...

че акимов не става е ясно и на бездомните кучета.но и пъдарски е едно зрънце.помня го още от у-ще все дращеше за бой пък после тича да се оплаква.после беше таксиджия а след това в хфз с връзки влезе но и там нищо не направи.лошото е че няма нито един качествен избор.пак ще се гласува "против" а не "за"

Анонимен каза...

Така като гледам май немалка част от хората първо пишем после мислим. От доста време насам не е имало статия за която броя на коментарите да е над 100 и тъй като тази май ще е такава предлагам за да е по-конструктивна, да сме малко по точни и коректни.
Какво имам предвид:

1. Някой говореше за пробация. Ако малко се поровим в местното законодателство ще видим, че ако на Пъдарски му е лепната пробация то кмета няма да има проблеми с отстраняването му и няма да имаме такава дискусия.

2. За всеки един от нас може да се каже: "знаем му историите и от тук и от там". Ами ако вие ги знаете кажете ги и на нас та и ние да ги научим.

3. За темата с алкохола какво да ви кажа?! Не знам какъв е случая и кога е станало, и ако наистина е така не го оправдавам. Ако знае някой точно да каже. Алкохол е и две бири, алкохол е и 2,8 промила в кой случай сме? Хубаво е всички, които пишем тук да си помислим дали не ни се е случвало да нагазим някъде някой закон. Ако има един такъв да си каже и да го изберем него. А и за този случай се шуми от доста време та май взе да втръсва.

4.Не знам за вас, но лично на мен ми се е случвало да налетя на началник гьон. Ти му приказваш то те гледа тъпо и ти вика "не е така". Мине не мине време понакъка се и ти пак му приказваш обръщаш му внимание, че вече си му го казал и той пак ти вика "не е така". И започваш накрая да псуваш. Та незнам какво точно са се скарали ама като направя анализ на другите форуми и като преброя на колко места е псуван кмета, че нищо не е свършил не съм много сигурен, че Пъдарски не е прав.

5. Относно слуховете за кандидатурите, то май в момента всички са слух. Или поне аз незнам някой да е официално обявен.

Айде, че се поовлякох. Ще се радвам да се появят смислени коментари.

Поздрави

troyan21 каза...

Моля, спазвайте правилата на сайта!
АдминЪт

Анонимен каза...

13-ти,прав си,но я ми кажи има ли някъде личност по оплювана от кмета?Няма такава.По принцип де.За това който и да е друг е по печен от върховния на града.Такава е традицията.Каквото и да стане,който и да направи нещо няма значение.Но спомене ли се кмета,всички настръхват и плюят ли плюят.Къде правилно,къде неправилно.Само той е грешен а ние не.Нал" тъй? :-)

Анонимен каза...

Здравейте!
Мисля че преди около година време, някуй тук във форума беше написал, че в начолото на 2010 г., Бойко е казал някои неща на кмета, които се коментираха от целия град, но зад гърба му. Вследствие на това, последвало изолиране от тук и там. Но не и събития като настоящите! Защо ли?
Защото тогава Акимов, най-вероятно си е мислил, че като го очерни тук-там, ще му затвори устата и той ще продължи да си върши работата.
А сега, след като от доста време се заговори за евентуална кандидатура на Бойко, нещата вземаха друг развой! Явно сме свидетели на поредния милиционерски номер от страна на кмета-милиционер!

Анонимен каза...

"Разпрата свършила с кметската заплаха, че отнема всички правомощия на секретаря."
Що значи туй?
Може ли КМЕТЪТ да му отнеме правото да работи сиреч да си изпълнява служебните задължения. Ако няма правно основание да го уволнява - какво ще го прави. Ще го държи "без работа" заради собственото си самоизтъкване и самолюбие ли!?. Ами то в КТ-то и работодателите имат задължения!!
Въдицата е хвърлена и кметът е на ход! А да го видим сега!
Иначе ще кажа:
НЕ СЕ БОЙ, БОЙКО!! Толкоз!!

Анонимен каза...

Прави сте, че най оплюван във всички случаи е кмета. Те (кметовете) си го знаят, но пак кандидатстват...
За "Миньо" нямам дума, ама като го гледам и този "сурковатник" Падърски как се е ухилил на снимката лошо ми става. Че тои прилича на олигофрен не виждате ли?

Анонимен каза...

Боико за муфта е отворен още рано сутрин.
Само да го почерпите в 8:30 и до обяд е свършил всичките си ВАЖНИ общински задължения.

Анонимен каза...

Лееле-маал...че глупости.. това момченце, когато зае този пост, след като Акимов, изгони Камен заради него, "привикваше" всички при себе си да се покаже и да обясни, че той е "Главен Акимов Дупеблизач" и да се отнасят към него с полагащото се уважение към "поста". :)!
Впоследствие обаче май за длъжността се получи конкуренция от една негова "колежка" и след като вече три годинки си кротува въпросния "ГАД":)) вече станал принципен - ха, ха ахаа...
Таксиджииското в него е нанесло непоправими вреди май... сега пък кандидат за кмет...опозиция ...дрън дрън... просто новия кмет който и да е той ще го изрита като мръсен котарак , а и то наближава и търси ново крило и нов гъз да целува..

Анонимен каза...

Мислете струвайте, но Стареца не трябва да царува втори мандат.
Този импотентнет ненормалник ще доразграби останалото и ще го даде на феодалите ....

Анонимен каза...

Пази боже сляпо да прогледа!!!
Пъдарката си надраснал ушите - кмет ще става - тоя град отиде та се не видя вече!

Анонимен каза...

Бойко е мъжка секретарка.Интересно кво ли ще работи,ако дедо Трибестан го отсвири?

Анонимен каза...

Бойко,

Не обръщай внимание на общинската клика!
Продължавай в същия дух!

Анонимен каза...

Ами то ако не си боклук дали имаш шанс според вас да станеш кмет в Троян.

Анонимен каза...

Днес е световен ден на свободата на печата.
Честито, колеги!

Анонимен каза...

Хайде да съдим за хората по делата. Някой има ли спомен какво Бойко е направил за този град? Поне нивото на обслужване да беше повишил, да беше направил услугите "на едно гише" - пак щеше да е нещо. Аз лично не се сещам за някакво негово дело в полза на Троян.

Анонимен каза...

Ихаааааа
Как само си личи началото на работния ден. Сигурно цялата общинска администрация се е заловила да се мъчи да защитава наш Миня. Не се хабете ами работете за благото на троянеца. Той сегашния ви кмет просто вече няма полезен ход.
Да вземе да уволни Пъдарски та да можем да понаучим за всичките кметски глупости и да стане още по-интересно:)

Анонимен каза...

27-ми то по-нагоре 13-ти го е споменал това. Когато не си на върха на пирамидата работиш колкото ти позволят. Какво едно гише какви електронни услуги?! До колкото съм чувал на кмета е-маилите му ги чете Анитка. А от хора от администрацията съм чувал, че преди Пъдарски не са имали е-маил всички служители.

Анонимен каза...

Към 28

Работя в ИТ сектора. Преди около две години Бойко разговаря с мен за техническите възможностти да се свържат сградата на общината с тази на данъчното. Разработихме някакъв вариант. Впоследствие разбрах от него, че е реализирано само половината от мероприятието, защото кмета не е разрешил това да стане. А идеята беше да се постигне в голяма степен дублиране на възможносттите за извършване на услуги и на двете места и да не се разкарват хората като маймуни. Доколкото съм в течение, скоро отново е представен вариант за подобно изпълнение, но май пак нищо няма да се случи.

Анонимен каза...

От 28
30 как да те разбирам?! ОК аз нямам драма. Може би коментара ти е към 27

кака Стефанка каза...

Забележете какво казва 30 че Бойко иска да прави разни неща но го блокират не знаете ли че кмета Минко не допуска инициатива да излезе от друг ако пък е нещо модерно -забрави.Тъжна работа тъжнаааааа.Троянееее събуди сееееее!

Анонимен каза...

Към 28-ми

Извинете ме, коментара ми е насочен към 27-ми. Съжалявам!

Анонимен каза...

Аз съм 27 и не ми обяснявайте глупости. Когато някой иска нещо да направи, намира начин. Какво означава кмета не е разрешил? Защо тогава Бойко не е излязъл с едно съобщение до всички граждани, че поради някакви причини това не се е случило? И до днес разкарват хората като маймуни към двете сгради и губят времето на работещите, които пък трябва да пускат отпуска, за да си свършат работата. В данъчното обслужването е под всякаква критика!

Анонимен каза...

Ха-ха,

Как си представяте някой да направи изявление - затова има забрана от Акимов!

Анонимен каза...

30-ти, какво означава "реализирано само половината от мероприятието"? Или са свързани, или не са.

Анонимен каза...

Доколкото съм наясно, за данъчното отговоря Недка Топалска, тъй като колкото пъти съм имал някакъв проблем там, все към нея ме пращат.

Анонимен каза...

Май е време някоя телевизия да се появи по трасето...

Анонимен каза...

Някой изобщо знае ли кой за какво отговаря в тази община? Казусът е доста странен - Бойко ще си стои на заплата, плащана от нас, но нищо няма да работи, щото кмета не му давал! Аман от БГ простотии!

Анонимен каза...

Боже, пази Троян. Ако и Бойко Пъдарски е тръгнал да става кмет, цирка ще е пълен. За него (Пъдарски)и секретар беше твърде много. Той е доста глуповато момченце, заблудило се, че ако веднъж му е провървяло с политическа "вълна", може пак да се пробва. Грешка беше, че го поставиха на тази позиция. За това могат да свидетелстват всички, дето са му виждали пияната физиономия по кръчми и дискотеки. Верно, че може да има грешки на растежа, но да си пребиваш гаджетата, да караш пиян, да хвърляш саксии по полицаите от балкона си, е абсолютно неприемливо. А иначе се очертава да стане интересно тук, под статията.

Анонимен каза...

На нашия Титаник който и да е капитан -все тая.....А Б.П. не е лоша кандидатура,а бившия секретар К.Спасовски как е ??????????без значение партия

Анонимен каза...

Ние вече си имахме кмет таксиметраджия Другаря Роинев. Какъв му е произхода на този Боико, знае ли някои? Да не се окаже и тои от двама негри бяло дете. Маика и баща комунисти а тои демократ.
Много такива има в Троян. Малко градче сме па се знаем. Имах един познат циганин, които казваше:
Маика и татко са цигани ама аз съм балгарче.
Ако някои знае нещо по въпроса моля информираите!
Нали ще избираме на есен. Страх ме е обаче, че щом "работи" (ако това , което правят в общината може да се нарече работа) си е чиста проба "КОРКУЛЬОШКА" от Мичо Генковите....

Анонимен каза...

Ей, абе то трябва голем страх да го тресе милиционера, за да подходи по този елементарен начин! Познавам го добре, но толкова ниско не очаквах дори той да може да падне!

Анонимен каза...

34-ти
Това показва, че изобщо не си в час с държавната администрация. В случай на неразбирателство с шефа, в държавната администрация служителя има два варианта: или си отиваш и се отказваш или оставаш да се мъчиш като грешен дявол да направиш нещо докъто ти писне тотално

Анонимен каза...

Да, така явно работите в администрацията - като в 19 век. Сега сме 21-ви, събуди се човече! Нищо лично към Бойко, но и той защо предизборно сега чак възстава?

Анонимен каза...

Старецът май забравя коя година сме, и вкарва в употреба техниките от времето на милицията....
Опа, Минче, обърка се пак.Така направи голяма услуга на Бойко, превръщайки го едва ли не в мъченик.Сега и да тръгнеш да пишеш оборващи информации и да дезинформираш,още повече ще се окъкаш.Впрочем, ти друго не правиш така или иначе.
А Ачко Балев така се натряскал една вечер, че имал съм в който се виждал като кмет.На другия ден,все още пиян решил да се кандидатира и той за кмет.Него защо не го смяташ за опонент, или той ти е старо гадже от ония избори?

Анонимен каза...

Ясно е, че нито единия, нито другия вършат някаква работа (в полза за троянеца), така че е време да си ходят и двамата.

Анонимен каза...

Бойко ти си на ход!
Вади далаверите на Акимов на яве, и ще спечелиш много поддръжници!

Анонимен каза...

47-ми ако имаш впредвид Акимов и Пъдарчето и аз съм - ЗА! Време е! Такъв хубав град си бяхме, а те за толкова кратко време ни разказаха играта. Хората от зор си напуснаха домовете и града.

Анонимен каза...

Не е важно дали родителите на Бойко са били комунисти. В ония години почти всички бяха такива. Важни са качествата на кандидата - какви знания и умения и воля има да понаправи нещо. То и Минко е комунист, пребоядисан гербер, но това не попрачи да си го изберете, нали така? Ето ви резултата - човек без възможности съсипа и малкото хубаво в Троян.

Анонимен каза...

Глей го тоя Падарски, къв пуяк само му виж мазнишката изкуствена усмивчица-селски хитрец та дрънка!

Анонимен каза...

51-ви много си прав. Голем тъпак.
Физиономията му подсказва колко е тъп.

Анонимен каза...

Добре, ясно е, че и двамата не ги искаме за бъдещ кмет. Ясно е, че и двамата не могат да излязат с ясна програма и екип, с който ще я правят. Хайде да спрем да им обръщаме внимание.

Анонимен каза...

Тоя верно много си е повервал - Пъдарски. Този е голям боклук. Казват негови колеги от ХФЗ-то, че черпили като се махнал от там. Сега и в общината ще черпят. Това е гадно, надменно, нахално лайно. Самозабравило се къде се намира. ДАй на човека власт да му гледаш сеира. Това важи за него. Много си е повярвал.

Анонимен каза...

Те не стават, дайте реален кандидат които ще върши работа.

Анонимен каза...

Леле какво доживях да видя,ужас!!!Ако този Падарски стане кмет се изнасям от града,това е нечувано вече.Акимов съсипа града,но този ще на досъсипе.Отвратителни хора бе,как можем да ги търпим се чудя?!?

Анонимен каза...

Kakво се ровите в личния живот на Пъдарски.Акимов много повече е шофирал в нетрезво състояние но никой не се осмеляваше да го спре и провери.Бойко е нормален млад човек и няма лошо да се весели с приятели по заведения и дискотеки.Напред Бойче със теб сме.

Анонимен каза...

57 в какво сте с него?Във досъсипването на Троян ли?

Анонимен каза...

Този се е взел много насериозно бре хора.Кога му порасна толкоз работата. Този е толкова нагъл и нахален, че чак простее. Ха Ха

Анонимен каза...

Така като чета коментарите, явно миньовите проституки са на работа днес.Нищо конкретно срещу Пъдарски не виждам,освен обиди и простащини...Минче,колкото и ти си некадърен, толкова и курвите окола тебе не стават за нищо!

Анонимен каза...

Един съвет към Пъдарски:
Бойко, явно че Акимов ще те прави мъченик.Я вземи пусни едно съобщение до медиите, че ако станеш кмет ще прочистиш цялата Общинска администрация, да видиш ти пристъпи на истерия по всички етажи ....

Анонимен каза...

Драги ми 57, ако утре някой пиян нахалник като Б.П убие детето ти, нада ли ще си с него. Само от факта че е карал пиян и е заплашвал с уволнение полицаите които са си изпълнявали служебните задължения говори за човека какъв е. Недай боже такъв да почерни семейството ти, тогава ще те питам дали и и за какво ще си с него. Иначе е лесно от тук да казваш давай Бойче, ами давай, утре пак се качи на колата пиян, може кметското място да те спаси......

Анонимен каза...

към 25,ми то явно е така,ако не си боклук не можеш да станеш кмет на Троян.Като се върнем назад май е така с изключение на един Фичев,който беше малко плах за времето в което работеше.Дерзайте...и следващият ще е същия боклук.Един безкраен кръговрат.

Анонимен каза...

Мисля че някои хора си вкараха ужасен автогол, като дадоха информация по случая на Троян 21........:), наздраве на информатора!!!!!!!!!

Анонимен каза...

До къде е стигнало нямането на кандидати, ако може някой да вижда в Бойко Пъдарски кмет........

Анонимен каза...

Верно, наздраве на информатора, че сега всички кибици ще си поплюят на воля. Аз, между другото, не съм нито от общинска администрация, нито от ГЕРБ, но смятам, че Акимов не беше лош кмет. Пък и не мисля, че А. Балев е лоша кандидатура. само дето е малко прокомунистически настроен, ама то кой може да се похвали, че е чиста вода ненапита.....

Анонимен каза...

Привет на всички,
Я преглядайте пак коментар 13 и ако имате нещо конкретно и интересно по повода моля го добавете. Аман от тъпотия. Единия не ставал щото 4 години нищо не направил. Другия му бил опозиция ама и той не ставал. Пак питам дайте един дето да става. Факт е че наесен ще избираме един. Двамата са пълна противоположност, и като образование, и като опит, и както и да го погледнете. Логически погледнато като не ти харесва единия трябва да симпатизираш на опонента му. Тук само плюене бе братче. Ебати хората! Ннеможе нищо да не ти харесва. То на вас и господ да слезе пак ще му намерите кусур. Айде определете се какво искате!

Ей за това този град е на такъв хал...
Поздрави

Анонимен каза...

Той не се чете.

Анонимен каза...

68 пише до 66!

Анонимен каза...

Кон на Е6!

Анонимен каза...

67,а ти на кого симпатизираш?Тук много пъти се спомена,че и двамата не са за тази позиция,казаха се и доста причини,поне за вмомента града ни е в много тежко положение и това не са хората които ще го оправят.
Мисля че няма нужда да си говорим на висок тон!

Анонимен каза...

Абе Иван Съйчевски, къде е бе? Щом Пъдарката се е меракладисала за кмет и той може - аз даже съм за него - и той пие здраво и той все се кара и той плаши гаргите и той голяма уста ама само кога му изнася изобщо същия само дето не е сикретарка хе,хе

Анонимен каза...

До 66: Защо?

Анонимен каза...

Грешкка, до 68: Защо?

Анонимен каза...

Кажи бе човек (71) кажи едно име дето става като тези двамата не стават...ако щеш го прошепни туй име щом не ти се слуша висок тон...Се трябва да се намери един човек в цял Троян

Анонимен каза...

Към 71
Всеки си има кусури това е безспорно. Ако трябва да избирам от двамата бих пуснал гласа си за Бойко Пъдарски. За момента поне е ясно, че сегашния кмет следващите 4 години ще свърши същото нищо. За това избирам алтернаивата с надеждата, че нещата ще се променят.
От друга страна поразпитах за Пъдарски, но чисто биографично (без да се влияя от рекли казали) и виждам, че на него профила му е най-близко до профила за кмет публикуван от ФорумЪТ.

Анонимен каза...

П.С. забравих
76 е 67 сори

Анонимен каза...

Аз не съм 71, ама да кажа. Тези дето стават, си имат занимания, които им носят доходи. И ако се замислиш, заслужава ли си да поемаш толкова помия върху себе си, за едни 1000 лв (или колкото са там)? Защото ако погледнеш какви гнусотии се пишат за всеки, дръзнал да се покаже в публичното пространство, направо свят ще ти се завие! Не, че кметуването е само въпрос на заплащане, но и другото са кажи-речи само негативи. Семейството ти страда, липсваш почти непрекъснато от къщи, децата ти не те виждат, виновен си на всички за всичко, включително и за световната криза.... От която и партия да си, все си крив някому. А не виждам добра воля да се озаптяват долнопробните писаници. Допускат се личностни обиди, нецензурни думи и изобщо, каквото се сетиш. Интересно ми е, как би приел някой от оплюващите, подобни обидни квалификации. Ами как би се почувствал, ако за баща му/сина му са написани подобни неща? Та с това ли да замени читавия човек приятното си съществуване?
А тези, дето искат, най-често нямат какво друго да правят- сиреч, прави сметка колко стават. Или пък са вряли и кипяли политикани и са наясно, че от общата погача, не винаги може да се разбере кой колко е докопал. т.е., пак не стават. Или са властолюбиви комплексари,с мания да командват и да управляват. А пази Боже от управляващ комплексар....

troyan21 каза...

78-ми, не е точно тъй - по цял свят има хора на каузата, които умеят да карат влака. И затова влизат в политиката - заради каузата. Логично е да ги има и сред нас, трябва да ги има, иначе тъжно и обречено.

Г.М.

Анонимен каза...

А, дано, ама надали......

Анонимен каза...

Когато задавате въпрос на който не очаквате отговор не се учудвайте че получавате отговор който не искате да чуете...

Анонимен каза...

Как да няма достоини за кмет? Предлагам:
1. Иван Съйчевсни - споменат по-горе.
2. Фалко.
3. Папагалите и тримата стават.
4. Дилян Темиза.
5. Даньо Мондешки.
Има още много, които ще свършат същата работа като Акимов.

Анонимен каза...

Мисля че да си кмет е въпрос на кауза както каза един по горе, а не за пари. Хората преди време са правели неща и без никакво заплата, заради благото на НАРОДА.

Анонимен каза...

И не са били оплювани, а дори едни от най-уважаваните хора.

Анонимен каза...

Това е въпрос на ЧЕСТ.

Анонимен каза...

Това нещо-"българин", е интересно явление.А още по-интересно е троянеца.Но това е дълга тема за разговор.Хора, братя и сестри.Крайно време е да се събудим от този летаргичен сън.Крайно време е да се освободим от тази еснавщина и простотия.Крайно време е да да си отворим очите и да започнем да МИСЛИМ!!!ДА променим съзнанието си и да се огледаме къде се намираме!?Защото сме на светлинни години от европа и другите държави и по този начин, по който нашата страна се развива, няма да стане.Нещата са толкова прости, хайде да оставим тези, на които не им достигат мозъчни клетки или са жертви на тоталитарния режим.Тези, които не могат да се поправят и са тотално увредени от комунизма или от собствената си некадърност.Но за това, което се случило до сега, сме си виновни само ние. Хей, млади хора събудете се и дайте да направим нещо за този град.Вече чакаме 21 години нещо да се случи в България и точно там ни е грешката, че ЧАКАМЕ...Моето мнение е, че трябва да се гласува доверие на младите хора като Б.Пъдарски.И крайно време е да спрете с тези злоядни коментари, нападки и клюкини а да се вземем в ръце и да променим този град най накрая...РЕВОЛЮЦИЯ

Форумът на Троянци каза...

Да променим гр.Троян - http://www.facebook.com/?ref=home#!/home.php?sk=group_204287299597684&ap=1

Анонимен каза...

Мила родинооооооо!

Анонимен каза...

Подкрепям напълно 86.
Ако ние не действаме за промяната то тя няма как да стане. А промяната е точно това млади хора с ново мислене и мерак да направят нещо за града ни. От всичко изброено до тук невиждам ясен мотив да не подкрепим Пъдарски.

Анонимен каза...

Не е само това!
Трябват нови лица в Общинския съвет.Млади независими хора.ГЕРБ младежи е пълен с дечурлига на пишман бизнесмени, и е ясно какво се цели.
Акимов обещава на парче служби,постове.Хванал е с обещания сегашни съветници от опозицията.
Тотална чистка трябва и в администрацията!

Анонимен каза...

Кажете какво се предлага във фейсбук, не всички имат регистрации там. И оставете Пъдарски на мира, защото:
1. Не е ясно дали иска да е кандидат
2. Не се знае какво ще предложи, може да е добро, може и не

Анонимен каза...

90-ти, не знам какво е разбирането ти за млади хора. Моето мнение е че ОбС трябва да е съставен изцяло от ЕКСПЕРТИ, ако искаме някакъв напредък за този град. Стига с тези партийни кандидатури.

Анонимен каза...

Как ти звучи около 30 години, с висше образование приложимо в Троянско,попътувала по Европата,говорещ/а някакъв език, и най-вече ТРОЯНЕЦ/ТРОЯНКА?

Анонимен каза...

Е то ако има някоя партия на която да не и е ясно кой ще и е кандидата наесен то егати партията :( От друга страна Миня наш няма да реагира толкова първосигнално ако не знае че са конкуренция. Така, че нещата долу-горе се изясняват.

Анонимен каза...

Добре ми звучи, диапазона 30-40 е приемлив, защото около 30 години едва ли ще да е пътувало, пък и експерт в някоя област да е станало. Иначе повечето млади хора вече говорят поне английски.

Анонимен каза...

Току що в сайта на Общината прочетох следното обявление:
На основание Заповед № 332/28.04.2011г. на Кмета на община Троян Минко Акимов, е наредено образуването на дисциплинарно дело срещу г-н Бойко Велиславов Пъдарски на длъжност “Секретар” на Община Троян, за извършени нарушения на Закона за държавния служител, на Етичния кодекс за поведение на държавния служител и на Правилника за вътрешния трудов и служебен ред в Община Троян.

Тричленният дисциплинарен съвет ще вземе решение в срок от 20 работни дни от датата на връчването на Заповедта.

Анонимен каза...

До 95-ти:
ПОзнавам доста хора между 30-35 години,попътували и повидели."Експерт" ми звучи малко спекулативно, а и сегашните такива в Общината са кота нула, така че младите имат предимство в случая!

Анонимен каза...

А така, сега я втасахме! Образувано дисциплинарно дело - следователно Акимов е сигурен, че има нарушения. Въпросът е какви са. После може дисциплинарно да го уволни. Значи - какъв кмет при положение, че се докажат нарушения? Сагата се развива с пълна пара.

Анонимен каза...

Под експерти имах предив професионалисти в професията си, нека се доизясня.

Анонимен каза...

Да де 98- ми, ама трябват доказателства.
А Бойко ще обжалва и ще влезе в съда, та тогава да видим свидетелите колко ще им стиска да излъжат в позла на минка!
А и изобщо да не се стигне до там, с всяка изминала минута Акимов превръща Пъдарски в мъченик, и му вдига рейтинга!Понимайш?

Анонимен каза...

До 99-ти:
Според теб колко професионални областти в съществуват в Троян?
Имаме кретаща индустрия и недоразвит(благодарение на досегашната администрация) туризъм.

Анонимен каза...

Защо не излезете поне за малко от тесногръдото си мислене? Не е въпрос колко са професионалните области, а какви специалисти с висше образование биха били полезни. Примерно юристи, икономисти, инженери.....

Анонимен каза...

Абе вдига рейтинга. То на човек, който няма рейтинг, какво да му вдигаш. Пъдарски е човек, на който не можеш да разчиташ. Не смятам, че е добър избор. Човек, който предпочита чашката, какво очакваш?

Анонимен каза...

Пъдарски е жалък плъх , да си ходи , много гадно човече , голям мръсник и гъзоблизец .

Анонимен каза...

102- ри, къде замина?
Малко ли са ти юристите в Троян?Колко от тях работят ЗА развитието на Троян?Щото май всичко папа на частна практика!
Икономисти и сега има достатъчно, видно е за нощо не стават.Инженери...само като се спомене въпросната дума и ме напушва на смях...
Какво ще кажеш за хора действащи в индустирята, пройзводство?
За туризма, хора работили извън Троян с поглед над баира и опит, който да приложат на местно ниво?

Анонимен каза...

Добре де, дай предложение за хора, да не изпадаме в глупава дискусия. Явно говорим за едно и също нещо, но не можем да се разберем. Извинявай.

Анонимен каза...

Ле-лееее бай ти Миня я втаса тотално. Смо искам да обърна внимание на 98. Образуваното е дисциплинарно производство което може да го направи всеки един ръководител. Изходите са два или е виновен или е невинен. Ако е виновен то служителя може да обжалва в съда и там много много Бай ти Минц няма как да въздейства.
По тези обвинения нещата са бла-бла и няма как да го накажат. Ако го накажат пък в края на делото от съда на Пъдарски ще му се изплатят всички заплати (до 10 мисля че) така, че бедния Троянски данъкоплатец пак ще си плати за простотията на кмета Трапчански. Между другото пък Пъдарски няма да има проблем да му изтипоса всички простотии от вътре дето сега заради поста си няма да може да ги каже.

Така че другарю Акимов приятно пенсиониране! Както беше писал един по-горе в път без изход си. Вече колкото повече мърдаш толкова повече ще ти влиза.

Анонимен каза...

Най-важното е, следващото управление да е от хора, които искат да променят състоянието на града ни, готови са да работят за обществения интерес, а не от хора, като голяма част от сегашния ОС, които покрай собствените си интереси, правят и нещичко за града.

Анонимен каза...

Е къде са тези хора?

Анонимен каза...

Би трябвало да са сред нас, гражданите на общината. Иначе, ако ги няма, означава че това заслужаваме - да ни управляват бивши партийни величия и тарикати!

Анонимен каза...

Ей ма е, кой ме вика?
Минчо, ти ли си?

Анонимен каза...

Чадо, ти отде се пръкна?

Анонимен каза...

Някой забеляза ли датата на заповедта? Май другаря Акимов води с 1:0 откъм закононарушения само в последните няколко дни.
Ебати полицейщината, ако Миня продължава така май няма да изкара и до края на този мандат.

Анонимен каза...

Е как от де бе, от Мектовец ида, за по-накракто!
Носа ти ланска сланина и от домашната ракия.

Анонимен каза...

Два петела на едно торище не виреят.....Особено,когато единият е млад,а другия проскубан!!!

Анонимен каза...

Еее ама неска пих!

Анонимен каза...

Очакваме с интерес, реакцията на Бойко Пъдарски.
Сигурен съм, че ще стане много напечено в малкия ни градец, в който освен да се влюбиш(ама и това вече не става), просто няма какво да се случи!
Ясно е че Опти няма да излъчат нищо по темата, или ще изкарат Пъдарски престъпник, да видим в Т21 какво ще изтече тия дни!!!

Анонимен каза...

Спрете се вече бе хора :
Пъдарски е е едно рядкооо, рядко .. лай*о които се рови в него само ще се оцвъка !

Анонимен каза...

ами да издигнем пък велимира(бойковица).поне е по-висока от него

Анонимен каза...

Може вече да се смени заглавието на статията и вместо "Кмета срещу Бойко", да стане "Народа срещу Бойко"........ама тя и фамилията му подхожда за бъдещата му професия. Успех!

Анонимен каза...

Как си личат коментарите на някои плиткоумни общински "служители".

Анонимен каза...

Каква е равносметката до тук - и за слепите е ясно, че кметът е абсолютен некадърник, а общинската администрация е многочислена, некомпетентна, тромава ,невежа, на практика неработеща.Какво правим - или си траем и си чешим езиците , или казваме "Стига " на тази некадърност и ........

Анонимен каза...

Аз мисля, че Бойко Пъдарски има всички данни да бъде градоначалник. Има и хората около себе си, които да го подкрепят. Всеки има своите грешки. Млад е, буен, но като улегне ще насочи енергията си в правилна посока. Пожелавам му късмет!

Анонимен каза...

Абе всички го познаваме тоя Пъдарски бе,всички познаваме и Акимов,все пак живеем в Троян, струва ли си да се пише толкова за такива като тях,какъвто е единия такъв е и другия.аз мога да кажа само да ни пази Бог.още един като Акимов и Троян е съсипан тотално.

Анонимен каза...

Предлагам който от коментиращите реши да оплюва и очерня някого в края на творбата си да напише кой предлага.
Аз съм за Пъдарски има още какво да се желае но е много по-адекватен от Акимов

Анонимен каза...

аз съм 124 и не съм нито за единия нито за другия!

Анонимен каза...

От 125
На есен са изборите все трябва да си за някой

Анонимен каза...

Акимов го видяхме,в никакъв случай няма да гласувам за него!!!Колкото до Пъдарски,познавам го лично и то много-добре същата стока.Направо незнам за оплакване сме.
от 124

Анонимен каза...

Съгласна съм със 123: "че Бойко Пъдарски има данни да бъде градоначалник." Интересно ми е критикуващите го, дали могат посочат по-пододящ кандидат. Не казвам, че този е идеален, но има много качества и идеи и според мен заслужава да му се даде шанс.

Анонимен каза...

ха ха ,че те всички преди него имаха доста "качествени" идеи

Анонимен каза...

Олеле какъв шанс на човек с болен мозък и амбиции. Троян ще дозатъне. И какви идеи има, че много ми е интересно. Или на есен ще ги чуем и видим. И като досега бе от Герб сега от кои ще е. Аман от такива като него-днес съм с теб, утре против теб. Той си е подлизурко и некадърник. Незнам някой работил с него да го хвали. А пък и човек, който бие жени не е за Кмет. Познавам го добре и знам какво е правил и прави. Пие и бие. И е велик, ама той го казва.

Анонимен каза...

Яла булка бой,яла, че заслужила. Стига вече измислици. Оставете хората на мира.

Анонимен каза...

Много елементарни хора пишат тук и това показва защо сме в това състояние като община. Не е важно за кого става дума, за Пъдарски, Спасовски или някой друг! Важно е какво се случва, но вие, заети да плюете, не обръщате внимание какво става всъщност!
Говорим за 21 век, в който един самозабравил се човек безчинства, както го правеше през комунизма! Първо беше Спасовски, щото бил еди какъв си, сега Пъдарски, щото и той бил едиккакъв си, кой ще е следващия неудобен на Акимов?
Редно ли е според вас, да позволяваме на някой, както и да се казва той, от позицията на властта, където ние сме го поставили, да своеволничи и да управлява общината като собствената си фирма! В това е въпроса! Нали претендираме за демократично гражданско общество?
Или то се проявява само зад клавиатурата?!

Анонимен каза...

Ееее пролича си, че общинската администрация е до 17.30ч. Вече няма кой да плюе по Бойко само и само да си запази местенцето. Мани ще вземат да сменят кмета и ще има размествания. Ужас щетрябва да се работи :)

Анонимен каза...

Не знам кой има повече данни да бъде кмет от двамата.Г-н Акимов можеше поне да измие града от начало до край.Или може би границите на ТРОЯН започват и свършват на бензиностанция ПЕТРОЛ или кафе НАНСИ.Крайно време е да се сетите че в ТРОЯН всички сме една категория и гласовете на тези хора ще ви трябват.

Анонимен каза...

Към 134.
Ние от общинска администрация си имаме компютри и в къщи ... и не всички сме против Бойко ....

Анонимен каза...

123 и 129-тите,я като много знайте,май сте си 5 души тук,кажете точно какви данни има Бойко и какво е сторил,но да е запомнящо се и нещо по-съществено?

Nameless каза...

Уважаемият 27-ми и 34-ти, дето се чуди защо Пъдарски не бил направил съобщение до гражданите на Троян по какви причини са му стопирани идеите... Ти да си чувал за етичен кодекс на служителя? Как си представяш държавен служител да излиза с прессъобщения, насочени срещу началника му? Наказанието е дисциплинарно уволнение за уронване престижа на институцията.
Задай си въпроса ти защо не си написа името, като апелираш за откритост.

Анонимен каза...

Публична тайна е, че нещата са точно такива, както ги описва 30-ти - и в конкретния случай за данъчното, и по принцип.

Анонимен каза...

На страната на Пъдарски съм, но трябва да сте много ограничени, ако си мислите и вярвате, че за за окаяното положение на Троян има вина Акимов!!!


ICE

кака Стефанка каза...

Към ICE- Може би вината за окаяното положение на Троян не е на Акимов,а на Бен Ладен???????Или на световния империализъм????????

Анонимен каза...

Към №140...вероятно искаше да кажеш "за окаяното положение на Троян има вина САМО Акимов!!!"Тогава съм съгласен с теб,но това предполага дълъг разговор,симулиране на мислене и т.н.,а на терена вече излиза......МЕСИЯТА/Лео Месси/!!!!!!!!!
АЙ с-с-с-с.....

Анонимен каза...

г-н Акимов, много късно се сетихте, че този Падарски, които го назначихте до вас, от самото начало започна да злослови по Ваш адрес, а Вие му вярвахте и бяхте сляп. Много късно прогледнахте, на какъв човек се доверявате. Защо, когато му бе отнета книжката, не се постъпи както се постъпва с нас обикновенните хора, с какво един служител е над останалите граждани и с какви превилегии се ползва. Това сигурно е записано в правилника на Общината??????????????????????????? Кой му дава право да му бъде върната книжката, кои е той? Един мазньо, със самочувствие без покритие. От УЧЕНИК Е ТАКЪВ НАГЛЕЦ!

Анонимен каза...

143-ти да не пропуснеш да отидеш да гласуваш, че поддръжниците на господин ти Акимов сте на изчезване. Ама още малко трябва да потренираш гъзоблиз :)

Анонимен каза...

Направо ме е яд, като дори си представям този мазник за кандидат кмет. Никой не споменава за личния му живот и особенно как си бие жените. Имаше една приятелка от Орешака питайте е колко пъти тоя бакшиш е пребиваше.
Голям пример за децата ще е кмет който пие по време на работа, кара пиян и бие жена си !!!
Кандидатура на БП е умел политически ход на неговите опоненти. С която и партия да се обвърже ще я съсипе!

Анонимен каза...

Много добре става.Искарваш лош кандидат и си остава стария,защото няма за кого да гласуваш.това сме го виждали вече.Пирона го напиваха Манчо и Харито и го водиха да храни кучетата по центъра с кебапчета.Така Енкин остана още един мандат а те получиха каквото искаха в замяна на тази услуга.Запитаите се дали не става същото.

Анонимен каза...

Понеже тук никой не говори конкретно и с факти, нека кажа: Бойко Пъдарски наистина кара пиян, ама Акимов е за бой, че той му уреди да не го окошарят.
Уволнен е, защото се е НАПИЛ В РАБОТНО ВРЕМЕ, не само, защото уронва престижа на общината. Има срещу него писмени оплаквания във връзка с този случай, не може да бъде подминат.

Анонимен каза...

Наистина този Боико на снимката прилича на шизофреник. Е щом тези, който му захвалят могат да ми кажат що дири при Миньо и компания? При положение, че бил различен от тях. Тогава може и да гласувам за него. Краставите магарета се душат през 9 дола в 10я - казва народа. Да ама НЕ те са заедно от 3г. и 6 месеца ама били различни.... Голяма веселба, голям хумор ха ха ха

Анонимен каза...

Интересно ми е какъв ще е коментара на Общината по този въпрос:
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=710512

Поздрави,
Супернова

Анонимен каза...

Бойко ле Бойко,ах ти бело дупе..............

Анонимен каза...

Съгласен съм с № 148.
До сега си е пиел и получавал заплата за това.
Дори да няма такъв закон, наказващ държавните служители за такова поведение - трябва да се въведе. Е вече няма да получава заплата за добро попийване, за което му е виновен не само Акимов, но наи вероятно и полицията и цялата Троянска общественост. Затова шут в г"злето на детето.
А евала на полицайте, които са го санкционирали.
Той не е единичен случаи. Всичките облечени във власт пият и карат - виждаме ги ежедневно. И на тях да им вземат тапийте и тях да уволнят!
Еднакви са, не са различни.

Анонимен каза...

А аз питам, при положение че Стареца е знаел, защо чак сега е предприел действия?
Или след като Пъдарски е скъсал с него, педалското сърце се е изпълнило с ревност и това е отмъщението!!!

Анонимен каза...

Дърта педеруга, ходи си на трапето и стига си крал!

Анонимен каза...

Това истърсаче биел приятелките си, а вие за кмет го спрягате. Луди ли сте? Само един комплексар може да бие жени. Малко ли са мъже за биене наоколо? Ама трябва кураж да се изежиш на мъж, не е като да биеш жена. По това мога да преценя колко чини. То копелето, или друго като него да посегне на моята щерка и ще го вкарам обратно откъдето е излязал без упойка.

Анонимен каза...

Стига сте писали глупости бе. Пиел в работно време. Е няма такова нещо. Много ви станаха свободните съчинения. А за след работно време си е негова работа.

Анонимен каза...

Ей, 146, направо в десетката...............

Анонимен каза...

Май само си чешете езиците с разни тъпанари!След още един мандат на тази компания(герб-бсп-ск) и минаваме към община Ловеч!????

Анонимен каза...

Бойко мама,кажи що скъсахте със стареца?
Тя уж мъжката любов силна била,разправят педалите...

Анонимен каза...

Еи 155 вярно е че след работно време сие негова работа ама нее.Това не му дава право на него и всички останали да карат пили.Това го правят почти всички който имат власт и пари в ТРОЯН а това е недопустимо колкото и да си говорят че са във перфектна кондиция.Смятам че един бъдещ кмет трябва първо да разбира от градоустроиство и архитектура след това дае враг на много пороци които вървят със тази длъжност.Но това е като да търсиш 20 годишна девственица.Може и да има някаде но КАДЕ.

Анонимен каза...

Тройка на разсъмване!

Наистина е интересен напоследък политическия живот в Троян.
Като никога досега предизборната кампания започна необичайно рано.Вярно, няма официално афиширани кандидати за кметския пост, но за сметка на това слухове много.
Нещо друго привлече интереса ми, а именно методите за привличане на гласове на Акимов.
За общинската администрация е ясно, че искат не искат декларират вярност към сегашния кмет,иначе им се посочва вратата а навън е криза...
Аимов обещава и раздава точно както на изминалите избори, места и общински постове.
Спря ни уличното осветление за да пести, а в същото време по време на криза разду администрацията с ненужни за бюджета, но нужни на него бивши милиционери на държавна служба.
Едва ли има друг кмет в България ходил на толкова много обучения,побратимявания и прерязване на ленти, отколкото бившия шеф на МВР Троян.Резултатите сами ги виждаме.
Хвалбите му за многомилионни инфаструктурни проекти се сведоха до сериозни хонорари на приближени служители и няколко кръпки по лунния пейзаж наречен за по-кратко улици.
Акимов продължи политиката на Енкин да прогонва всеки външен мераклия да инвестира в Троян с цел да се пазели местните бизнесмени.
Чудно как Станка Лалева е толкова убедена че Лидл ще строят тук.Може би, защото дъщеря й започва работа там?!?!?
Обществена тайна е че зад всичко стои Иван Найденов,собственика на ЦБА тук.Убеден съм, че Лидл или който и да е, ще стъпят в Троян, след като въпросния господин преструктурира интересите си, иначе няма никакъв шанс.
Не и при сегашните управници!!!
С наближаването на изборите Акимов засилва и натиска върху евентуалните опоненти, както и ухажването.
Така например полковника обещава на Красимира Райковска, директорското място на СОУ "Климент Охридски".Знаем, Райковска е сегашен Общински съветник от СДС, но не е ясно дали ще я има изобщо на изборите.
Да не забравяме, че и тя бе от мъртвите души подкрепили кредита от 4 милиона лева.
Дясната ръка на Акимов,Ангел Балев, решава да играе по стария сценарий.ВМРО-Славчо Атанасовците ще свалят гащите точно както и на предишните избори в подкрепа на този който им даде парче от баницата.
От само себе си става ясно, че въпросния играч на тенис на корт и бивш даскал, снове из учителските среди и сондира мнение.Неговия агент е Иванка Църовска, чиито мъж се подвизава в редиците на СДС и напира здраво за подкрепа на ВМРО-ГЕРБ.
В този момент се сещам за думите на Румен Русанов(шефът на СДС в Троян), и излиза че освен него и няколко други членове които не искат АКимов за кмет,останалите играчи в сините редици са "хванати" , или са евентуалните предатели в името на собствения интерес.
ДСБ, с Милко Станчев и Мариела Шошкова са сигурни и там място за подводници на Акимов няма.
ВМРО- Ние предвождани от Даниел Сираков, първи заявиха позиция ,и там съмения няма.Виждам много нови и млади хора в редиците им, а това вдъхва надежда.
Напоследък най-спряганото име,това на Валя Букарева, позатихна.Но явно там,зад високите огради на Актавис, трудно може да пробие неканен гост.
За формациите на ГЕРБ:Младежи,Предприемачи,Жени и прочие, няма какво да се пише.Легионите на смъртта маршируват под строй...

С уважение,

Тумбака

твоя фенка каза...

Брилянтен анализ!!!!!!!! Браво,Момчиле!!!!!!!!

Анонимен каза...

Даниел Сираков е лидер на ВМРО-БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ

Анонимен каза...

Валя Букарева най-става за кмет ама да не е луда

Анонимен каза...

той кметът май пак е в Германия, отходиха си в тоя мандат, например Гунешки най-мълчаливия от всички кви заслуги има,че тайничко Ангел Балев го пращаше на екскурзии в чужбина

Анонимен каза...

Генадий, ще намериш ли сили да публикуваш горния анализ, е сега да видим има ли свобода на словото в Троян или няма?

Анонимен каза...

160- чул, недочул....... и сам си вдига аплауз :)))

Анонимен каза...

В името на народа!

А ако те работеха наистина ЗА хората които ги избраха.

В последните 16 години, Троян е командван от двама управници-Дилян Енкин и Минко Акимов.
Дилян Енкин стана пословичен, че върши работа само преди избори.Помним преди да сдаде мандата, какъв хаос сътвори затваряйки Марковия мост за ремонт.
Народния фолклор роди шегата, че в Троян почне ли да се ремонтират пътища значи идват избори.
За 12 години управление,тук не се случи нищо значимо, точно обратното.Случващото бе плод на наистина онези предприемчиви троянци,а не на Общинската власт.
Преди близо 4 години, троянци проведоха наказателен вот срещу него и дадоха властта на Минко Акимов, с надеждата че наистина ще има промяна.
Обещания много, сега в края на мандата се опитвам да видя поне едно свършено нещо!?!?
Същите разбити пътища,същата липса на развитие.Троян се превърна в един сив,погрозняващ,изоставащ и запустяващ град.
Добре че има празници, та 2-3 хиляди туристи правят картинката малко по-цветна.
Пътувам много и ума ми не го побира, как неизвестни места в България, малко или много правят нещо по въпроса,а в родния ми град- НИЩО!
Да,сигурно защото съм песимист и черноглед, не виждам шареното,новото...
Но май са много песимистите, щом виждам и чувам подобни коментари всеки ден.
Къде заминаха обещанията на сегашния кмет?
Къде са асфалтираните улици, всяка година по една нова щеше да има?
Миналата година обяви 2011, за година на туризма в троянско, какво се случва мога да си отговоря сам...
Индустрията- най-мощното оръжие на икономиката на всяка държава, в Троян доби размери на израза с който сме известни-Еснафлък...
Големите заводи в Троян потънаха като Титаник, а след ЕЛМА сега предстои нарязването на скрап и на Машстрой.
Ще кажат някои, кмета няма вина.А аз ще попитам, къде му е гражданската позиция, къде му е мъжеството да застане пред хората, и да каже "НЕ" на съсипването на Троян.
Или май искам много!?!?
Само заради географското си положение, Троян е интересен и на Българи и на чужденци.
Сънародниците ни масово предпочитат Троян за почивка и отдих, но какво правят хората отговарящи за развитието на туризма, та да гоним големите ни конкуренти?
Рекламата на Троян, в това отношение от години е дадена на октопода Нико Зарачинов.Той напук на всякакви туристически термини и възприятия за туризъм, се подвизава като туристически деятел.Явно заради мнителността ми и песимизма ми, не виждам резултатите постигнати от рекламната му агенция.
Нима в Троян хората разбиращи от туризъм са некадърни, та някакъв външен ще ги учи?
Те ли по-добре познават ресурса на Троян или някой от на майната си дошъл?
А и е в разрез с общоприетото правило :"Да пазим бизнеса на троянци- гоним всички външни самозванци"!
Какво правят по въпроса Общинските служители отговарящи за този ресор?
За обикновените,работещи хора на Троян, болката им е безработицата и ниското заплащане.
Нагледах се и се наслушах на какви ли не псевдобизнесмени, хвалещи се наляво и надясно.
Факт е че заплащането на много места в нашия край е ниско, а на места граничи буквално с цинизъм.В същото време няма собственик на какъвто и да е бизнес, да не кара я лек автомобил я високопроходимо чудовище за над 100 000 лева!?!?!?
И как да е друго яче, като и там е същата история.Задругата на еснафите недопуска който и да е външен конкурент, защото конкуренцията на пазара на труда ще ги принуди да плащат повече!
Но дори и така, хората пак кретат някак си.

Питам се докога. Докога нищо правене и празни обещания, докога престъпно крадене на държавни а сега и на евро пари.
Нима Вие господа управници не живеете тук?Нима не се движите по същите разбити улици, нима не пазаравуте от местата от които и ние?
Нима не виждате другите общини, как малко или много но се опитват да правят промени в положителна насока и за хората?
Да знам, не Ви пречи, и не искам да Ви карам да мислите по друго яче,просто защото толкова можете.
Време е за смяна, просто защото излизате от активната възраст в която човек е креативен.

С уважение,

Тумбака

Анонимен каза...

Аз малко късно заапах ама на.Като стар познат на Бойко Падарски да го попитам?Не бяхте ли аверчета с Н.Джамбазов(Джамбаза)освен че сте и комшии.Помня те още от ОУ"И.Хаджииски".И тогава си беше същия.Връзкар и .....По добре се отдръпни с чест(ако я имаш)от колкото да си вириш носа.Знаеш какъв си.И доста хора около теб също.

Анонимен каза...

АЙ сссса от все сърце поздравява Тумбака за перфектният анализ на задкулисието,наричано "обществен живот" в Троян!!!!!!!Щом има хора с такова мислене -значи има надежда!Чети,народе,макар че едва ли ще го прочетеш на друго място,освен във форума...Затова четете форума!Мисля,че Бърнард Шоу беше казал нещо от рода на:"Демокрацията е такава система,при която всеки народ живее по-начин,съответстващ на начинът му на мислене."
АЙ с-с-с-с.....

troyan21 каза...

До №165:

Кой си ти, №165, разбира се, че имам сили да го публикувам - анализът е много силен, досещам се и кой е авторът му и смятам да говоря с него, за да се подпише с истинското си име (а не с това несериозно "Тумбака"). Поздравления за автора! Сега един въпрос към тебе №165: А ти ще имаш ли куража да си кажеш неанонимно мнението за този анализ на Тумбака? Очаквам отговор, №165.

С уважение: Генадий Маринов

Анонимен каза...

Предлагам ви, да избирем Сираков за кмет.Той в продължение на месеци вече е проверяван от Акимов и под ноктите за прегрешения държавни и общински, но неможа да го уличи в нищо.Хайде ,който има още какво да му преписва и да го черни, да започва от сега?
Надявам се, че не може да му се отрече:
- политическата грамотност - доказа го в ОС;
- политическа толератност - подкрепя всички положителни инициативи на
политическите си опононети;
- има организаторски талант и много добре работи с хора от всякакъв ранг- доказа го още от ранните му изяви в организиране на общоградски мероприятия.
- честно и открито контактува с хората и винаги е готов за помощ според възможностите му.
- подкрепен от приятели започна още в ранинте години на промяната да работи за развитие на туристическото предприемачество в общината.За 17 години с проповядване на туристическата политика успя да мотивира много жители на общината да формират от основна или допълнителна дейност в туризма свойте семейни бюджети.
- успя, въпреки голямата съпротива на управляващите да привлече инвеститори в общината- 3 построени туристически обекта и 2 с изготвени строителни планове и закупени места за вилни селища, 2 бр. ветрогенератори
- ТРОЯНЕЦ
- възраст 56 години - мъдра и уравновесена
- не пуши
- не пие на обществено място и никога за времето докато е бил и е общински съветник не е участвал в разни питейни мероприятия организирани и плащани от общинската хазна.
- и най-важното, което му прави чест, че не прие да продължи участието си в голямата политика, въпреки дадената му възможност, а предпочете да остане в Троян и да работи за хората тук.
Не съм му PR,съученик ми е и приятел,който познавам много добре и мисля, че е един достоен троянец, който много вярно интерпретира съществуващите ресурси и възможности
за развитието на общината.Да му дадем възможност!

Анонимен каза...

АЙсссса поздравява и Генадий Маринов за достойната журналистическа позиция!!!!Аз не съм №165,но се олитах да те провокирам,признавам си.Няма да публикувам името си,то е ясно отдавна,но,Генадий,хората ОТНОВО ги е страх,прездполагам,че го знаеш.Това е резултатът от управлението на ГЕРБ,а и не само това...И това може да се преодолее единствено с личен пример,вяра,търпение и време!И глад,разбира се..... АЙ с-с-с-с.....

Анонимен каза...

Доколкото съм чувал истории за Сираков, той не е алчен за власт и едва ли ще се врече, но и аз заставам зад една евентуална негова кандидатура.

Тумбака

Анонимен каза...

Редно е Акимов вече да си гледа пенсията и толкоз.

Анонимен каза...

ЕЙ ЛУМПЕНИ, НА ДАНЮ СИРАКОВ(ДЕТО ИЗРЕДИ ВСИЧКИ ПАРТИИ В ТРОЯН)И ИЗКАРА ЧЕТИРИ МАНДАТА КАТО ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК. този не става за нищо камо ли за кмет.

Анонимен каза...

А ти понеже ставаш, колко мандата в лудницата изкара 175-ти?

Анонимен каза...

Ха-ха-ха, аз се сетих кой е Тумбака........

Анонимен каза...

Хора за каква чест говорите, този гълфон Бойко няма нито чест, нито достойнство, защото ако имаше нещо такова когато му взеха книжката за алкохол над 1,2 промила трябваше поне да си подаде оставката като председател на комисията по безопастност на движението. А той не само че не си я подаде, а имаше и наглостта да заплашва с уволнение катаджиите които го провериха.

Анонимен каза...

Тотална чистка е нужна в цялата администрация, от горе надолу и обратно!
Трябва да се реже гнилото!

Анонимен каза...

178, ти да не си от милиционерчетата, които са го спрели?

Анонимен каза...

ЕЙ ТИ НЕЛУМПЕН № 175, КАТО СИ ТАКЪВ ОТВОРКО, КАЖИ СИ КОЙ СИ ,ЧЕ ДА ТЕ ПРЕДЛОЖИМ И ИЗБЕРЕМ ЗА КМЕТ.Не виждаш ли и нечустваш ли бе нелумпении, че сме опряли ЕДИНСТВЕНО ДО ТЕБ.Всичките според теб са некадърници.Колко партии е сменил този Даню, че аз незнам.Той чак сега е получил от замразената партия на Жорж отписно.Когато излезеш с името си на общественото поприще, тогава можеш да си даваш мнение. Инак върви да копаш, че е време за сеитба.Лукът порастна, сланина има, хайде в кръчмата да си чешеш езика с такива като теб злобари дето няма свестен човек за тях.ЧАКАМ И ИСКАМ ИМЕТО ТИ, ЗА ДА ТЕ ИЗДИГНЕМ ЗА КМЕТ - НАЙ-ДОСТОЙНИЯ ДО ТОЗИ МОМЕНТ.СТИСКА ЛИ ТИ?В ТАЗИ КРИЗА,СЕГА Е МОМЕНТА ЗА ТЕБ ДА ЯХНЕШ ОБЩИНСКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ.ЧАКАМЕ ТЕ.чг

Анонимен каза...

Подкрепа за лумпен 175, за кмет !
И аз чакам името му!

Анонимен каза...

До шефа на полицията Ичев,ако имате кураж поздравете публично тези момчета които са хванали и имат смелоста да хващат помиарите облечени във власт като Падарски каращи ежеднавно пиани.Това е най малкото което можете да направите за тях за да разберат хората ,че в троянската полиция има и хора с чест и достоинство ,а не като вашия предшественик които остави да се развива през неговия мандат и защитава сега един от най големите сводници в областа , а някои имат нахалството да му споменават и името за бъдещ кмет.

Анонимен каза...

Защо да е нахалство бе, умник. За едни добър, за други лош за кмет. Всеки сам си решава. Кой беше ти, че ще даваш акъл кой какво ще пише?!

Анонимен каза...

Много, правилно!!!! Всеки има право на мнение

Анонимен каза...

Троянските полицаи като видят някой местен бизнесмен или ъндърграунд познайник застават мирно и козируват. Обаче видят ли някой възрастен човек, жена или младеж са безкомпромисни. По-големи пумяри от тех нема.

Анонимен каза...

Много е лесно зад анонимен да се криеш и да обиждаш наред. Я да ги видим тези юнаци дето обясняват, че всички са лумпени, едни карат постоянно пили ежедневно и в работно време, едни крали непрекъснато, други били приятелките си дали ще им стиска да излезат с името си да заявят помиите дето бълват гласно? Ама по-бързо мислете, че работното ви време е до 17.30, а в извънработно време агитацията ви за стареца няма да ви се плаща.

Анонимен каза...

Какво го споменавате този ЛАИНИГУНЕШКИ (ГУНЕШКИ)докторцето ,който е един голям ИЗПОЛЗОВАЦ от него и цеп за зеле нестава,пълен некадърник и нестастник,гледа каде е марфата,за да може да докопа някой лев СИРОМАХА и каде има ядене и пиене без пари за да се напие до НЕСВЯСТ и запоцва да се подиграва на хората около него. Но кога живота го прекара та стана за смях в цял Троян. Алчния за пари г-н Доктор накара дъщеря си да напусне Социални грижи и я натъпка в ЗАТВОРА да работи за повече пари , но уви тя там забременя от затворник. Тоез от сегашният му зет.
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ДА МУ Е ЧЕСТИТ РЕЗИЛАТ И СРАМЪТ!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Пъдарски е педал.

Анонимен каза...

Д-р Красимир Гунешки е точен и коректен човек и малко хора знаят, че дава заплатата си от Общинския съвет за стипендия на един троянски студент - без да парадира и да се хвали. Помагал е и на много други хора, за което заслужава уважение. Плювните на анонимния 188 са злобна клевета и пълна простащина!!!!!!!!

Анонимен каза...

Той е алкохолик ; можем да му помогнем; момчето има нужда от лечение;

Анонимен каза...

Абе 187 ти като си толкоз отворен що се криеш ???

Не е ли срамно този надут дрискоч да кара пиян? За което са му взели книжката,а след няколко дена са му я върнали, ЧЕ КОЙ Е ТОЙ? НИМА НЕ ГО ПОЗНАВАТЕ, ТА ТОЙ Е СЕКРЕТАРЯ НА ОБЩЕНАТА НИ г-н Пъдарски за него всичко може. НО ДО КОГА, НО ДО КОГА?????????????????????????? Какъв пример дава на обществото ни? Коетто за сажаление го няма!
А че е биел бившата си приятелка множество пъти е истина, та нали затуй момичето го заряза тоя суек. Та нека бие Вилимирица ама ще остане сам за винаги само със самучуствието си. Бе забравих как ще е бие та тя нали му е какичка и може тя да го набие този дрисак, но да внимава да не да я оцвъка.
Е свърши сас твоето царуване ПЪДАРчЕ.На всяко прасе идва коледа. И ТВОЯТА ДОЙДЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ДА ТИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА СЛУЖБА

Анонимен каза...

По коментарите, които прочетох против ПЪдарски с множеството обидни думи от анонимни хорица, ясно проличава, че това са хора "ожилени" от справедливата му ръка .... защото доста "бизнесменчета" и "отворковци" проплакаха от неговата дейност - НЕ ЗАЩОТО НЕ Е ПРАВ, А ЗАЩОТО ИМ СЕ НАРУШИ СПОКОЙСТВИЕТО, НА КОЕТО БЯХА СВИКНАЛИ И СЕГА НЕ ИМ Е КЕФ, ЧЕ НЯКОЙ ГИ КАРА ДА СПАЗВАТ ПРАВИЛАТА!!! И КАКЪВТО И ДА Е ПЪДАРСКИ В ЛИЧНИЯ СИ ЖИВОТ (КОЕТО НЕ Е МОЯ РАБОТА) ТОЙ СЕ ОПИТА ПО МНОГО НАЧИНИ ДА ВСЕЕ РЕД, ДА ЗАДЪЛЖИ ХОРАТА ДА СПАЗВАТ ПРАВИЛАТА И НАРЕДБИТЕ НА ОБЩИНАТА (ГЛАСУВАНИ ОТ НАШИЯ МИЛ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ), ДОКОЛКОТО НЕГОВИТЕ ПРАВОМОЩИЯ МУ ПОЗВОЛЯВАХА, НО СИ ОСТАНА НЕРАЗБРАН ОТ МНОГО ХОРИЦА!!

И знам сега пак ще проплачат и ще заобиждат всички, на които Пъдарски е нарушил спокойствието. За мен той е достоен човек и кандидат-кмет (ако това, което пишете е истина)

ICE

Анонимен каза...

ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ не само за него е срамно и непростимо.Непростимое за всички които карат слет употреба на алкохол.Ние всички ги познаваме и виждаме ежедневно и полицията ги знае даже си пият заедно но какво от това.А вие какво ще кажете за товаааааааааааааа.

Анонимен каза...

А пък според мен на нас ни трябват достойни хора,тоест хора,които имат лично достойнство.Това е голям дефицит както сред управленците,така и сред останалата част от народа,а и във форума.Все си мисля,че когато евентуално имаш какво да споделиш,което само по себе си е много хубаво нещо,важно е също и как ще го изразиш,запазвайки и собственото си достойнство,а и достойнството на останалите форумци.Такива ми ти работи си мисля,четейки по-нагоре,ама може и да не съм прав!И това си го мисля....АЙ с-с-с-с.....

Анонимен каза...

Не смятате ли че анонимни няма.Нисъм сигурен но си мисля че по аипи адреса нее проблем да видят кои кого плюе.

Анонимен каза...

В никакъв случаи със това мнение не оправдавам Пъдарски но си мисля че общината е мобилизирана в този дебат.

Анонимен каза...

Хубаво е Общината да е мобилизирана....в обслужването на гражданите,а не в одумването им,клюки и палаври.Но понякога точно това се случва.

Анонимен каза...

Е ако Пъдарски им стане началник най-вероятно ще се мобилизират тези от общината дето стават, а другите ще трябва да си ходят. Защо си мислите, че е този вой. Ами за запазване на спокойствието на нищоправене в работно време. Егати 50 коментара сигурно има, че са го хванали, че веднъж е карал след употреба на алкохол. Верно е не го оправдавам, но мисля, че няма нито един дето да няма никакви провинения. Всеки прави грешки важното е да си прави изводи от тях.
От друга страна стигам до извода, че ако това му е черната точка то тогава той направо си е правилния кандидат за кмет.

Анонимен каза...

Знаете как е квооооооооото каже шифа.Но хаиде малко по ведро ЗАСПАХТЕ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.

«Най-старите ‹По-стари   1 – 200 от 252   По-нови› Най-новите»

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |