Бат`Бойко се отметна

* Визитата на 9 май в Троян бе отказана, премиерът – зает * Министър-председателят Борисов не ни е навестявал, но главсекът на МВР ген. Борисов – да, през пролетта на 2004-та

ОБЯВЕНОТО ПОСЕЩЕНИЕ на премиера Бойко Борисов в Троян за честването на Деня на Европа (9 май, понеделник) няма да се състои. Това научихме от прессъобщение на PR-ката на Община Троян Маргарита Генкова, пристигнало на редакционната ни поща днес следобед (4 април). Лаконичният текст на съобщението гласеше следното: „Току-що получихме информация от Кабинета на министър-председателя, че поради ангажименти Бойко Борисов отменя идването си в Троян на 9 май”.

РАЗБИРА СЕ, троянското европразненство ще се състои и без ВИП госта, като програмата остава непроменена. Началото е от 17:25 ч. на градския площад, където кметът Минко Акимов ще произнесе реч, троянските мажоретки ще дефилират със знамената на 27-те страни членки на ЕС под звуците на химна на Обединена Европа в изпълнение на Общинския младежки духов оркестър, а танцьорите от читалищната фолклорна формация „Траяна” ще изпълнят два танца. В 18:00 ч. в салона на читалището започва празничният концерт, а вечерта ресторант „България” ще е домакин на партито по случай 20-годишния юбилей на троянското сдружение "Комитет за побратимяване" (от сдружението са поканили 100 свои приятели и съмишленици, като сред присъстващите ще са и чуждестранните гости на Община Троян).

В КАЧЕСТВОТО СИ НА ПРЕМИЕР на България Бойко Борисов не е идвал в Троян. Но в края на м. април 2004 г. бъдещият министър-председател, който тогава бе „само” главен секретар на МВР - генерал Бойко Борисов, пристигна инцидентно в града и даде спешна пресконференция за местните медии (срещата бе привечер и се състоя в кабинета на тогавашния шеф на РПУ- Троян полк. Петър Яшев). Поводът за троянската визита по мръкнало на полицейския главсек пък бе разбитата работилница за таблетиране на синтетична дрога (каптагон) в близкото село Черни Осъм. Спомням си, че първите думи на ген. Борисов към няколкото журналисти (бяхме, ако не ме лъже паметта, двама от Троян и двама от Ловеч) бяха: „Нали си знаете – изключете джиесемите!”. Заповедта не бе продиктувана от някакви мерки за сигурност, просто тогава Бат`Бойко бе станал прословут с непоносимостта си към звънящи журналистически телефони по време на многобройните му пресконференции.

Генадий Маринов

18 коментара:

Анонимен каза...

Малеее,ами сега? Слънцето ще спре да свети за нас! Как ще живеем без бат'Бойко? Боже, колко мъка има по този свят!

Анонимен каза...

А така .ей бат Бойко не е глупак със сигурност са го информирали неговите агенти четейки предните две теми на Т21 какви ги вършат неговите убусници в Троян и е решил да не се излага и да си бута рейтинга със това посещение.По голямо отебаване на Миньо и компанията на герберите от Троян здраве му кажи.Само така бат Бойко требва ясно да покажеш кои са миндилите в ГЕРБ за да имаш шансове за следващите избори.

Анонимен каза...

И без тоя си имаме достатъчно нафукани простаци в Троян!!!

Анонимен каза...

Какъв ден на Европа, какви 5 лева? Какво общо има наше село с Европа, та ще честваме?!?

Анонимен каза...

Абе кво става нали преди години имахме много добри контакти с Швейцария,градът май се казваше Остермундиген кво стана с тия шоколади или и те видяха че нищо не става от нас и ни отсвириха

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Да си бяха траяли от кабинета му още някой ден белким позакърпеха дупките на входа на Троян в чест на генерала, пък сега няма бат Бойко, има дупки. Да живее кмета, още един мандат и тръгваме с каруците из Троян

Анонимен каза...

Дано и не идва ,само ще харчим наши пари за таА мутра,чакаме си Енкин на бял кон --молете се селяни----------АБВ---------

Анонимен каза...

Нямам навика да пиша тук...разглеждам,смея се и си тръгвам,но чета как горния си позволява да споменава за енкин и кръвта ми направо кипна.Като толкова ви е мил този енкин - вземете си го у вас,дано никога повече не ни управляват хора като него.
Името му нарочно е с малка буква!

Анонимен каза...

Браво на последния коментар....Браво

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
troyan21 каза...

Отново припомняме правилата за коментиране в сайта на Т21:

1. Коментарите на български език се правят с българската азбука – от уважение към българския език и българското;

2. Пише се с малки и главни букви (а не само с главни) – заради хигиената на четене.

Тези две правила ще бъдат съблюдавани безкомпромисно.

Т21

Анонимен каза...

Що бе,и ние си имаме Боико.Ама Пъдарски.Виж другата тема.Тои ни стига.

Анонимен каза...

Абе 8, я взе ми се гръмни! Е гати простия човек, пак ли този лигльо ли бе ненормални. Я се гушкай при мама и тати, недорасляк.

Анонимен каза...

Ало 14,я докарай твойта (дъщеря или снаха,съпруга т.н.)да я погушкам .....20см

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Браво за 9 коментар.Какъв енкин,какви пет лева?
Ай сектир........

Анонимен каза...

Нормално е бат ти Бойко да се откаже да идва тук. Ако е разбрал тоя нашия "талант" управленец ка се отнася с Бойковците... и аз да се казвам Бойко и аз ще заобикалям така наречения град :)

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |