Теодора Павлова стана "Мис Троян 2011"

* Подгласнички на кралицата – Николета Топалова и Ивелина Личкова, спечелила и приза на публиката * Соня Агелова бе изборът на Т21 
* Митьо Пищова: „Правите най-хубавата ракия и имате най-хубавите жени”


19-ГОДИШНАТА ТЕОДОРА ПАВЛОВА се окичи, според нас – напълно заслужено, с короната от конкурса „Мис Троян 2011” (от веригата VIP Models Bulgaria), провел се в събота вечерта, 19 март, в елитния ресторант „България”. Победителката получи право за участие в конкурса VIP Models в Милано. Подгласнички на кралицата станаха – Николета Топалова (втора) и Ивелина Личкова, която допълни третото си място с престижната титла на публиката (изборът на публиката бе направен според силата на овациите и нямаше съмнения за нищо скрито покрито).

НАПЪЛНО ОБЕКТИВНА бе и точковата система, по която журито даде оценката си; журиращите имаха анкетни листове с имената на участничките и всяка от кандидатките трябваше да получи оценка от 2 до 6 – след това оценките се сумираха и красавицата, събрала най-много точки, грабваше титлата. Доколко пък компетентно бе журито, съставено предимно от местни ценители, е друг въпрос. Но е достатъчно да споменем, че негов почетен член бе не кой да е, а търновският сексгерой и прочут ухажьор Митьо Пищова, чиято фирма държи правата на VIP Models Bulgaria и бе организатор на конкурса. Разбира се, Митьо бе в Троян в нежна компания – с две очарователни асистентки, Вики от Ямбол и Деси от Добрич, които цяла вечер не се отлепиха от патрона си. Други неслучайни имена сред оценителите – бизнесмените Камен Ангелов-Кардаша (хотел „Чифлик”), Димитър Кукерски (Мултиимпекс), Иван Макариев (Дим такси) и Христо Ковачев (Виенска сладкарница), банкерът Георги Николов (ПИБ), Милко Шотеков („кметът на Баба Стана”) и др.

ОБЩО 13 БЯХА УЧАСТНИЧКИТЕ (без в това да има нищо фатално, напротив) – на възраст от 14 до 19 години, и всички те получиха заслужени похвали за куража да излязат пред публиката в препълнения най-голям троянски ресторант. А красивата надпревара бе в три тура – дефилета по трико, рокля и бански (тоалетите бяха осигурени от ловешката фирма „Перлита”). Тук му е мястото да подчертаем и отличната и професионална организация – основната заслуга бе на директора на конкурса Светльо Георгиев и на атрактивния водещ Кристиян; специални адмирации и за домакина на проявата - собственикът на р-т „България” Иван Найденов и неговия екип.

НАРЕД С ОСНОВНИТЕ НАГРАДИ за 13-те участнички имаше още много отличия (макар нещата да станаха малко като на „Златния Орфей” – колкото участници, толкова и наградени, но няма лошо – бел. Т21). Фаворитката на Т21, окичила се с лентата „Мис в-к „Троян 21”, стана прелестната 18-годишна Соня Ангелова; Соня получи и личната награда на Митьо Пищова, който не пропусна да похвали троянската женска хубост: „Вие правите най-хубавата ракия и имате най-хубавите жени, търновки нищо не струват пред троянките!”.

И ДА НЕ ПРОПУСНЕМ – музикален фон на вечерта бе фолкаджийката Соня Немска, за която не можем да кажем дали пее добре (признаваме си абсолютната нечувствителност, да не кажем по-силна дума, към този тип музика – бел. Т21), но за сметка на това изглеждаше великолепно; „Маслинката на попфолка”, както я определи водещият Кристиян. Немска спечели симпатиите и гушна хубав бакшиш от най-колоритния гост на събитието – окичения от главата до петите със злато (гривни, часовници, пръстени, ланци – сигурно общо над кило) Стоян Стоянов-Златния, собственик на столична дискотека и партньор на Пищова.


Т21

209 коментара:

«Най-старите   ‹По-стари   1 – 200 от 209   По-нови›   Най-новите»
Анонимен каза...

УжасТ!!!

Анонимен каза...

бизнесмените Камен Ангелов-Кардаша (хотел „Чифлик”), Димитър Кукерски (Мултиимпекс), Иван Макариев (Дим такси) и Христо Ковачев (Виенска сладкарница), банкерът Георги Николов(ПИБ)
Оценителите и ЕЛИТЪТ на Троян това е най-големият УЖАСТ!!!

Анонимен каза...

Жестока снимка "мазни пияници с увиснали клюнове,гледат ученички " ебафти журито,но то в Троянът всичко е тъи.

Анонимен каза...

Мисля че избора е чудесен!!! Познавам Теди от дете и мисля че е станала една прекрасна млада дама и е много стойностен човек. Мила Теди пожелавам ти много успех за напред!!! Мисля че си голямо изключение на такъв конкурс да бъде избран точния човек.
За журито нямам коментар просто.....сигурно думата "ценители" е била доста подбирана от екипа на вестника, за да изглежда статията професионално. Избягвам нарочно епитетите които ми идват наум, за да е положителен коментара, защото Теди го заслужава.

Анонимен каза...

Дечица бягайте от Българията за да не радвате тези дъртаци!!!!!!!

Анонимен каза...

Журито редовно да си пие "Виаграта" за да не си напикава обувките.

Анонимен каза...

В живота е така - докато го вдигаш - си мъж, после - ставаш ценител! ... и разказвач на сладки приказки или се разболяваш от инфаркт след хапчетата.

Анонимен каза...

Момиченцето с номер 2 е много красиво!

Анонимен каза...

Има и добра страна, все пак някои ни навестява и се сеща за нас.

Анонимен каза...

Оценителите са от категория "Тумбак ", до един доказани естети в женската красота!
Заставайки за обща снимка между изброените естети по-горе, Митьо Пищова е изглеждал като манекен покрай тях.
Погледната отдалеч, въпросната снимка наподобявала на пейзаж от ловен изглед, със заглавие: "Глигани ровят компира"...
Чудно как на това светско присъствие са липсвали Стареца и баба Стана...

Анонимен каза...

Стоян Златния гони национален рекорд: Правил съм секс с над 300 манекенки.Жалък педофил!Сигурно има и златна протеза на члена си-да му го поддържа,че като го гледам ,какъв увехнал морков е,ми хрумна това предположение.Урод в уродска държава,в уродски свят.

Анонимен каза...

бизнесмена Иван (заема) Макариев слаб 250 килогрмов шопар ,журито е било със средна тежест от около един Тон !! Смях !!!!

Анонимен каза...

За капацитета на оценителите и на учасничките просто нямам думи.Просто УЖАССС.....

Анонимен каза...

Снощи сънувах във Фестивална, концерт на Venom с водещ Кеворкян- УЖАААС ТОВА Е УЖААААААС

Анонимен каза...

Знам,че има троянски момичета, които проституират,но да се допусне и в нашата община да се дефинира така открито качествена женска плът/ детска/ за разврат на тези двамата - Златния и Пищово е върхът на всичката ни простотия.Тези девойчета вероятно са наясно, че ще трябва да облажат първо пищовите на Митьо и на оня барман, и след това ще бъдат подхвърлени на останалите от бандата им.След това ще се завърнат безславно отново тук,ако не ги продадат в чужбина.Като майка, дълбоко в душата ми се надига една вълна на протест от тази гнусот която обзема младите момичета и техните майки.За мен участничките са посредствени девойки и освен по този начин да ги забележат, няма с какво друго да впечатлят околните и връстниците си,те са жертва на прехода.Сигурна съм ,че тези троянки,за които се пише във вестника,как завладяват европата с таланта си и акъла, едва ли ще се разсъбличат пред сладострастните погледи на мъжката част в ресторанта.Тези, от т.н ЖУРИ СИ ИЗБРАХА НОВИ ФАВОРИТКИ ЗА ДА СИ ПОДНОВЯТ МЕТРЕСИТЕ СИ.НАЛИ В ТРОЯН ВСИЧКО СЕ ЗНАЕ, ДОРИ КОЙ НА КЪДЕ ЗАВИВА НА КРЪСТОПЪТ.Приди известно време писах на Иван за ресторанта му.Не съм още ходила да видя какво е направил, но имам известна информация, за менюто му , за цените му и че го е превърнал на чалгаджийница.Мислех, че той ще се различава от другите си колеги, ще сложи началото на модерното ресторантьорство в града, но уви.Иване,Иване, и ти не си за тази работа, като манталитета ти и възпитание стигат до тук.Има толкова културни начина да си привличаш клиенти и то много при тази отлична база, но за съжаление, имаме поредната кръчма в Троян.Да ни е честита!!!! Леля Станка баш Троянка

Анонимен каза...

Тази Соня Немска!Уважаеми форумци, вижте какви "известни жени" са носителки на български дух и култура в компанията на нашите момичета.Тази, на която любовникът е поредния тъпкач на АЗИС, а Пищова и оня вампир със златото за какво я водят - да ги освежава, тя само за това става.Боже ,боже какво ни сполетя и нас?.Тези кръчмари само за да печелят ще хвърлят и собствените си деца на мършата.Господи вразуми ги"
УВАЖАЕМИ АЙС-С- ,МОЛЯ ТЕ, НАПИШИ НЕЩО И ТИ ПО ТОЗИ ВЪПРОС? КАК ЩЕ ОПАЗИМ НАШИТЕ ВНИЦИ ОТ ТАЗИ ПОМИЯ ЗАЛЯЛА ДЪРЖАВАТА НИ?

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Чухте ли бе, добре че горният не е бил там да се нагледа.Ми де бля тогава бре говедо неграмотно?!?!

Desi каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Горките заблудени девойки... Колко ви трябва, за да си вдигнете самочувствието?! Явно само разходка по бански пред некомпетентни по отношение на добрия външен вид хора. И почувствахте ли се по - известни, по харесвани? И пред кого? Пред хора, които може би няма да видите никога повече или съграждани, които след ден - два няма и да помнят на каква пародия на конкурс за били .... Голяма излагация, типично по троянски ...

Анонимен каза...

Драга ми, Деси... Пожелавам ви да сте винаги така горда с дъщеря си! ...щом ви допада идеята възрастни мъже да се "дървят", оглеждайки я! Момичето не го познаваме и тук въобще не става въпрос кой кого познава. Повярвайте, коментарът на номер 15 съдържа цялата истина за това, което се случва! Защо не се допитате до мнението на модели или бивши такива, за да чуете въпросната, непозната за вас, истина???

Анонимен каза...

Ало, гордата майка.
В Кипър също може да се инсталира кирилица, но дали ти можеш е отделен въпрос.
А щом "дефилирането" на полуголата ти щерка пред пасмината дърти дебели пръчове наричаш успех, говори що са ценностна система имаш.
Други ден като се разбере че щерка ти е овършала леглата на въпросните торби , сигурно ще си татуираш на челото "АЗ СЪМ МАЙКАТА НА ТЕДИ"...
А когато мис-ката стъпи на острова на Афродита с титлата "Мис Троян 2011", местните пръчове много бързо ще започнат да припикават под прозореца ти...
Айде, сполай ти там ,ние тук не се оплакваме!

Анонимен каза...

Ало Троян,
Какво правят 14-19 годишни момичета в ресторант вечер! Това е абсолютно недопустимо! Къде е полицията! Къде са учителите! Къде са родителите! И ще има ли наказания за лицата, допуснали тази изява? А не стига това, ами troyan 21 рекламира напоително и благо това позорище! Ех, сбъркан град! Че ги няма дядовците ви, че да ви метнат един здрав бой с дървото!
Външен Наблюдател

Анонимен каза...

Ало Външен, тук Троян:

Наши няма, всички са в Турция и в Кипър!

Край!

Анонимен каза...

Ало Външен, пак е Троян:

Победителката е впечатлила журито с това че иска да учи право или журналистика.
А с изказването си че иска да се отдаде на благотворителност и да спаси света от войни, е затвърдила лидерското си място.

Край!

Анонимен каза...

Не знам кога и как е направила това изказване, но...майки пазете момиченцата си от тези педофили!!!

Анонимен каза...

Ало, 24-ти защо слагаш учителите преди родителите,когато става дума за отговорности?Ако си чел по-нагоре майка и на миската се хвали и наивно вярва,че има "безплатен обяд" ,а ти искаш клетите даскали да направят нещо по въпроса????Чудя се на публиката за аплодисментите на своята избраница,а и Троян21 не блести с вкус!Иначе сте прави да питате какво правят 15-16 годишни момичета по това време в ресторант.Питайте,обаче техните родители!Може съвсем съзнателно да отглеждат контингент за евтини плътски удоволствия,защото да бъдеш куртизанка е изкуство много далеч от порното,на което сме свидетели!!!Така е когато ценностната система девалвира.Относно журито-думи нямам....Какво разбират тези СВИНЕ от женска хубост?Каквото и от бизнес!О,неразумни българино докога ще вярва,че можеш да се избавиш от мизерията с проституция?????

Анонимен каза...

Ясно е какво прави майка и в Кипър.
Да забира миската лятос да ходи да изкарва евра за дърва на есен.
Аман от селянки "избягали" от Троян и "преуспели" в Гърция,Кипър,Италия и прочие...
Все им завиждал някой на тях.
Няма какво да се чешите тук,малката ще ще се разкарва въпросната "корона" до Нова Година!
А единствената врата която ще си отвори с този "приз" е към таксито на Макари откарващо я към Чифлика при Кардаша...

Лей се сега слово Тъпанчево!

Анонимен каза...

Boje,naistina sme ujasno zavistlivi Troianci.Kakvo ni prechi miloto dete i ot kade na kade reshavame che e leko momiche?Sramuvam se,che sam rodena i jiveia v tozi ujasen kliukarnik...

Анонимен каза...

Чухте ли бе, тя се срамувала че е родена и живее в този ужасен клюкарник.
Но не се срамува, че не може да пише на БЪЛГАРСКИ език.
И никъде никой не нарича милото дете "леко " момиче...

Анонимен каза...

ei mn ste zle vsishki.zavijdate na horata koito sa krasivi i se ma4at da napredvat po nqkakav na4in bavno napred da se izmaknat ot tozi smotan i mizeren grad.mladi hora bqgaite ot toz grad rori i ot balgariq spasqvaite se.

Анонимен каза...

Троян е най-отвратителния град за живеене. Хората се водят само от злобата си. По-зле сте и от шопите. Има за какво майката на победилото момиче да е горда, има красива и умна дъщеря, която също ще напусне този смотан, циганизиран и озлобен град. Едно прекрасно дете стана лице на смотания ви град и вие веднага го оплюхте и нарекохте с какви ли не епитети. Отвратителни сте! После, питате защо младите напускат...ето ви отговора - напускат Троян, заради ВАС, долни еснафи!

Анонимен каза...

Уважаема майко, която се радваш на успехите на талантливото си дете,№ 29 точно е дал характеристиката, която заслужавате.№ 28 също ви е охарактеризирал като родител какво сте отгледали и за какви ценности се е говорило в къщи и какво разбирате под думата УСПЕХ.
УСПЕХ СЕ НАРИЧА МИЛА МАЙЧИЦЕ, НА ТАЗИ ДЕВОЙКА-ТРОЯНКА, РАДА ГАНКОВА, ЗА КОЯТО СТРАНИЦИТЕ НА ВЕСТНИКА НЕДОСТИГАХА ЗА ДА СЕ ИЗБРОЯВАТ ТАЛАНТА И, УЧЕНОЛЮБИЕТО И,ОВЛАДЯВАНЕТО НА НАУКАТА ДО ТАКОВА СЪВЪРШЕНСТВО И ПОКРЕПАТА И С 4 ПЕРФЕКТНО ВЛАДЕЕЩИ ЕЗИКА.И понеже я познавам лично, мога да ви уверя, че тя изглежда доста по-хубава, с прекрасно възпитание и маниери и сигурно също щеше да има по-голям успех по такива тържища за женска плът, но това девойче е представител на друг вид младо поколение,чиито родители са вложили други качествени критерии.На такива деца се радваме и вярваме, че ще допринасат за страната си само просперитет.Вярно е и това, че на такива изроди като тези от журито,/Пищова и Златото/ ще са им необходими и такива , които да уталожат половия им нагон.Теб, мъжът ти и дъщеря ти мога само да ви съжалявам.Леля Станка - баш Троянка

Анонимен каза...

№ 22 и 23 също добре са охарактеризирали гордата майчица, дето крепи т.....ите на дърти гърци.Тя също е успяла.

Анонимен каза...

Е не,току що прочетох статията и като разбрах кои са били в журито...Кардаша,тоя селяк-по професия монтьор който редовно посещаваше кучките на джамбо..,а другите няма да ги коментирам..

Анонимен каза...

Предлагам:

Митьо Пищова - кмет на Троян! После и почетен гражданин!
Златния - председател на Общинския съвет, по съвместителство и шеф на Комисията по образованието!

Само така Троян ще си върне старата слава на столица на българските занаяти, на град на трудолюбиви, достолепни и почтени люде!

Външен наблюдател

Анонимен каза...

Ехо,Николетке защо не дойдеш на училище да те поизпитаме малко,че да завършиш годината.Не бива хубаво и не глупаво момиче като теб да се оставя да го оценяват дърти плъхове като "елитното жури".Мисля,че си момиче с по-голямо достойнство отколкото показваш!?

Анонимен каза...

Те това е идея Митьо Пищова - кмет на Троян...след Миню всеки става

Анонимен каза...

Пфу, мазни гадни пияници и муфтаджии. Дано от тоз ден нататък всичките да станете импотентни. Иване, ще умреш от пиене в селската си кръчма. Виждал съм те вечер като се нальокаш какъв интелигентен вид имаш. Ама нали държиш най-елитния ресторант?! Сцената допълва Данко интелекта......... Боже, запали Троян! Ейййй, преди време се запали купола на църквата, това беше знак........безбожници

Анонимен каза...

Теди не обръщай внимание на злобните езици!Деси бъди горда и с двете си дъщери,защото са много красиви момичета!Живота е пред тях и надявам се да успеят и се докажат като качественни хора!За уточнение-пиша добре и на български.

Анонимен каза...

Тука сте само злобни комплексари и комплексарки плюещи по хората.Как не ви е срам бе,каква е тая наглост да коментирате хора,които не познавате и да ги опреличавате какви са и какво ще стане от тях.Гледайте си вашите деца колко са умни и красиви, не се занимавайте с чуждите смотаняци смотани

Анонимен каза...

Дооообрем 41- ви и 42- ри.

Анонимен каза...

На вниманието на журито,аз съм 235кг и ако нема кой мога да доа за жури(доста съм грамотен)личи нали????тоа пишова да върви на М..ка си В П...ата!!!И всички тия педа.и

Анонимен каза...

До41 и 42.Освен красота трябва ум и достойнство у една млада жена!!!!Не знаете тези,които ви порицават дали неса по-умни и красиви от вас.Защо си мислите,че визавиждат?!И като казвате,че Троян е отвратителен за живеене град вие какво правите в него?Ако мислите да се спасите от него като метреси на тези отвратителни плондери-живи и здрави да сте и Троян от такива буклуци да се отърве!!!!!

Анонимен каза...

тя деси N-20 навремето правеше "бизнес" турция докато ортакът-ебачът не прати касетата уж с музика та бащата на теди-евгени хубаво я гримира тази деси.

Анонимен каза...

q molq da se sprete s tezi klukarski neshta koito ne sa vqrni i 46 gledai si jivota da ne te grimirat i tebe

Анонимен каза...

do kade stigate s vashte izmislici i luji nikoi ne si gleda jivota mizeren a opredelq na drugite i da razbirase che vsichke shte se mahnat ot tyk pogledne te se na kakvo prilichate zlobi gadni mrusni

Teodora Pavlova каза...

Mili chitateli, durja da otbeleja che zlobata vi e dosta grozno neshto. Za jalost kakto az taka i drugi momicheta sus sigurnost ima s kakvo da se gordeqt no vie haresvate skandala klukarstvoto i prochie.Ne davate shans na netipichnite i nestandartni neshta da progresirat. Sushto taka iskam da otbeleja che v tozi krasiv grad ako ne sa dadeni hora da go sajivqt ni6to nqma da se sluchi i toi shte doumre.... Sajalqvam ako sum nagrubila nqkogo no tova e istinata. A otnosno do samite chichkovci s koremi......tvardite che she si legnem s tqh i v sa6toto vreme....dori ne moga da go izreka.... Zashto za boga ne se radvate na uspehite na grada a samo zlobeete? Usmihnete se malko i mislete po polujitelno i realno.....

Nikoleta Topalova каза...

Smqtate li 4e jurito pravilno e precenilo purvite 3 mesta? I kakav e vashiq kometar ako pravilno gi e ocenilo?

Анонимен каза...

Драги ми коментатори,
Снощи започнах тази дискусия с моя УжасТ...
Тази нощ установих, че ужасът ми вече е МНОГО по-голям и по-всеобхватен.

1. Драги ми защитници на съмнителното мероприятие, защо си мислите, че хората говорят от ЗАВИСТ?! Бъдете сигурни, че нито един критичен коментар не е завистлив, дори напротив! От всеки от тези коментари лъха ОМЕРЗЕНИЕ от организаторите и журито и СЪЖАЛЕНИЕ и УЧУДВАНЕ от простотията на участниците. До голяма степен има и съчувствие и разбиране...
2. Драги критикари, моля спрете да се подигравате с участниците и журито! Подигравките преминават в гавра, а едва ли си струва. От друга страна - участниците и журито едва ли разбират от ирония и може би дебелашките подигравки все пак са уместни...

Благодаря за веселата тема - цяла седмица ще си оправям настроението с нея!

Анонимен каза...

mili moi darja da otbeleja 4e nqmam dumi v kakav grad se namiram.....moje li da ste tolkova zle..... kato ste tolkova otvoreni za6to ne u4astvahte a samo obsajdate tupo e......i ot druga strana samo pokazvate kolko ste zle...momi4etata sabraha smelost da izlqzat pred celiq grad vupreki 4e znaeha kakvo trqbva da ponesat........ bojeeeeeee moi!!!! ujasna seleniq i izraite koito upotrebqvate ne sa hi4 kato za forum..........

Анонимен каза...

Харесва ми избора за първо място, със сигурност е най - добрия от всички явили се участнички!Но колко още троянки има, които са изключително красиви, но никога не биха се узнизили с подобни мероприятия! Тук не се злобее против момичето, а против самата им изява, която е ... не знам... Или от интерес, или за да си вдигнат самочувствието; или заблуждавайки се, че ще станат известни, без да е необходимо да стават "компаньонки на консумация". А на някои може и изобщо да не им пречи...
А вие, участничките, за да се убедите как стоят нещата в този бизнес, защо не намерите един модел и не го поразпитате? Ще си отворите очите за много незнайни за вас неща! А и Александър Кръстев - Хъмфри, не ви ли е казвал, че, цитирам, "В този бизнес се успява или с пари, или като си легнеш, с когото трябва"???
MM

Анонимен каза...

Драги красавици и техните близки и приятели.Като претендирате,че сте толкова интелигентни колкото и красиви не мислите ли ,че първото и най елементарно нещо щом се включваш и пишеш в един форум е да се спазват правилата ,както от уважение към участниците и към собствениците на медията която ви дава шанс да се чуе за вас изобщо.Тук има две мнооого простички правила, които са абсолютно задължителни:
1. Коментарите на български език се правят с българската азбука – от уважение към българския език и българското.
2. Пише се с малки и главни букви (а не само с главни) – заради хигиената на четене.
Оценявам вашата реакция за защита но пишейки на шльоковица и неспазващи тези правила ни доказвате ,че настина така наречените злобни и завистливи коментари по ваш адрес са наистина точни.Това е най елементарното което мисля,че трябваше да направите за да ни докажите на всички тук,че наистииа в тези красиви главички има нещо.

Анонимен каза...

Рада е човек, с когото много се гордея, че съществува! Умна, красива и възпитана! Ето това е да си постигнал нещо и да се гордееш с това! А не тази пародия на конкурс за красота...
ММ

Анонимен каза...

.Много точен коментар 53.Просто само да чукнеш в чичко Гугъл и да прочетеш коментарите за тази агенция,както и просташките и неграмотни хвалби на Пищова и Златния,че всички победителки са минали през тях ти става ясно за какво иде реч.За капацитета на местните оценители толупи няма какво да се коментира.Само които не е запознат с тези среди може да бъде горд ,че участва в такава пародия.Децата са още малки и не могат да разберат ,че благодарение на тези свине,(а не на пишещите тук) които са ги оценявали и които командват местните ни управници Троян е на това положение и родители те им си вадят хляба по чужбината.

Анонимен каза...

Поздравления за Теодора Павлова -тя заслужено спечели!Хубаво и мило момиче на което желая успех!

Анонимен каза...

А какво правеха тези малки деца в заведение където се пуши.............

Анонимен каза...

ММ, разбрахме, че Рада не се е класирала на конкурса, стига си я хвалила, умря й циганката :) Има по-красиви и умни от нея, кажи й да го преглътне и да пробва догодина пак!
Теди, ти си хубава и умна и аз те поздравявам, защото си заслужаваш короната!

Анонимен каза...

подкрепям мнението на номер 2......ужас,ужас и то голям за градецът ни

Анонимен каза...

Въпросът на 58 е напълно резонен ама разни органи и тем подобни чиновници на държавната софра си траят по бюрата.Ето тук се поставя въпрос че малки деца са били в заведение в което се пуши и пие ще има ли реакция -питаме доктор Цветолюба Генкова от Регионалната здравна инспекция в Ловеч.Кажете ни госпожо Генкова,искаме да чуем становището ви на контролиращ орган който получава пари да не допуска подобни нередности,но ако си замълчите означава,че не си изпълнявате задълженията и трябва да ви се потърси отговорност

Бианка Павлова каза...

Поздравления за Теди Павлова.За нея и другите участници този конкурс е бил повод да се изявят,да повярват,че ще имат успех в което се убедихме.Държа да отбележа,че познавам лично Теди,сестричката и и мога да кажа,че са много мили и добри деца.Преценявам ги от погледа си на майка,която има деца на тяхна възраст и заедно са отраснали с тях.Обидните думи по адрес на майка им не само ги обижда,но и показва на всички какъв е манталитета на по-голямата част от нашето общество.Никой няма право да се рови в личния живот на хората,камо ли да го вади на показ във виртуалното пространство,а и не само тук....Със сигурност всеки от тук пишещите анонимни,които се намесиха така директно в личния им живот,имат тъмна част от миналото си,но са защитени под анонимноста.Това не ви дава право да обиждате по подобен начин.
Конкурса МИС..... е традиция от много години и всяко момиченце от малко мечтае да се окичи с лентата на красавицата на града.Печелейки първите места не ги прави директно,к***и,метреси,лизачки на пищови и т.н.С подобни епитети аз вярвам се закичват именно тези които обиждат.Това,че журито е такова/аз също ненавиждам Пищова и Златния-жалки деградирали същества/не прави нашите деца лоши.Утре това събитие ще се забрави,остава радоста на момичетата,но и огромната обида,че техните съграждани не ги одобриха.И моля ви не ме поправяйте и не се мъчете да ме оборвате с още коментари,че никой няма нищо против момичетата.Всичкото съдържание си припомнете в 50-ината коментари по-горе.
А на Николета Топалова ще отговоря-да,смятам,че правилно е преценило журито,въпреки,че избора е бил много труден.Всичките участнички се бяха постарали да изглеждат прекрасно и определено Троян си има своите най-красиви деца:)Но от сега нататък,след като се убедихте,че сте красиви,ви желая да се убедите,че сте и умни и будни момичета.Дерзайте и пробивайте още по-напред,учете и се развивайте,докажете,че красотата и ума са най-добрия тандем.Пожелавам ви много успехи и покоряване на много нови върхове!

Анонимен каза...

Николетка е хубавка ама нека започне да походва и на училище.Знам че в нормалните страни ако бягаш от училище или си двойкаджийка не те допускат да участваш в конкурсите за красота.Нали така?!?:)

Анонимен каза...

Бианка Павлова как елегантно се е изразила

"к***и,метреси,лизачки на пищови и т.н."

Анонимен каза...

Алоуу миската,явно че си нагла и си си повярвяла, че с тази "титла" ще покоряваш върхове.
Казах ти вече, единственият връх който ще покориш е към нечие легло, в началото без пари защото си тъпя и ще вържеш срещу обещания за слава.После ще почнеш сама да си предлагаш задника срещу 50 лева на тоя и оня.
Накрая барабар с короната ще заминеш при майка ти в Кипър, и ще градиш кариера в заведения от веригата Старбъкс.
Така като гледам снимките на майка ти, на всяка втора е със цигара и алкохол, ясно ми е колко е успяла "избягвайки" от този мръсен, долен и завистлив градец троянски.
Преуспяла е като гледам в какъв бордей живее там.Но тя е "успяла", махнала се е от Троян.
Явно е и каква ценностна система ти е дала на теб като възпитание .

И вземи разбери най-накрая, че никой не ти завижда или нещо подобно...Това да се разкарваш пред шепа мазни дебелаци,полугола с обещания за световна кариера ,е много много глупаво.Но живота и задника са си твои, оправяй се!

Анонимен каза...

ДО 58 и 61 мисля крайно време е да се разбере,че за НАЕМАТЕЛЯТ на р-т „България” Иван Найденов и някои други люде собственици на заведения в централната част законите не важат и не се прилагат.Както се пуши,сервира и допускат малолентни в неговите заведения така и само на него му е разрешено да си направи паркинг на третоара и на половината платно за движение пред магазина му срещу Общинския пазар.Такъв превилигирован друг собственик на магазин или заведение в Троян НЯМА.И мисля,че не само един орган трябва да се сезира.

Бианка каза...

До анонимния №64-Напълно съм наясно,че си впечатлен/а от елегантния ми израз,но държа да отбележа,че цитирах.За справка,ако имаш време,прочети коментарите-от начало,а №65 определено подкрепи моята теза:)))

Анонимен каза...

Към №65, Явно си имал мерак, я към майката, я към щерката, разкарали са те и доста злоба си събрал срещу тях. Ти като се напънеш вместо мозък отгоре изкарваш shit отдолу. Спри се бе, прибирай се в колибата и не коментирай живота на другите, че ценностната ти система мирише на отходна тръба - смърдиш!

Анонимен каза...

65 май завижда на Теодора за красотата и чара и затова я плюе така злобно.Това плюене обаче няма да направи момичето по-малко хубаво и чаровно,а плюячът ще се пръсне от злоба и завист.

Анонимен каза...

КАКВО ВИ Е МНЕНИЕТО ЗА ЕЛИТА НА ЖУРИТО И ПО-ТОЧНО ЗА АВТОМОНТЬОРА КАМЕН АНГЕЛОВ-КАРДАША?

Анонимен каза...

Честито на победителката. Познавам я. Момичето е работливо и умно. Аз също съм от Троян, но не живея и не искам да живея в този град. Явно собствения неуспех и мизерия на повечето коментиращи Троянци избива в деградивно и малоумно мислене. Вместо да приказвате, обиждате и псувате, мислете какво да правите, за да живеете по-добре.

Анонимен каза...

Чухте ли бе ,завиждате на миската и на майката и те затова са избягали от тук!
Абе питам аз тия дето твърдят че има завист и били избягали, като сте тей КУРназ, защо не избягахте в Германия,Англия или Скандинавието където наистина човек може да "успее".
Стига да е кадърен разбира се...
Бягате в Кипър,Гърция и Италия и всички знаем как се преуспява там,чистейки насрани старчески гъзове или дуейки вувузели по магистралите и бардаците.

И явно толкова и четете какво се пише тук, или изобщо няма надежда да схванете писаното.

Повтарям за пореден път:

Никой не завижда на госпожицата, просто я съжалявам че едно младо момиче трябва да се покаже полугола пред тумба мазни дебели дъртаци , за да получи 15 минути слава.
А това , че е неграмотна и не познава БЪЛГАРСКАТА азбука е отделен въпрос..
И не съм дрънкал майката, защото мяза на скуби ду, а за малолетните пачовретини се обръщайте към журито!

Анонимен каза...

И нещо друго:

Понеже се напъвате да го докарате на мисъл...
В едно изречение, думички като "красива" и "чаровна" не се връзват.
Чар се използва когато нещо не дотам красиво, има своята привлекателна страна...

А кафето в Старбъкс наистина е страхотно!

Анонимен каза...

Браво бе мисъл! Това на път за дърводелския цех ли го измисли? Прав си обаче, че кафето в Старбъкс е ок.

Анонимен каза...

Типично за малкият ни град всеки да плюе по другият.А на момичетата ще кажа, да не обръщат внимание на злобните коментари.

Анонимен каза...

Мацките са супер, дано и за напред да се раждат красиви троянки. Но журито и организаторите са сбирщина избирана с конкурс за мошеници, толупи и неграмотни бандити.

Анонимен каза...

Каквото журито, такива и мис-ките! Хвани единия, удари другия, та да падне третия! Ибаси ужъсъ ...

Анонимен каза...

Айде стига сте простели!
Моля журналистите да направят интервю с победителката ,да видим след голямата победа как се е променил живота и.
Вече звезда,дали успява да се справи с ежедневните си задължения.
Сигурен съм че интелекта и възможностите на една миска са неограничени.
Да живее Мис Троян 2011 !!!

Анонимен каза...

Всички сте духлювци комплексирани,вие го знаете само ви напомням.

Анонимен каза...

Да такива сме, а ти понеже не си,няма ли да се спасиш от Троян?
Далеч,по-далеч, в Кипър....

Анонимен каза...

ало този град Троян нищо не става всички са злобари и еснафи,добре че има хора като Рада Ганкова за да има нещо различно от троянската злоба,а миските да ходят на училище(нищо против тях).

Анонимен каза...

Питайте я (Рада Генкова), защо не е в Кипър или Гърция,Италия или Испания.Защо не чисти къщи във Великобритания...
Всичкото кадърно троянец избягало, защото тук не можело да се развива моля ти се.
И там в тез държави горните, взело че преуспяло!
Злобата Троянска им пречила тук да мият посрани задници и да работят като келнерки, та чааааак в жучбина заминали да го правят!
Ай сиктир!

Анонимен каза...

Хайде казахме си каквото имаме по въпроса,време е да спираме.Нека уважаваният вестник подаде друга тема за "творчество",защото видисе троянци ни приляга да коментираме.Ако и на работата сме така силни ,цената ни няма.Оставихме темата за кмета,боклука и дупките,па подехме "миските".Те пък милите нали са деца на родителите си "достойно" се представиха и на кастинга и във форума......Защо бе "кукли" непоръбени четете какво пишат еснафите троянци ,като ни презирате и сте над нещата?защото трябва някой първо здраво да накаже непорaстналите ви умствено родители ,после вас да ви изпрати обществено полезен труд да упражните,че тогава да видим!!!Относно журито-глад по всички направления и жени на картинка и то през стъкло,защото иначе нито знаят ,нито могат нещо да ги "правят".

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

59, Рада не е участвала в конкурса и не би го направила! Тя е човек, с когото безброй троянци се гордеят! Жалко, че Вие не знаете с какво да изпъкнете..
65 безброй пъти ви обясни, че не става въпрос за завист, защото не познаваме момичето, а за проституцията, с която се занимават 70% от българските модели. А дори те не знаят какво е да бъдеш истински модел и да си изкарваш прехраната с ревюта и снимки за списания! Вие мислите ли, че с една нищожна провинциална титличка, ще постигнете нещо повече от 3 дни слава във форума на вестник "Троян 21"?? Я по - добре се заемете с правото или журналистиката, за да има с какво да се гордеете наистина!
Коментиращите тук, доколкото разбирам по културата на писане, начина на изразяване и правописа, са жени и мъже между 15 и 40 години, предполагам... Кажете ми, млади момичета, които също коментирате... Мъж или жена над 30 - те по какъв начин има причина да завижда на едно дете?!
ММ

Анонимен каза...

Уважаеми троянци,аз не искам да се крия кой съм .Аз съм водещия на конкурса - КРИСТИЯН. Относно конкурса че са участвували момичета от 14 години всяко едно момиче има дадена декларация, която трябва да се попълни от родител,затова че и се разрешава да участвува в конкурса МИС"Троян'2011".За това че са били в заведение едвали има проблем след като родителите им са били там ,но ще кажете че е забранено заради цигарите,вие сигурно незнаете че в ресторант "България" не се пуши,а именно поради тази причина за да могат да го посещават и семейства с малки деца ако празнуват някакво тържество или друг род мероприятие.До колкото до собственика на ресторант "България" г-н Иван Найденов трябва да се гордеете с него че той е един от най-добрите собственици в България,аз не го познавах до момента в който се запознах и разговарях с него.Знаете ли колко е хвърлил за този конкурс за да се проведе той,за да зарадва вас хора от Троян?Конкурса ако се беше провел в читалището, какви ли щяха да бъдат вашите коментари тогава ??????Предполагам че ще започнете да хулите и управата на читалището!Трябва да се гордеете с такива хора като него,аз съм външен гражданин и хората които са били в журито от Троян за мен са хора независимо че вие ги познавате единственото което че вие им завиждате за това че те са хора които са си изградили живота и имат пари,които както вие,така и аз бих искал да имам но уви нямаме.Както, вие, казвате за Пищова че еди какъв си и че е бил там защо не казвате нещо когато го излъчват по националните телевизии,а тук на вестника който само отразява събитието.Аз съм бил водещ и на негови събития и съм и бил на други събития на които той е присъствал като зрител и мога да кажа че хората само се забавляват с него както и аз.Аз го познавам от 1993 година и знам че каквото си говори може само да ни забавлява, а пък тука гостите в ресторанта също му се радваха че тои е посетил ващия град.Ние сме му свикнали на неговите речи.А доколкото до другия гост на конкурса г-н Стоян Стоянов/Златния/ мога само да кажа че човека иска да си прекара вечерта и да се забавлява както си иска той и да си харчи парите без да му пречи някои.А конкурса се проведе там защото е студено и не може да се направи в зала която няма отопление.На последно място ще кажа и за самите участнички нещо.Всички момичета бяха великолепни и всички родители на тези момичета трябва да се гордеят с тях.Всеки град си има избрана своя мис и трябва да се гордее с нея.А вие какво направихте ......... Троян е град по голям от някои други ,например да вземете град Гурково но там от няколко години си избират Мис "Гурково" и се радват че тяхната мис даже стана" Царица на розата " в град Казанлък и какво и тя ли е спала с някого за да я изберат?Ако вашата мис" Троян" стане мис "България" няма ли да се гордеете с това?Троян е много хубав град и с удоволствие идвам и ше продължавам да ходя но не съм очаквал такава завист към собственика на ресторанта и към организатори,вестника и най вече към момичетата който са решили да отсрамят града за да има избрана МИС"Троян" като всеки един град в който се провежда такъв конкурс.Какви ли ще бъдат коментарите когато ме поканят за водещ на следващите конкурси които ще се подготвят?Товае от мен с уважение към всички хора и граждани на Троян.Недейте да гледате със завист на мероприятията които се правят във вашия град ,ами ги подкрепяйте независимо какво е то.

Бианка каза...

Благодаря за хубавия коментар и чудесните думи за града и момичетата ни Кристияне.Ако тук има 20-30 негативно настроени хора,не съдете за нас по тях.Поздрави и винаги идвайте в този наш красив край:)

Анонимен каза...

Ало,малкия водещ на този панаир-защо продаваш на стари кучета евтини чалъми?Ти ли ще ни казваш в този град кой,кой е?За каква завист говориш ти бе младежо,като не знаеш нищо за порнографията на т.н. богаташи "наши".Личиш ,че не си много интелигентен(съдя по умението ти да пишеш),нямаш богат речников запас.Скъпи,защо не вземеш да поработиш върху себе си,вместо нас да съветваш.Мероприятията,както ти ги наричаш е хубаво да са по-смислени и съдържателни иначе губят смисъл!

Анонимен каза...

КРИСТИЯН да вземе да си купи една практическа граматика и да понаучи пълен и кратък член!

Анонимен каза...

Ти пък, уважаеми Кристияне, ако мислиш, че ставаш за водещ, жестоко се лъжеш. Първо нямаш никаква, ама никаква дикция, второ нямаш нужния външен вид за тази работа и трето, но не на последно място нямаш никакъв оформен сценарий, подготвени думи, фрази, слова - нищичко, драги!

Чудя се... тези момичета нямат ли мъничко достойнство - да излезеш кажи-речи гола, пред толкова народ в малък град като нашия, да дефилираш пред група мазни дебеловрати чичковци, известни с това колко момичета са минали? Или нямат акъл, или няма с какво друго да блеснат или просто нямат нужното възпитание.
Теди, братята Кирил и Методий са ти дали кирилица, която де те разграничава от другите нации, а учителката ти по БГ език сигурно се е опитала да ти преподаде граматиката на българския език, но явно е било неуспешно. Лесно е да се тупаш в гърдите, че си постигнала нещо, ама го затвърди и по друг начин.

Анонимен каза...

Отговор на аномимен номер 88:Благодаря че ме нарекохте младеж но ви благодаря че ме наричате така.Радвам се че всички след мен започнаха да пишат на кирилица.На кое казвате че е порнография че момичетата са били по бански ли?Утре си взимам учебник по граматика.Радвам се че започнахте да пишете на кирилица за да разбирате кратък и пълен член.И кое не е смислено и съдържателното в конкурса?И доколкото знам никои не съм обиждал защото май гузен не гонен бяга ,че вече започнахте да ме обиждате.А затова че не ставам за водещ едвали след като съм бил водещ на много конкурси в цяла България и именно от този конкурс в Троян лично ме харесаха две фирми за реклама и искат да им бъда водещ.Ако наскоро сте гледали предаването Фитнес мания може би сте видяли кой е бил водещ на МИС "КРАЛИЦА НА ЗИМАТА 2010" И МИСТЪР "РУСЕ'2011".Благодаря за думите че никаква дикция, второ нямаш нужния външен вид за тази работа и трето, но не на последно място нямаш никакъв оформен сценарий, подготвени думи, фрази, слова - но май на някои им трябват очила? С УВАЖЕНИЕ:КРИСТИЯН

Анонимен каза...

Абе 90, ти види се си бил в ресторанта и си плакнал очи.Защо отиде а? А сега плюеш. Лицемерие му викам аз на това.И не си само ти.

Анонимен каза...

Ами, Кристияне, не се притеснявай.... то, в тая държава некадърници бол! На кирилица в тоя сайт се пише от край време, това, че ти не си бил тук да видиш е лично твой проблем. Има медицински сестри, които не могат да направят една проста превръзка, пък ги взимат на работа, а ти тук се хвалиш, че те канили - ми ти си най-малкия проблем, ще те канят, щото повечето сте такива - калпави и недостатъчно образовани, ама пък и не искате да се доучите. Дори ти го сега го доказваш в постовете ти - няма запетаи, няма "й" в съответните думи.
А за конкурсите е ясно, че така ще кажеш, нали това ти е работата. Бива ли да си такъв тъпан!?

Анонимен каза...

92, ако не знаеш в Троян има телевизия, която следи всякакви прояви в малкия ни град и после излъчва материалите в ефира си! Много ти знаят устата иначе!

Анонимен каза...

Гледа ли са го по телевизията сигурно!Скоро ще има друг конкурс какви ли ще бъдат коментарите за него????

Анонимен каза...

В отговор на 93 : Вие незнаете кога се използва И или Й,а пък говорите за мен.А доколкото до работата ми за водещ е че ми харесва,но аз имам друга работа която се изисква срещи с много хора от висшето общество така че няма какво да коментирам.А пък за запетайките може добре да погледнете че са сложени кудето трябва.Кристиян.

Анонимен каза...

пак не са сложени пусти запетайки!

Анонимен каза...

Aми много съм гладен и затова не ги слагам!Кристиян

Анонимен каза...

:D :D :D Това не му пречи да се излага още и още. Никога не е късно да станеш за резил.

Анонимен каза...

КРАЛИЦА НА ЗИМАТА 2010" И МИСТЪР "РУСЕ'2011"?!?!?
Т'ва са елитни конкурси,с национално значение...

Чшш алоуу водещият,като наближи конкурса Мистър "Тумбак България 2011 " да ми кажеш,ша участвам!

Не издържам вече и ще се напикая от смях, някои хора как са си повервали направо!

Анонимен каза...

Кристияне, стига се излага, бе човек.
93 е перфектен в използването на "й" и "и", за разлика от теб, пък за запетайките, колкото и да гледаме, пак ги няма по местата им. Ама ти пък си нагъл и си държиш на твоя правопис, сигурно така пишат във висшето общество...

Анонимен каза...

"До колкото до собственика на ресторант "България" г-н Иван Найденов трябва да се гордеете с него че той е един от най-добрите собственици в България ...."

Култово,фамозно,фундаментално изказване!
Генади,Стояне, моля Ви, запазете целия този цирк за поколенията!

Анонимен каза...

A защо всички се пишат анонимни а не си разкрият имената си,както аз го направих.Вече започвам едва ли не да се смея на коментарите които се пишат и ми стана интересно.Явно хората си нямат работа и сега пишат какви не глупости за конкурса.Не сте колкото един малък град като Гурково както казах и по нагоре написаното.Явно не сте прочели какво съм написал там.КРИСТИЯН

Анонимен каза...

Ама моля Ви се, някой да го спре тоя ненормалник!
Вземете му клавиатурата, спрете му компютъра, отрежете му кабела за интернет.
Та тоя е по- неграмотен от мен!

Анонимен каза...

Aз всеки ден, обикалям заведения и не случайно го казвам това, едва ли ще се намерят такива собственици като него!КРИСТИЯН.

Анонимен каза...

Чухте ли ще има мис "КУХА ЛЕЙКА" и МИСТЪР "ХРАСТ"

Анонимен каза...

Жалко,мислех си че Иванчо ще направи наистина изискан и уютен ресторант, а то стана обратното-превърна го в мазен чалгаджийски ВЕРТЕП!Сварталище на какви ли не утрепки и дроги.

Анонимен каза...

Иване,твоя ресторант е заприличал на ресторанта в Борима-спри се с тия фолк изпълнения.Вземи пример от р-т Драката в Ловеч.

Анонимен каза...

Ха-ха - това за интелигентното излъчване на баш шефа и още по-интелигентното на мекерето Данко ми хареса - как бе хора да направи Иванчо изискан и уютен ресторант - та той самия кука от глупост!!!А БЕДНИТЕ И НЕЩАСТНИ ХОРИЦА,КОИТО РАБОТЯТ В ТОЗИ РЕСТОРАНТ Е ПРЕВЪРНАЛ В СЛУГИ И ЛАКЕИ - НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ,ЧЕ КАТО ВЛЕЗЕ КЛИЕНТ ПО КОЕТО И ДА БИЛО ВРЕМЕ ТЕ ТИЧАТ КАТО КУЧЕНЦА ПОД ЗОРКИЯ ПОГЛЕД НА МАЗНАТА ФИЗИОНОМИЯ НА ШЕФА - ТОЙ ГИ КОМАНДВА С ДИСТАНЦИОННО,А ТЕ В СТРЕМЕЖА СИ ДА МУ УГОДЯТ СТАВАТ СМЕШНИ В ОЧИТЕ НА ХОРАТА - БЛЕДИ И ИЗПИТИ МОМИЧЕТА И МОМЧЕТА,ПОСЪРНАЛИ И НЕВЕСЕЛИ - БОЖЕЕЕЕ,СПАСИ ГИ ОТ ТОЯ МАЛОУМНИК......

Анонимен каза...

Вижте се на какво приличате бе злоби проклети..това се превърна в селска седянка.Тоя с грозната уста,що не я затвори?Грозен си брат ми,грозна ти е душата...

Анонимен каза...

Много се забавлявам вече :) Не знам защо, но подобни "скандали", не съм чувал да са ставали в града по повод на един прост конкурс. Явно има някаква причина, а може причините са много. И в този смисъл, не си спомням на последния такъв конкурс, организиран в Троян, да е имало подобни разпри... ?!
ММ

Анонимен каза...

Последния такъв конкурс беше за "Мис Слива", ама освен леля Станка нямаше други кандидатки! Престанете да се излагате и не виждам какво ви е направил собственика на ресторанта, че плюете по него така. Искахте някой да възстанови ресторанта и voila - той го направи, сега пъг му търсите сметка, защо го направил. Много сте прости троянчани и никога няма да се оправите, защото сте тъпи еснафи.

Анонимен каза...

Прости сме троянчани и няма да се оправим, ама лошото е, че не само ние - цялата държава няма да се оправи.
Оптимиста.

Анонимен каза...

Браво чичо Еванчо, ти си толкова интелигентнет и способен.
Браво за страхотният ресторант, ти си най-добрият в България.
Добре направи това заведение за да има къде да се веселим и да играем хора.
И страхотно че каниш поп фолк известни изпълнителки да ни пеят.
А кака Биса е най-готината шефка и най-си разбира от работата!

сем. Иванови

Анонимен каза...

За чалга ресторант България ли става на ?Продължавай да каниш фолк примите,догодина твоя ресторант ще се казва СИНДИ 2

Анонимен каза...

Не бе ,ама моля Ви се,ресторанта че бъде "Троянският БИАД".Супер ВИП заведение за отбрани естети и почитатели на ВИП излизанията ....
Ем брулиш салати с ракии,чалга ти плющи, цигани и силиконови мормоти грачат, а ти драги ми посетителю, си в центъра на купона подксачайки върху масата...

Да живей културата, да живеят тумбаците!

Анонимен каза...

евала 116,мислех си и аз,че наи-накрая в Троян ще има хубав ресторант,но уви...че то при Кози вир е по-добре от колкото в чалготеката на Иван тумбака.

Анонимен каза...

116, То в Троян едни видни ВИП естети са се завъдили, едни паркетни лъвове, които само да танцуват валс в центъра на града си мечтаят. На селяните никога не може да се угоди. Правилно е казал 117, "Кози вир" е по-добре, и на манталитета ви пасва, и ви е по джоба най-вече!

Анонимен каза...

Ей 112, ако знаеш леля Станка каква мис слива беше, когато беше на годините на това дете, но ти не си бил роден тогава.Снимката и стоеше с месеци на витрината на фотото.Имаше и още такива красиви сливи там.Ти познаваш ли я, че сега се заяждаш с нея.Това ,че са стари и грозни сега и е минал пробега им , искам да те уверя, че и на теб няма дати се размине и твойте гащи ще увиснат .Всеки по пътя си.

Анонимен каза...

Курви, к'во да кажа!

Анонимен каза...

Уважаеми троянци,отделих половин час да прочета цялата помия,изляна върху едно едно красиво дете,семейството на Теди и журито на конкурса!!Жалка история...Не красивите момичета,оскъдно облечени а вие опорочихте конкурса!Не дадохте възможност на победителките да се насладят и на 15 минути слава!А те са си я заслужили,заради смелостта да излязат пред толкова хора!Всеки сам избира какъв човек ще стане и по какъв начин да бъде забелязан!Познавам повечето хора,които позорите тук от тази троянска трибуна и смятам че им дължите извинение!
Теди е прекрасна млада жена на която и предстоят много успехи в живота,ще мине и покрай препядствия,сигурна съм...но моля ви-не отнемайте желанието и за борба още от сега!
Не обиждайте журито на конкурса!Дали са дебели,грозни или други такива!!!!Иван Найденов и Иван Макариев са достойни мъже,постигнали са успехи в живота и бизнеса благодарение на самите тях!Не им завиждайте и не ги хулете!Много от вас искат да са на тяхното място-но не им стиска!!Защото докато хвърляте помията си тук,те са някъде и работят!!!Уважавайте успехите на другите!!
Не желая словестни дуели тук!Пожелавам ви много положителни мисли и добро здраве!! Василева

Анонимен каза...

Колко по - красиви троянки има от тея тритеееее ... Боже, слез и си прибери вересиите!

Анонимен каза...

Василева, или която си там...
Никой не обижда младата госпожица.
Може би имаше коментари от недоволни от класирането други участнички,това си е неин/техен проблем.
Недоволството беше от пошлостта заливаща ни отвред.
А да говориш колко успял бизнесмен е Найденов(познай кой му е чичо) и Макариев , напушва на смях четящият...

Анонимен каза...

Каквото журито, такъв и водещия, такава и публиката, жалко за децата!Те си мислят , че е голяма работа участието в един конкурс организиран и проведен от най-пропадналите мъже в страната.ХАЙДЕ ВЕЧЕ ДА СПРЕМ ДА ПИШЕМ ПО ТОЗИ ВЪПРОС.ДА НЕ СЛИЗАМЕ НА ТЯХНОТО НИВО.

Анонимен каза...

Анонимен 124 всеки ли който дойде да направи нещо в Троян е най-пропаднал,май всички в Троян са пропаднали?

Анонимен каза...

Госпожо Василева , защо тези красиви госпожици не се опитаха да се изявят на друго поприще, ами избираха най-лесното- мъжката похотливост.Никой неоспорва добрината на момичетата и техните родители.Всички се възмущаваме защо избраха по този начин да се дефинират в троянското общество и то чрез най-мръсния и похотлив мъж в държавата.Ако и това е доказване, здраве му кажи.!15 минути слава - е гати славата!!!!!
Защо в града ни не дойдоха от сдружението на най-интелигетните хора и да проведат конкурс за най-интелигентен младеж и девойка и да се радваме на големи успехи, ами тези добичета.

Анонимен каза...

Няма значение кой е в журито.Който и да е,123-ти,ще го разпердушините и ще изкарате на всеки мръсното бельо на показ.Това е,защото сте си такива,до мозъка на костите и жалкото е,че няма отръвка от такива като вас!

Анонимен каза...

126-ти, и почетните членове на МЕНСА да дойдат в Троян и за тях клюки ще разнищите. Тук нормален човек, не остава неоплют. Като в шопската приказка сте: "Я НЕ САКАМ МЕН ДА МИЙ ДОБРЕ, САКАМ ВУТЕ ДА МУЙ ЗЛЕ!" Нали скоро във вестника публикуваха интервю с девойка, която учила в Лондон и т.н...... и нея я оплюхте и наричахте с какви ли не епитети. Няма шанс за млад човек да вирее в този град, защото сте злобари.

Анонимен каза...

Ето какъв коментар открих в друг форум :

"26. Анонимен каза...

Въпросната "модна" агенция ВИП - Моделс, беше създадена около 2005 година от Светомир Георгиев, като мениджър, който движеше всичко, зад името на един габровлия - Владимир, вписан като нейн собственик. Георгиев, който едновременно с това беше мениджър и в ИНТЕРСАУНД на Ирина Папазова, беше изритан от последната, заради присвояване на пари, организиране на конкурси без знанието на г - жа Папазова, склоняване на непълнолетни към "компаньонство", организиране на конкурси в стриптийз клубове с участие на малолетни и непълнолетни, струпване на дългове, зад името на собственичката на ИНТЕРСАУНД и какво ли още не ...
Светомир Георгиев все още е мениджър на ВИП - Моделс и организира подобни конкурси, в които момичетата не печелят нищо, а подписвайки договор,биват изсмуквани за пари, предлагани за компаньонки, а при отказ ги заплашват!
Убеден съм, че същият този човек е организирал конкурса "Мис Троян 2011"и обучавал участничките, криеки се, заради дълговете към читалище "Наука" ...
Вие бихте ли допуснали дъщерите ви да участват в подобни неща?!"


Порових се в интернет и открих доста лоши коментари за въпросната агенция. А за грамотността на публикуващите информация в сайта им, просто нямам думи!
ММ

Н. Генкова каза...

Малко статистика: с настоящите 129 (вече 130) коментара този материал държи абсолютен рекорд по коментаторски интерес за целия период на съществуване на сайта Т21. Както се казва - това е дневният ред на града ни, дами и господа! Без повече коментар.

Анонимен каза...

До Н. Генкова!
Става въпрос за морал! А моралът е стълбът на едно общество! Ето защо и коментарите са много г-жа Генкова! Ще се радвам, ако вие и предложите друга толкова интересна тема. Например, ще има ли втори мандат за г-на М. Акимова! Надявам се тя същи да привлече толкова голяма внимание, защото и тук става въпрос за... морал!
Външен наблюдател

Анонимен каза...

Прав си Външен наблюдател, че евентуалната втора кандидатура на Стареца, би предизвикала коментари и то сериозни.
Но тогава търтеите от общината ще дават 24 дежурства пред компютрите за да възхваляват троянският пол пот....
Макар че, сам видя, на предишната му поява нямаше нито един отговор на поставените му въпроси.

Анонимен каза...

ХАХА Минко лимбата надали ще се пусне пак на пистата за кмет...

Анонимен каза...

Коя е Рада???

Анонимен каза...

До 128: Е дай сега ние да измрем заради група пуберки дето им се е допикало, а те си мислят, че им се е доходило на конкурс по красота...

А колкото до броя коментари - имах навремето един приятел, който обичаше думичката "ДЖУМБИШ"!

По-голям ДЖУМБИШ в тоя град в последните години просто не е имало. Благодаря на вестника и сайта за него и за думата, която предоставя на съгражданите ми!
И смятам, че по-голяма БЕЗПЛАТНА реклама ресторант БЪЛГАРИЯ никога не е получавал! Редно е поне едно банерче да пусне собственика по сайта, та да дразни коментаторите...

Анонимен каза...

Хм,относно коментара каква добра шефка е кака Биса....добра ами като от години е в леглото на бате Иван.....Радко,Радко...капаци ли имаш на очите бе,батеее...

Анонимен каза...

Ей,един прозорлив човек да се яви тука - бе той Радко че не струва,не струва,ама чак пък толкоз не заслужава да го правят на идиот шефа му и жена му...

Анонимен каза...

Егати селската простотия.Вие хора сте за съжаление.

Анонимен каза...

Да бе селска простотия!И ти да беше видял мазната чалга дето се вихреше в тоя ресторанти просташкото излъчване на Иван на всеки подобен купон и ти щеше да простееш!Пък и в ресторанта храната е приготвена от повредени продукти,хартисващи в магазина!А цените са ужасно високи!Всички тези обстоятелства показват липсата на интелигентност у височайшия Иванчо!Пък и той когато му спре кранчето на парички от чичо - тогава ще го видим какво прави сам и колко е велик!

Анонимен каза...

Тоя Иванчо предлага сирене Маскрапоне, а сервират на клиентите обикновено сирене от най - евтиното! И хората вярват, че ядат някакъв деликатес :))))
Не плаща на персонала си, а който се обади за пари, бива изгонен, без да получи и стотинка!

Анонимен каза...

За участничките в конкурса, и по - точно за челната тройка, нито Теодора, нито Николета стават за модели, защото нямат нужните мерки! А Ивелина има страхотно тяло и подходяща височина, остава само да е малко по - уверена в себе си!
За ВИП Моделс България, трябва да знаете, че това е една от най - долнопробните агенции в България! Ще ви изстискат за пари, уж за договор или за фотобук, а в замяна, ще участвате в конкурси от типа на "Мис Еротика", "Мис Зима", "Мис Черно море" и т.н. Все конкурси , които никога не сте чували, сигурен съм в това! И както вие не сте чували за тях, така и никой няма да чуе за вас, участвайки в тях!
Теди, нали знаеш, че няма да участваш в конкурса "Вип Моделс" в Милано? Нали не си се заблудила, че ще участваш в някой истински конкурс? Това включва и "Мис България", защото правата са на друга агенция...
НЕ ИЗГЛУПЯВАЙТЕ ТАКА, ДЕЦА!

Анонимен каза...

Не мога само да разбера на какво се дължи бездействието на Троян 21 спрямо моделите и техните близки,та вече няколко дена не се прилагат правилата и сме принудени да им четем простотиите написани на неандерталски език.
На мен лично са ми трити нормални коментари написани на кирилица.С това бездействие Троян 21 мисля,че не им правите добра услуга на малките красавици като им показвате ,че правилата в този град не важат за тях, както не важат и за техните идоли от журито и домакина на това "светско" събитие.

Анонимен каза...

До супер елитния водещ и Гъ.олизец Кристиянчо.
Бях в заведението нестига че е мазен П.д.раст но пък и дебел и грозен.
Предполагам е мислил само как да налапа ''Любовната писалка' на Пищова и не е видял как се пуши в заведението и малките миски дори почнаха по столовете да играят кюеци!
След това във Фолк клуб Шоко качиха дечицата на бара и им направиха конкурс за най-добъч кючек.
За какви говорим за какава мис Троян,за какви родители?

Анонимен каза...

Определено се оказаха много всезнайковците :–)
точно за това в този град ще се правят все по малко такива събития.
Радвайте се , че това шоу е факт и , че се е случило нещо хубаво и красиво в Троян , а не го превръщайте в трагедия защото по този начин сами си затваряте вратите за хубави събития.
всичко написано до сега е пълна измишльотина - конкурса не се е организирал от вип моделс , а от друга фирма , Митьо Пищова и Вип моделс бяха на конкурса като част от спецялните гости. Агенция Вип моделс е дала правото на на няколко момичета да участват на конкурса МИС БЪЛГАРИЯ ПРОЛЕТ и по настоящем те вече са на това участие.
Никой не е предложил договори за подписване нито е искал пари на участничките. никога не е споменавано и ,че победителката ще участва на конкурса МИС БЪЛГАРИЯ ... знае се ,че на МИС БЪЛГАРИЯ, момиче от Троян едва ли скоро да може участва.
мога да кажа само едно , повечето от момичетата са доволни, те си получиха каквото трябваше , от тук на татък ви препоръчвам да ги подкрепите и да се радвате на тяхната смелост да участват в конкурса , защотото в бъдеще все по трудно ще се правят такива събития.
искам да отправя и една сериозна критика към месрните журналисти , проверявайте си хубаво информацияата НИКАДЕ НЕ Е БИЛО СПОМЕНАТО ИМЕТО НА ВИП МОДЕЛС като организатор на конкурса , а като част от партньрите на агенцияата която организира конкурса.

Бианка каза...

Големите умове обсъждат ИДЕИ.Средните умове обсъждат СЪБИТИЯ.А малките умове обсъждат ХОРА:)

Анонимен каза...

Относно фолк клуба на Иванчо-р-т България,не бих повторила да го посетя отново!Малък пример,застояло с години агнешко месо се исчиства хубаво с водоструйка в подземието на ЦБА,докато придобие свеж вид,а след това се продава в магазинчето му,а ако хартише нещо-хоп в чалгарийницата му на центъра.

Анонимен каза...

А аз вече се замислям наистина дали да посетя това заведение.Човек незнае вече къде и какво му предлагат.

Анонимен каза...

146 А добро утро,ще се усетите как се правят бързи пари в малък град като Троян.Важното е само преди това да си купил всички инстанции за да можеш да си правиш каквото си искаш без да те притеснява някои с проверки. Но изводът за мен от тази дискусия е,че наистина в Троян вече се появяван наченки на гражданско общество със по нормално мислене и непримиримост към пошлото,фалшивото към местните тарикати купили всички институции и трупащи лесни пари на нашият гръб.А най вече ме удовлетворява непримиримостта на все повечето хора към чалгата които се опитват да налагат на децата ни от малки споменатите по горе тарикати , не само като жанр в музиката ,ами и като начин на мислене и живот.

Ст. Борджуков каза...

До 142: Не изтрих коментарите на латиница поради тяхната фундаменталност за дискусията! Освен това, повечето от тях са на близките на участниците и ако ги изтрия ще кажат, че не даваме право на отговор на едната страна в спора. Изобщо сайтът е в деликатна ситуация.
По същество за простотийте в съдържанието - отговаря Генчо - скарайте му се!

Анонимен каза...

ТРОЯНЦИ СЪБУДЕТЕ СЕ,НЕ СЕ ОСТАВЯЙТЕ ДА ВИ ТЪПЧАТ 2-3 МИЖАТУРКИ ОТ ТОЯ ТОЛКОВА КРАСИВ ГРАД.БРАВО 146,БРАВО 148

Анонимен каза...

Поздравления за добрия коментар,№148 ! Смалко думи-почти всичко.Но не мислиш ли,че случвващото се в Троян е просто бледо и дребничко отражение на случващото се в Родината.И следствие от това.Сиурен съм,че повечето форумци знаят за причината и следствието и за разлика от кокошката и яйцето тук спорът е отдавна решен.Така че,няма какво да се учудвате.....АЙ с-с-с-с.....

Анонимен каза...

Вие знаете ли какво е кастинг за конкурс? Вас как ви избраха? На бледо подобие на кастинг се явиха 13 момичета, и от тях да участват в конкурса са избрани всичките те! Кастинг за Мис Троян трябва да се направи, поне месец преди събитието, за да се съберат повече кандидатки, от които да се изберат най - добрите кадри. А журито, да бъдем ние - гражданите на Троян! Едно онлайн гласуване би било достатъчно. Не мисля, че от 13 явили се момичета, е избрана най - красивата троянка! Не ми мязат на модели тия девойки... То на истинските модели, отдалеч им личи, че са такива. Иска се най - вече височина, момичета, после е излъчването! Тук липсва всичко това ...
Родители, съветвайте си децата бе, къде сте блели досега? За да не си мисли всяко едно от тях, че става за модел!

Ани

Анонимен каза...

121-ви!
Кой е достоен?Макариев ли дето съсипа баскетбола в Троян,всички спонсори се оттеглиха от спорта.Купи на децата кецове за по 15лв вместо отпуснати по 100лв от местен бизнесмен и редица други неща!!!
Явно пишеш от Япония вземи си го за вкъщи този шибек

Анонимен каза...

оставете деса оставете царя гожорим за мис троян 2011 наи добрия избор успех момиче и горе главата

Анонимен каза...

Стига сме писали за конкурса ,дайте да си пишем за плетки?

Анонимен каза...

154 марш обратно на училище и докато не завършиш първи клас да не си посмял да пишеш коментари ! Как не те е срам да вкараш толкова правописни грешки в такова късо изречение .

Unknown каза...

Чудя са ако коментарите не бяха анонимни, дали щеше толкова много да умувате?
Поздравления Теди !

Анонимен каза...

Стояне,научи се кога се пише и и кога й!

Анонимен каза...

158, застреляй се!!!

Анонимен каза...

И пак не можах да разбера коя е Рада!!!?

Анонимен каза...

Абе аз мога ли на всичките да ви...

Анонимен каза...

Недей,вече достатъчно са ни....АЙ с-с-с-с....

Анонимен каза...

Наща литература се пише в куплети!

Анонимен каза...

Край!!!

Анонимен каза...

NIKOLETA E NAI HUBAVA !!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

az sum nai hubaviq

Анонимен каза...

Хаха, майтапчии ;)

Анонимен каза...

ква Николета бе, вие сте луди!

Анонимен каза...

За лудите има лудница.
За болните има болница.
За глупавите за съжаление глупарница нама.
За пръв и последен път влизам в този форум. Злобни писанки (със или без правописни грешки - едва ли има значение) от дребни душички.

Анонимен каза...

Простотията и злобата винаги ще живее в този красив с прекрасна природа град,но за съжаление е и ограничен,неподреден и еснафски.Точно хората,чиито коментари са изпълнени с обиди и критики,те правят града да умира,да бягат младите(независимо къде е това и с какво се занимават).
Познавам лично Теди от малка,израснала съм с нея,тя е един невероятен човек,който никога не се е интересувала от такъв тип изяви.Тя е човек,който за годините си преживя много,но нито един път непадна долу,тя е един от най-добрите катерачи,скиори,ходи на училище и на работа едновременно и нито един път не се е оплакала,НЯМА ПО-СИЛЕН ЧОВЕК ОТ НЕЯ(а още е само на 18 години).Мечтите са и големи и знам че ще ги постигне и един ден ще стане отличен психолог
и се надявам тогава да се върне в града на скотовете и да им помогне психически.Знам също,че ще бъде и един добър ски учител.Гордея се с теб,че спечели,знам че и не им обръщаш внимание на тези смешници,прекалено си интелигентна,за да слизаш на нивото им.Чудехме се къде е цирка.....е как къде навсякъде около нас с хора като "критиците" на тази публикация.

Анонимен каза...

Mnogo si umna, tva mama li ti kaza da go napishesh?

Анонимен каза...

159-ти и да се застрелям грешката си е грешка!!!! Математиката не е граматика....

Анонимен каза...

Браво 170!

Ст. Борджуков каза...

До 158: Ивинете госпожо! Извинете грешките ми, но като за даскал по математика и на фона на останалите интелектуалци... моето "и" ... и като вземем в предвид, че "й" се пише и вместо ударение...
Ивинявайте! Моля простете!

Освен това коментар 159 не е мой! Извинете ме и заради този просташки коментар, въпреки, че не е мой! Аз все пак съм по-добре от Гената... Вместо него дори някой е*е, а Гената не е ЦЕНИТЕЛ и иска сам да си я върши тази работа!

Моля предварително да извините грешките ми и в настоящия коментар, но все пак пиша легнал, а коремът ми стърчи и вратлето ми е късо, та не виждам добре буквите по клавиатурата...
Моля пак за снизхождение и извинение! Публикувайте адреса си, ако обичате, та да ви изпратя букет рози за извинение и да си посипя главата с боклучарник под прозорците Ви!

Ст. Борджуков каза...

До 158: Пак се извинявам! Освен това моля да ме извините, че цели два дни си позволих да не прочета бележката Ви и чак сега го правя...

Уби каза...

Абе хора много сте зле всичките ... кви глупости говорите само за момичето, я вземете се спрете вече, тя си е хубава и заслужава да спечели.А и защо я сравнявате с други, като толкова не ви харесва по - добре си мълчете, като толкова ви дразни това, че не е спечелила някоя от останалите, по - добре не пишете нищо.А да и момичето си има приятел, едва ли ще се занимава с Митьо Пищова или с някой от тея, които могат да и бъдат родители. Наистина сте прекалено некомпетентни за някои неща, а едно от тях е че не можете да говорите така за Теодора. Колкото и да е малък града няма как да знаете всичко за всеки. Вие знаете неща, които са преразказани и клюки.
Ако не друго Бог с вас да е !

Анонимен каза...

Тя нека си има приятел... Ама той дали ще търпи любимата му да си върти голото дупе пред жадните за детска красота педофили?! Никой мъж с връзка и сериозни отношения, няма да позволи това да се случи! Боже..., ама за какъв мъж говоря аз?! Сигурно е някое момче на нейните години, което днес му се допикало, утре му се доср*ло! Днес със тая, пък утре 'квот' дой' ,без значение... Мм, тя ще се увери сама, че всичко е проституция, порнография и пари! ... но не за нейния джоб!

Анонимен каза...

176, погледни се в огледало, за да видиш кой е зле!

Анонимен каза...

" Моля предварително да извините грешките ми и в настоящия коментар, но все пак пиша легнал, а коремът ми стърчи и вратлето ми е късо, та не виждам добре буквите по клавиатурата... "

Господин Борджуков, благодаря ви, че ме развеселихте :))))) Темата и коментарите бяха взели да стават много постни и безинтересни :))))))))))))))))))))))

Анонимен каза...

Съгласна съм с 176, че Теди заслужава да спечели. Но не съм съгласна, че трябва да продължи с тези конкурси и хората, за които ще печели парички. Много е мила и добра, но това е много глупаво, защото няма да постигне нищо с това, освен да загуби момчето си и да си създаде лошо име в града. Аз съм майка! И не бих допуснала дъщеря ми като порасне, да участва в конкурси за красота! За мен тя е най - красива и винаги ще бъде! Не би било нужно да я харесват и избират некомпетентни старчоци и мислено да махат и скромния бански от тялото й. Всяко момиче с добро самочувствие, няма да има нужда от мнението на каквито и да е такива хора, за да продължи да се чувства добре и харесвана! МИМИ

Анонимен каза...

stiga s teq ve4e weeeeeee

Анонимен каза...

Стоенчо,пак се напъваш да ставаш интересен!!!!

Анонимен каза...

Тези ли са ''ценители''..????Митко пищака и компания..за мен конкурса е нагласен :)то си беше ясно коя мацка ще спечели.

Анонимен каза...

ами то нямаше друга по красива че да спечели,може ли 15 годишна пикла да стане мис"Троян"

Анонимен каза...

TEODORA PAVLOVA NUMBER 1 FOREVER.I LOVE YOU!!!!!!

Анонимен каза...

И мен ме кефи Тедито

AntoniaMoncheva каза...

Възможно ли е всички да сте еднакво злобни, прости и ограничени? Бе троянци май от калъп сте изкарвани, ама по грешка са излезли някои по сносни модели и са се сетили на време да бягат от там? То бива злоба, ама като гледам коментарите, смисъла на едноклетъчното ви съществуване се върти само около темата "Кой спечели Мис Троян" и нищо друго?
Жалко за наистина красивия ни град, много жалко!!!
А пък аз, понеже не съм мишка като всички вас,драги селяндури, не съм и анонимна! А пък вие добре правите, че си стоите там в ТроянЪТ, защото представете си такива като вас да се престрашат да направят нещо различно и да се покажат на света - СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ! Най ви е добре на вас, в Тифани-то да зяпате кой с двойка, кой с тройка минава.. за Голф говоря нали се сещате?

А на Теди пожелавам само успехи, защото заслужава.

Анонимен каза...

187. AntoniaMoncheva за теб света леглата на Митьо Пищова , Стоян Стоянов-Златния, Иван Макариев (Дим такси) и Христо Ковачев (Виенска сладкарница)ли е ? Ако е така желая ти приятна околосветска обиколка . Само за едно си права "Жалко за наистина красивия ни град, много жалко!!!" !

A.M. каза...

Sujaliavam, no niamam kirilica v momenta. Ne sym kazala, che sveta za men sa horata, koito spomenavash. Drazni me tesnogradieto na horata, vkluchvam i teb zaradi izkazvaneto s "leglata". Izviniavai, za koe ot momichetata v konkursa mojesh da potvardish, che e bila tochno pyk v niakoe ot tezi vaprosnite legla? Ili az greshno sam te razbrala i si imal/a nesto drugo vpredvid?
To ne stiga che nisto ne se sluchva v nashia grad, ami vzeme li pyk niakoi da organizira nesto cql Troyan zapochva na pliue i da vadi kompetentni mneniq, chak se stigna do tam, che tuk niakoi ot tiah zasegnaha rodnini na momichetata ot konkursa. Do tam stiga velikiqt um na golemiq troyanec, koito po mejdu drugoto e sus samochuvstvie do nebeto - da stoite pred komputrite i da zlobeete sreshtu sobstvenika na edi-koe si Taxi, na edi-koia si sladkarnica i taka natatak, da naprqgate velikite si umove. Kakvo puk tooooolkova vi nakrivi na vas i po kakav nachin vi vliza v rabotata, che tezi momicheta reshili da se pokajat v tozi konkurs? Te glavi si imat, roditeli si imat, vie koi biahte, che ste sednali da se zanimavate s chujdi dela i problemi? Ako vseki gledashe sebe si v tozi grad i tazi darjava kato cialo, niamashe da sme v takova polojenie moje bi. Ama tia nali e bulgarska taia prikazka "Na men moje da mi e zle, ama vajnoto e che na nego mu e po-zle."

V zakluchenie samo shte kopiram edna misal, koiato za men opisva idealno hora, kato tezi ot vas, koito si angajirat vremeto s chujdi nesta, vmesto da gledat sobstvenite si jivoti i problemi.

Големите умове обсъждат идеи!!! Средните умове обсъждат събития!!Малките умове обсъждат хората!

Гост каза...

Мнооого кифли в тоа Троян бе!!!!!!!!

Анонимен каза...

Противни мазни дебели педофили, сред които се разхождат типични троянски тъпички бъдещи курвета. Лесно се става проститутка, а на тези момичета им е нещо като мечта.

За достойнство при тези курвета е излишно да се говори - нямат такова. Фактът е, че ако се опиташ да се запознаеш с типична такава, дори и да си добре облечен, не вървиш ако не си достатъчно тъп като Пищова и другите малоумници (включително и троянски бекове, бизнесмени и др. боклуци).

Анонимен каза...

Та така. Да споделя и аз колко се смях на този жалък конкурс. Дълги години наблюдавам тези 'зрелища' като миски и най-вече се любувам на девойките, които се явяват там. Да не говорим, че половината са излели 'само' тубичка и половина ФДТ (в цвят кафе) в/у себе си, ами къде са критериите?

Без абсолютно никаква злоба/завист казвам - жалко за някой от момичетата явили се на това мероприятие. Николета - много хубаво момиче, хубаво тяло - прекрасна. Та питам я аз, как можа, мило момиче, да се изложиш по този начин, да стоиш и чакаш на мазни чичовци да те оценяват, докато лапат поредната мешана скара и вече са на втора ракия? Даа, мечта е на всяко момиченце да е мис-ка, но не знаеше ли кое ще е журито, та да не те излагат така?
И това се отнася до повечето участнички.

Какво да злобее човек, на какво да завиди? Че НЯКОЙ са с добра външност и само НЯКОЙ имат потенциал, а са се истъпанчили пред мизерни 100-килограмови свинчуги да й точат лиги.
Ама то си е за завист...Направо косите да со оскубе човек.
Тесногръдие е не друго, а радостта и величието от това, че подобни като тези са те оценили, защото какъв естет е Пищова? Или Златото? Комплексари.

Хубави сте момичета, но не е никаква гордост, че се радвате на мазни усмивки точно от такива хора, това говори много за Вас. Радвайте се - миски сте, това ще ви е.

Анонимен каза...

И да довърша поста си - тесногръдието и светогледството, искате да кажете, че се определя от някакво си консурсче с някакви си мазни чичковци? Уау! Ето това е то мечта и космополитност, колко далеч ще се преуспее с нея.
Кой нормален човек ще се съгласи с твърдението 'великите естети - Пищова, Кардаша, Златото'???
Градските легенди.

За младите девойки - какво повече да кажа, жалко за даденостите й.

П.С. Станахте за смях с всички изказвания, че народа злобеел. В стремежа си да оневините грешката на момиченцата споделяте толкова безумия и смешки. Нищо героично, нищо свежо или пък нетипично, лудо НЕ са сторили. Просто се опитват да прокопсат в мъничко селце, където никъде другаде не биха ги забелязали, изложили са се, искайки мнението на 'престижното' жури и така.
Какъв космополит, какви разкрепостености ви загониха.

Анонимен каза...

177. - всеки НЕкомплексиран МЪЖ би се радвал половинката му да е известна, преуспяла, гледана, харесвана.
Но за каква известност си говорим тук? Градските миски? Хахах, я попитай един софиянец, например, дали е чувал за тях. Как на бръмбара да кажа пеперуда? Да беше гъсеница - окей, някой ден може и да стане, но...
Много от момиченцата, явили се на това сборище, вече кроят планове как утре ще са новата Анджелина Джоли, но... кварталната - да. :)

Анонимен каза...

И все пак коя е Рада?

Анонимен каза...

Наистина прилича на ловна дружинка...

Анонимен каза...

Прав е №4

Весо каза...

Кифлиииииии.............:-):-):-)

Анонимен каза...

Много сте прости бе селяндури, кви сте вие че да коментирате Теодора и майка й, говеда!!!!!!!!

Анонимен каза...

191. Анонимен каза...
Противни мазни дебели педофили, сред които се разхождат типични троянски тъпички бъдещи курвета. Лесно се става проститутка, а на тези момичета им е нещо като мечта.


to4no kazano!bravo!pedofili koito zaka4at malkite momi4enca na po 16-17 god i si misliqt 4e kato imat pari sa ne6to,ta te sa prosti selqni,debeli,mazni,gnusni napravo sa ujasni.bez da komentiram imena no za6to tezi hora se misliqt za vipove?te znaqt li kakvo e tova izob6to?nqma i da komentiram van6niq i vid!4e te blaskat li na hora,ne bih kazala,,no te se mislqt za mn krasivi,dobre 4e imat da davat po malko pari4ki na gladnite podrastva6ti prostitutki,da i kupqt nqkolko markovi dre6ki 4e i se radvat i te,a vip 4i4kovcite da si vzimat viagrata i da se mislqt 4e sa eba4i!do kolkoto sam 4uvala multimpex.dim taxi i bankerat nqma s kakvo da se pohvalqt s tehnite zavoevaniq momi4encata ne ostavat nai-dovolni,no te neka si mislqt 4e sa vse pak sa elita na grad troian.

«Най-старите ‹По-стари   1 – 200 от 209   По-нови› Най-новите»

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |