Троян и Ловеч гостуват на Камен Во „В неделя с…”

* Троянското участие започва в 12:30 и ще продължи три часа, на финала – пространен разговор за настоящето и бъдещето на Троян с кмета Минко Акимов

ТАЗИ НЕДЕЛЯ (20 февруари) Троян и Ловеч гостуват на културно-развлекателното шоу на БНТ „В неделя с…”, водено от Камен Воденичаров. Троянското участие е по-напред в програмата е ще започне в 12:30 ч. с изпълнение на представителния ни Общински духов оркестър с мажоретки на маестро Илиян Тодоров.

СЛЕДВА разговор с директорката на Музея на занаятите Елеонора Авджиева и колегата й от Националното изложение в с. Орешак Иван Чакъров (12:39 ч.). После: изпълнение на фолклорния танцов състав „Траяна“ (12:53 ч.); потомствените керамици Николай Йовков и дъщеря му Ралица Йовкова ще демонстрират емблематичния троянски занаят (12:57 ч.); изпълнение на инструменталния дует „Фантазия” (пиано и флейта) – Амория Маркова и Мариета Куцарова (13:11 ч.); откъс от постановката „Трима на пейката” на троянската самодейна трупа – участват актьорите Павел Паймаков, Радой Стойчев и Стела Мавродиева (13:13 ч.); изпълнения на певеца Теодор Шишманов (13:27 ч.); хип-хоп с възпитаниците на Наско Личев (13:42 ч.); трима от Националното училище за планински водачи в с. Черни Осъм в студиото – Илиян Тодоров, Симеон Павлов и Лалка Юрукова (13:45 ч.); танцуват възпитаниците на клуб по спортни танци „Латина” с ръководител Яна Акимова (13:58 ч.).

ТОЧНО В 14:00 Ч. ЩЕ ЗАПОЧНЕ разговорът с троянския градоначалник Минко Акимов. Ловешкото участие в предаването е от 15:30 ч.

Т21

26 коментара:

Анонимен каза...

Циркът ще е пълен!

Анонимен каза...

Е какво толкова... и други дърти педали са гостували но този гей..

Анонимен каза...

дано на сайта на телевизията пуснат на филмче интервюто та да можем да си го пускаме многократно и да го тълкуваме в дълбочина и перспектива...

Анонимен каза...

са пратКолко или двамата кметове за тази реклама?

Анонимен каза...

Колко са платили двамата кметове за тази реклама?

troyan21 каза...

До №5: Днес следобед (18 февруари) на пресконференция на кмета Минко Акимов с представители на местните медии попитах платено ли е предстоящото троянско участие в "В неделя с...". Отговорът на г-н Акимов бе отрицателен.

С уважение: Генадий Маринов, Т21

Анонимен каза...

Генади, няма лошо и да е платено, тъй като това участие е някаква реклама все пак, дано отделят повече време на останалите участници, освен кмета...
Но и да беше платена, ти мислиш ли че Акимов щеще да ти каже? Изобщо, вярваш ли му още, за каквото е да било?

Анонимен каза...

Малко реклама не е излишна, но като дойдат питат какво да правят след като видят Манастира и Изложбата. Но като се замисля така консумират повече, няма къде да отидат сядат ядат и пият.

Анонимен каза...

Програмата е следната:

- Минко Акимов ще обяви в ефира на БНТ, че след многомесечни усилия най-накрая е финализиран договор с инвеститор, който ще разкрие 300 работни места само за първата си година тук;
- Първа Пролет е денят, в който ще започне строителството на супермаркет от големите вериги;
- Местен бизнесмен заедно с общината, на мястото на бившето зимно и лятно кино ще строи комплекс на 2 етажа, с кино зала и боулинг център;
- Министър Дянков ще се включи за да потвърди за отпусната държавна субсидия за цялостен ремонт на инфраструктурата в Троян.

БЛАГОДАРИМ ТИ ДЯДО МИНКО!

Анонимен каза...

Това да не е извадка от фантастичен роман?

Анонимен каза...

Приберете чашата на №9, май се е нафиркал. Това в Троян ще стане за по следващите избори.

Анонимен каза...

Да ни са обърнали резбата,то лесно богаташите са тъй.Града просперира,управлявящите забравили да впишат 9500000лева ,щели да ги ползват за избори,ДАНО -ще има доста 50лева на глас дай боже ВСЕКИМО!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Камен Во стартира от дискотека "Фламинго" в с. Орешак със Слави през 1995 г., мисля м.юни. Бяха опърпани и не знаеха нито къде се намират, нито ще стане ли нещо от тях.Тогава не можех да повярвам, че чалгата е нашето аплоа, отдалечавайки ни от света, в който искахме да живеем и който искахме да променим. След толкова много години, същите отново са тук. Дали е жалко или да се радваме?

Анонимен каза...

М.А.в неделя дано му отделят по-малко време,за да не се излагаме повече.Не знам за какво толкова ще си говорят,но аз искам да го питам,с дупката на десния завой на Родопа какво смята да прави?Но вярно тя не е за Трапето или Балканец/Данковец/.

Пол..... каза...

Дайте да погледнем и от към хубавата му страна.И нашите деца ще са там,хора уважавани в града също ще го представляват .Не е "сал един Кмет".Ако Троян беше наистина едно нищо и никакво село,което много от тук пишещите непрекъснато повтарят,никой нямаше да се сети за нас,нито пък да ни поканят да гостуваме в Националната ни телевизия.Града е с история и така или иначе колкото и да ни е трудно положението,вярвам няма да бъдем забравени.Аз лично им желая успешно представяне пред камерите!И простете ако съм ви засегнала с липсата на негативно отношение.

Бонд каза...

Права си Пол, трябва да има позитивно мислене, за да се случват нещата! Но ние това мислене го имахме още от 2007 и какво се получи - нищо! Излъгани надежди и обещания, останали си там.
А иначе, правилно отбелязваш - града е с история, точно както и националната телевизия - в настоящия момент обаче, нито Троян е това за което претендира, нито националната телевизия е това, което някога беше!

Анонимен каза...

http://www.facebook.com/group.php?gid=116720008342761&v=wall

Пол..... каза...

Много си прав Бонд,много.И за изгубените надежди и в настоящия момент какво е Троян и Националната телевизия,много може да се каже.Аз исках просто да напиша един нормален коментар за това какво мисля за предстоящото събитие.А на днешния ден е редно да се замислим кой е Левски и има ли някой който да го наследи.А има ли някой,който иска да му подражава?

Анонимен каза...

Ако знае Левски за какво се е борил, втори такъв няма да се роди защото сама птичка пролет не прави, а сега и никой няма да му помогне за да не се забърка в нещо. Лека му памет.

Анонимен каза...

Ако българина правеше на половината от това което говори на масата нямаше да сме на това дереже, но така е по лесно друг да свърши работата, същото е и с положението в Троян. Виждаме си управата, защо не станем и да я свалим.

ПИТАМ АЗ...

АРВи каза...

№20,първо няма кой да откликне на призивите Ви, второ ако това хипотетично стане, кого ще поставим на тяхно място, накой пореден лумпен ли? Не виждате ли, че в градския парламент, а и в държавния няма читава опозиция. Всички са на тези пристижни постове само за собствени облаги. Ние за Левски се сещаме и се замисляме само на 19 февруари и това сещане ми напомня идентичната ситуация при погребение. Замислим се за ден два и после пак същото. Тези вече 21 години не видях нито едно държавническо решение в полза на българите, от тези които поставяме на власт. Само тънки сметки, лобизъм, гьонсуратлък, тарикатлък и простотия-нищо величествено. Ние сме си виновни, но това не става с революция, а с ум, трезва преценка и прозорливо гласуване на изборите, но за това се изисква много голямо израстване и то на голяма част от всички нас.

Анонимен каза...

Утре в Троян ще се отчете висока гледаемост на Канал 1.

Анонимен каза...

До 9!не позна,току що гледах предаването:)

Анонимен каза...

13 грешиш нещо с годините.1994г.Слави и Камен Во направиха грандиозно шоу,мисля че беше през юли и вече събираха голяма публика.А това ,че е чалга-жалко, тя не е моята музика;)

Анонимен каза...

До 9!не позна,току що гледах предаването:).....Напротив аз разбрах ,че нашето ръководство на градът се е скъсало от работа и е спечелило толкова много проекти колкото никоя друга община от ранга на нашата.Сиреч както казва Б.Б. следващия кмет ще наследи милиони европари спечелени от сегашния, благодарение на които Троян ще стане рай макар,че не всичко е пари приятелю .Поправете ме ако нещо не съм разбрал или може би съм гледал друг канал.

Бонд каза...

И аз гледах предаването. Изгледах го до края.
И това което разбрах е защо Ловеч, в последните 3-4 години застигна и изпревари Троян в развитието си.
Разликата беше една буква - "Ч".
Интелегентност,капицитет,начин на поведение,излъчване, възпитание, възпитание на наследниците...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |