Концерт в НДК за 10-годишнината на „РеМарк”

* На 10 януари 2011 г., във връзка с 10-годишния си юбилей, Тур клуб „РеМарк” организира поредица от събития в НДК - София под патронажа на столичния зам.-кмет и наш земляк Минко Герджиков


ОТ 21:00 ЧАСА В ЕЛИТНОТО ЗАВЕДЕНИЕ – „София лайв клуб”, започва награждаването (в три категории) на журналисти, бизнесмени, представители на общинските администрации, политици, туристически деятели с най-голям принос в популяризирането на туристическия потенциал на регион Балкания (Елена - Априлци - Троян - Тетевен - Етрополе). Веднага след награждаването ще се състои благотворителен концерт, на който ще свири троянецът ХРИСТО КИРИЛОВ – китарист виртуоз, правещ впечатляваща кариера в руската столица Москва.

ЦЕНАТА НА БИЛЕТИТЕ ЗА КОНЦЕРТА Е 10 ЛВ., като събраните средства ще се използват за изработването на барелеф на ИВАН БАЛСАМАДЖИЕВ в родния му град Априлци и за организирането на Фестивал на шоуто и имитацията през месец юни, също в Априлци, кв. „Острец”. Билети за концерта на цена 10 лв. можете да си закупите предварително на тел. 0889/228142, на място (касата на „София лайв клуб”) билетът ще струва 15 лв.

СЪБИТИЕТО СЕ ОРГАНИЗИРА с финансовата подкрепа на фирмите „Калинел” (Троян), „Камакс” (Тетевен), „Интимпекс” (София) и СИКО (София).

Тур Клуб „РеМарк”

7 коментара:

Анонимен каза...

Цялата работа ми прилича на една голяма Пъдпъдъчешка песен и лай на измършавели хрътки!

Анонимен каза...

Последна симфония! Може би всичко това много си заслужава да бъде направено в памет на този всеотдаен българин,но едва ли точно по този начин? Нико Зричинов и компания трябва да помислят за друг бизнес,собствен със собствени идеи и пари,би трябвало вече да разберат,че спонсорите в Троян вече изчерпаха възможностите за куха реклама и псевдо локален патриотизъм!!!!

Анонимен каза...

Много ми е интересно като все се говори за туризъм в нашият край,какво аджеба е свършил тоя прехвален господин,освен да се хвали?
Питам,защото знаем с какви пари му се плаща масрафа,а дефакто каква е файдата от него?
В същото време една жена като Карамфилска направила много за да могат някои хора в този град да се вземат насериозно вследствие на работата и,продължава да работи без стотинка възнаграждание!

Анонимен каза...

Добре де,досега винаги съм знаел,че Иван Балсамаджиев е родом от Троян,израсъл в София-така пише и сега навсякъде.И как така изведнъж ще изработват барелеф в "родния му град Априлци"?Мистерия някаква....АЙ с-с-с-с.....

Анонимен каза...

Всички са в мъглата на мистичният регион Балкания...

Анонимен каза...

А бе какъв патронаж на Герджиков?.Вижте кой дава парите?.Този си прави реклама на фирмата и ни заблуждава, че рекламира Троян и другите населени места прикачени към нас.Нещо взе да ми писва от него.На всички изложения се кипри неговата фирма ТУР КЛУБ РУМАРК изписана с големи букми , а градовете с много малки скътани нейде по ъглите.Голям местен патриот.Работи в ползу роду.Из района щъкат разни туристи, дошли благодарение на качествената му реклама.Голям келекир за ВЕНИКА, ТРОЯН ПЛАЗА И ПАРК ХОТЕЛ ТРОЯН.Само тези останаха да му лижат .....Ако си мислят, че си дигат рейтинга, много се лъжат.Но никой не им забранява да му плащат!??.Като имат излишни пари, да му ги дават и той трябва да съществува.Само го молим да не продължава да ни хвърля прах в очите, че работи за общината и за хотелиерите.Ай сектир, както казва нашия любим форумец.Не знам Генади толкова ли няма какво да пише, че ни досажда с писанките за този пешкин троянец.Само едно искам да попитам Генади като истински троянец:КОМУ Е НУЖЕН И ЗА КАКВО ТОЗИ ПРЕДПРИЕМАЧ?

Цветан Цветанов каза...

Аз съм Цветан Цветанов -внимавайте какво пишетев този коварен сайт!!!!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |