14-годишен нападна баба на улицата

14-ГОДИШЕН ОТМЪКНА портфейла на 70-годишна жена, докато на улицата възрастната дама си отваряла дамската чанта, за да извади ключовете за апартамента си. Случката се разиграла в Троян, на 2 септември посред бял ден – около 15:00 ч., а потърпевшата и нападателят й са местни жители.

СЛЕД ПОДАДЕН СИГНАЛ в РУП – Троян и бързи оперативно-издирвателни мероприятия малолетният престъпник бил заловен, като се оказало, че той имал и предишни криминални прояви. Портфейлът, съдържащ 43 лв., е бил намерен и върнат на собственичката

Т21

3 коментара:

Анонимен каза...

Ако по закон не могат да търсят отговорност на детето,ще търсят ли отговорност от родителите?Или поне да им спрат социалните помощи,ако ги взимат,защото не пише нито какво е детето,нито кое е ,в кое училище учи,къде живее - изобщо нищо с което обществото да може по някакъв начин да му въздейства.

Анонимен каза...

Уважаема редакция на "Троян21",
от доста време гледам снимката на Пепа Ковачева - в дясно от коментарите.Днес минах покрай триетажната и къща /в непосредствена близост до редакцията и идеалния център/.С почуда видях,как днес си сменя дървената дограма с алуминиева.Като се има предвид ,че въпросната госпожа е изгонена дисциплинарно от последната и работа - има ли контрол върху дарените и за лечение средства?

troyan21 каза...

Познавам Пепа Ковачева - семейството й е собственик само на част от споменатата триетажна къща, от вътрешната страна на сградата, а ремонтите(смяната на дограмата) и новата надстройка са на други собственици. Истината е, че семейството е сериозно затруднено и се нуждае от подкрепа за лечението на г-жа Ковачева. Принципно за всички дарителски кампании, с които сме се ангажирали (Бойка, Пепа Ковачева), периодично се информираме какви са събраните суми; за жалост събраното е много малко.

С уважение: Генадий Маринов, гл. ред. на Т21

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |