По ми се пий!

Иванчо от Троян се явил на конкурс за работа. Сред въпросите обаче имало и такива, проверяващи езиковата култура на кандидата. На нашето момче се паднало да каже коя е висшата сравнителна степен в българския език. Иванчо от Троян не му мислил много и отсякъл: „По-”. Журито се смутило, тъй като троянецът бил връзкар и конкурсът бил реден за него, и деликатно го подпитало: „Защо да е „по-”, я помисли дали не е „най-”?”. Иванчо се позамислил, но пак бил категоричен: „Най-висшата степен е „по-”!”.

Тогава изпитващите поискали обяснение. И Иванчо им обяснил: „На мен най ми се ебе, ама по ми се пий!”.

(Бел. ред. Този виц бе разказан от ловчалията Радо /на снимката/ - полицай, бивш журналист, поет и вицаджия виртуоз на залесителната акция на 10 април в Журналистическата гора под Беклемето. Някой от присъстващите подхвърли на разказвача, че вицът му е много циничен. Радо контрира със следния въпрос: „Добре де, как ще прозвучи, ако кажа „най ми се прави секс” и „по ми се употребява алкохол”?!)

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |