Турският консул се срещна с троянските ротарианци

* Джюнейт Явузджан: „Договорихме се за създаване на по-близки отношения с ротарианци от Турция. От такива срещи винаги се ражда нещо положително”

В РАМКИТЕ НА ПОСЕЩЕНИЕТО СИ в Ловешка област миналата седмица Джюнейт Явузджан - генералният консул на Турция в Пловдив, се срещна и с троянските ротарианци. Г-н Явузджан не пропуснал да подчертае задоволството си от новото запознанство, научихме от PR-ката на областната администрация Елка Баръмова.Имам удоволствието да се срещна с ротарианците от клуба в Троян и съм впечатлен. Договорихме се за създаване на по-близки отношения с ротарианци от Турция. От такива срещи винаги се ражда нещо положително, защото всички са бизнесмени със сериозни възможности. Ще организирам подобна среща в най-близко време именно с такава цел – да се проведат сериозни бизнес разговори”, коментирал турският дипломат.

ЗА БИЗНЕС СЕ Е ГОВОРИЛО И НА СРЕЩАТА на турския консул с областния управител Николай Нанков, по чиято покана била височайшата визита. Губернаторът представил кратка информация за област Ловеч с акцент върху икономическия й профил, а г-н Явузджан проявил интерес към строящия се завод за производство на автомобили край Ловеч, както и от какви турски инвестиции би се заинтересувал бизнесът от областта. „Ловешка област е изключително красива, видях това с очите си и, уверявам ви, това е първото, но не последно мое идване тук”, подчертал дипломатът.

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |