„Меган” нацели „Сценик”, двама с опасност за живота

* Мястото на ПТП-то – завоят след Калейшкото ханче при входа на Троян, причините се изясняват

НА 27 МАЙ (ЧЕТВЪРТЪК) ОКОЛО 15:30 Ч. следобед два леки автомобила „Рено” се удариха челно малко преди входа на Троян – на завоя непосредствено след т. нар. Калейшко ханче. Движещият се в посока към Ловеч „Рено Меган”, шофиран от 18-годишния ловчалия Б.Р.И., „изпуска” дясната крива, навлиза в насрещната лента и се удря в идващия срещу него „Рено Сценик”, управляван от 41-годишния Б.А.Р. от Троян.

СБЛЪСЪКЪТ Е ТЕЖЪК, двете "Рена" са здраво намачкани, а водачът на "Меган"-а - тийнейджърът Б.Р.И., и возещият се до него Ч.М.Т., на 22 г., също ловчалия, получили тежки контузии и били настанени в МБАЛ - Троян с опасност за живота (по неофициална информация единият продължава да е в кома). Шанс пък било, че две линейки, едната троянска, другата плевенска, се намирали в близост до мястото на инцидента и веднага оказали помощ на ранените момчета. Пострадал е и пасажер от другата кола – седящият отпред Л.А.; той е със счупена бедрена кост на левия крак и охлузни рани по лицето, но без опасност за живота. Б.А.Р - шофьорът на „Сценик”-а, се отървал с леки натъртвания.

ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИН ЧАС СЛЕД КАТАСТРОФАТА пътят Ловеч – Троян във въпросния участък бе затворен за движение. По случая е образувано досъдебно производство; като не е изключено причината за ПТП-то да е „обективна” – неочаквано изскочило на платното диво животно. Знае се също, че този участък, въпреки ограниченията, „предразполага” към натискане на педала и няма да е изненада, ако се окаже, че е имало (и) превишена скорост.

Т21

Заб. Снимките ни бяха предоставени от любезните колеги от кабелна ТВ "Оптиспринт" - Троян.

17 коментара:

Анонимен каза...

Карат като бесни и са много самонадеени.Трябва да има по голям контрол от полицията и повече глоби.Също така по засилен контрол на центъра - до ДЗИ където всеки ден нагли шофьори /на безалкохолни напитки а и други / местят бетонните съндъци за цветя и си карат през самия център.Какво чакате - да смачкат някой пешеходец.Та то и без това не може да се ходи по тротарите.Хората се промъкват между колите а скоро трябва да се качват по тях.Надявам се полицията веднага да се заеме с по голям контрол и повече солидни глоби.Само така шофьорите ще се научат на ред на нормална безопасна и позволена скорост и правилно паркиране само на позволените места.

Анонимен каза...

Не може на 18 години да си шофьор и да рискуваш своя живот и на другите около теб. Невероятен късмет е, че всички са живи. Родителите на този младеж не е лошо да преосмислят методите си на възпитание.

Анонимен каза...

Вместо коментар-черен хумор: Човек с всичко може да свикне,дори и с бесилото:помята се, помята се,па се успокои.... На ТВ екран: -.....И накрая-културни новини...Вчера беше застрелян директорът на Филхармонията.......АЙ с-с-с-с-с........

Анонимен каза...

Лошо няма,нека се трепят,стига да не пострадат и невинни!

Анонимен каза...

Не разбрах какво общо имат тези черни вицове със ситуацията... Явно сте чели "Черен хумор" от Иван Василев и сте решили да ги споделите и с нас.

Полендачката каза...

До горния анонимко............... Айс иска да ти каже,че тези страшни новини вече не изненадват никой и че, щеш, нещеш свикваш.И го търпиш и се примиряваш,няма как да промениш нещата. Същото е и с културната новина.По елементарно няма накъде.

Анонимен каза...

Сега разбрах какво е искал да каже авторът. Или пък е чел горецитираната книга, защото тия вицове са на две поредни страници? Там има и по-подходящи в раздела "Смърт по път и над път", но сигурно не е стигнал още до тях.

Анонимен каза...

Явно анонимния господин чете книги с вицове,но не гледа новини.Ми кажи един хубав виц де,стига си притривал кълки!Ай с-с-с-с....

Полендачката каза...

Христос
Отец, и до сега не проумявам,
кого ме прати долу да спасявам?
Отец, спасяват ли се неспасяеми???
Това не е до горния:)

Анонимен каза...

Фенка съм на Айс, забавляват ме коментарите му, но ме подразни, че не е цитирал източника. А и не мисля, че темата е подходяща за вицове, пък били те и черни. И за да не съм анонимко - 50% балканджийка, 50% полендачка :D

Анонимен каза...

Е как да цитирам източник-аз ги прочетох в някакъв блог,но тази книга не съм я и чувал!Вицовете в Интернет не са патентовани,а аз не съм казал,че аз съм ги измислил.Щом четеш вицове,сподели някой хубав,вместо да се дразниш.Нали виждаш,че ние тук просто си споделяме,бъзикаме се....Прекалената мнителност определено затруднява общуването.Извинявай.....АЙ с-с-с-с-с....

Фифти-фифти каза...

Да повторя, че явно не се разбра - не мисля, че темата е подходяща за вицове, дори и черни. Ще се включа с виц под някоя по-весела статия.

Анонимен каза...

......и пак опираме до чувството за хумор...Ми той"черния хумор" за какво е??????? Двама килъри разговарят: Каква е разликата между лук и бизнесмен? Когато режеш лук-плачеш.....- този от този сборник ли е?АЙ с-с-с-с-с....

Анонимен каза...

Странно място сте намерили да пишете вицове. Дали нямате друга работа и сте на моменти асоциални и намирате единствено душевно спокойствие когато изливате мимолетните си мисли по форуми и сайтове? Хората претърпяли злопоука, вие цитирате вицове, за някакъв черен хумор се борите, странно нещо е туй нещо!
Дано хората се управят, а кой как кара и как ги мисли тея неща е съвсем друга тема за размисъл. Страшно нещо е тва да си на пътя в днешно време, колкото и да си внимателен винаги може да се случи немислимото.
Пътувам всеки ден с личния си автомобил, както в Троян, така и в Столицата, докато съм в града нещата някак си са ,, нормални" , но човек излезне ли извън населеното място е някакъв ад. Единствено в България само за 150км. като слезна от колата главата ми ще се пръсне от напрежение и ще съм изморен все едно съм минал 2000км. Имаше една много хубава мисъл прочетена от мен пак по нечии форуми, тя беше нещо от сорта на - В България всеки шофира по негови си правила, но понякога и тях нарушава.

Анонимен каза...

Не е проблем,че аз във форума казвам понякога вицове.Лошото е,че и полицаите го правят,докато гледат безобразията по улиците и пътищата.А те са огромни.За автомобилите да не говорим,но какво е туй по главната улица,посред бял ден да ревът мотори кросови на задна гума,АТВ-та,целите в кал,карани от малолетни,неправоспособни,пияни дечурлига,че и кметски и всякакви други синове.И всички се възмущават,знаят ги кои са и си траят.А полицаите само си траят!Казвал съм го в този форум и пак ще го кажа:Както върви,тука ще останат само пенсионери със затихващи функции,тулупи-носталгици,мотореткаджии на едно и две колелета,цигани със и без каруци и чалгаджии с големи тонколони.Те,разбира се ще си изберат подходящ кмет,който да мете улиците,да съобщава кредитния рейтинг и да раздава социалните помощи.А,и екип за събиране на донорския материал по завоите.И това вече не е виц! АЙ с-с-с-с-с....

Анонимен каза...

Е-е Айс, ще има и няколко умници като тебе - за асортимент.

Анонимен каза...

НОВОБРАНЦИ ПО УЛИЦИТЕ КОЛКОТО ИСКАШ-АМА НЕ СВЪРШВАТ....

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |