Откриха клуб на БЗНС в Троян, дойде и Ненчев

* Председателят на троянската дружба Витлием Илиев напомни, че целта е постигната с много усилия и след доста години
Партийно строителство
Витлием Илиев (вляво) посреща Николай Ненчев
ЛИДЕРЪТ на БЗНС и военен министър в сегашното правителство на ГЕРБ Николай Ненчев пристигна специално за откриването на новия партиен клуб в Троян. Събитието бе в събота, 17 септември - деня на християнския празник за почит към светите мъченици София, Вяра, Надежда и Любов. ВИП гостът бе посрещнат от председателя на троянската дружба Витлием Илиев, общинския съветник от БЗНС Веселин Илиев, членове и симпатизанти на партията. А партийната придобивка бе осветена и благословена от отец Станимир.

„БЗНС в нашия град се държи като една модерна, съвременна организация, каквато е партията и на национално ниво. През годините ние успяхме да се утвърдим в Троян и да заемем  полагащото ни се обществено-политическо място“, заяви при откриването Витлием Илиев. Той не пропусна да напомни, че тази цел – собствен троянски клуб, е постигната с много усилия и след доста години.

„ОТКРИВАНЕТО на клуба е важен момент от живота и дейността на структурата на БЗНС в Троян. Избрали сте хубав ден, днес е голям християнски празник. Пожелавам ви на първо място Премъдрост Божия, всичко друго – Вярата, Надеждата и Любовта, идва след това!“, се чу в краткото приветствие на г-н Ненчев. Поздравления имаше и от председателя на Общинския съвет Николай Тодоров, кмета Донка Михайлова, представители на приятелски партии и обществени организации.

ОТ ТРОЯН Николай Ненчев замина за участие в областен земеделски семинар в Ловеч, на който гост лектори бяха кандидат-президентът на Реформаторския блок Трайчо Трайков и вицето му ген. Съби Събев.

Т21, по информация на Ралица Бенчева

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |