На 15-ти - безплатни игри за децата от КТ „Спринт”

* Веселбата е от 12:30 ч. в градинката пред Информационно-културния център, за всички участници - награди
Хайде на купона!
ПО СЛУЧАЙ първия учебен ден кабелна телевизия „Спринт” организира безплатни игри за децата на Троян. Събитието ще е на 15 септември, от 12:30 ч. до 15:30 ч., в градската градина пред Информационно-културния център.

ЗА ДОБРОТО настроение на децата и техните родители ще се погрижат аниматорите на „Ани-Зани-Реани”. Ето и част от игрите, които те ще предложат на децата: дърпане на тротинетка с въже, скачане с чували, състезание с робо-ръце, изстрелване на „ракети” с въздух, пълнене на „облаци” в плик, стрелба с лък, танци и музикални изяви на децата, пукане на балони и други игри с балони, игри с вода, игри за баланс и равновесие...

ЗА ВСИЧКИ участници ще има награди - ученически пособия. Мили деца и вие родители, заповядайте на събитието и се забавлявайте безплатно с нас!

Кабелна телевизия „Спринт”

1 Коментара:

Анонимен каза...

Звучи интересно.
Поздравления за идеята.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |