Дали пък няма да стане работата?

* Кметът Михайлова: „Доскорошият кандидат за кмет на София Ваня Григорова днес посети зеленчуковите градини на община Троян, в които се отглеждат екологично чисти зеленчуци за децата в детските градини“
Ако не е истина, не е и лъжа
СЛЕД ПРИКАЗКАТА, къде на майтап, къде насериозно, че Ванчето Григорова („нашето Ванче“, както доби популярност из Троянско) – червената кандидат-кметица на София, която нееднократно в предизборната кампания заяви пристрастията си към Троян, даваше го за пример на софиянци и дори го сравни със световния образец Виена, че и с Париж – след изборния неуспех в столицата има златния шанс да стане зам.-кмет на Троян, последва продължението.

ДНЕС, 9 НОЕМВРИ, троянският кмет Донка Михайлова, която за разлика от столичната си съидейничка „уби“ конкуренцията на изборите и с летящ старт влезе в четвъртия си мандат, е посрещнала нашето Ванче в Троян. Лично г-жа Михайлова го съобщи в профила си във фейсбук. И я е развела из общинските зеленчукови градини (в Бонковския дол), давани за пример от г-жа Григорова – като конкретика и като управленска философия. Кавалер на двете неслучайни дами при зеленчуковия воайяж бил мустакатият шеф на дирекция „Общинска собственост и икономика“ в троянската общинска администрация Борис Бояджиев.

ЕТО ГО КМЕТСКИЯТ фейсбук коментар: „Доскорошият кандидат за кмет на София Ваня Григорова днес (9 ноември) посети зеленчуковите градини на община Троян, в които се отглеждат екологично чисти зеленчуци за децата в детските градини. В приключилата кампания Григорова многократно даваше за пример успешни управленски модели на Троян, които са се доказали в практиката на общината ни. Мислим еднакво за това, че управлението на комуналните услуги от общински фирми и предприятия e в основата на достъпните цени, доброто качество и устойчивост на общинските бюджети“.

ДАЛИ ПЪК няма да стане работата?! И нашето Ванче да ни стане зам.-кмет. Щото и без това работата с обжалването на изборите в София няма да стане.

Т21
 
P. S. Нямаме информация дали гостенката си е получила заслужената троянска почерпка, знаете защо. Но гостоприемството ни е безспорно, тъй че със сигурност. Наздраве, Ванче! 

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |