Снегът затваря троянските училища в понеделник, 27 ноември

* Доколкото е възможно учителите ще провеждат занятия по интернет * Градските детски градини ще работят, изнесените групи по селата – не

„Ваканция в понеделник, найс а!“
Неочаквана ваканция
 
ПОРАДИ усложнената зимна обстановка всички училища в община Троян в понеделник, 27 ноември, ще имат неприсъствен ден. Това се случва с нарочна заповед на кмета Донка Михайлова и бе огласено от нея самата в профила й във фейсбук преди минути. Доколкото е възможно – макар че в повечето случаи няма да е и се очертава, за радост на школарите, а и не само за тях, еднодневна извънредна ваканция – учителите ще проведат занимания по интернет.

„ОБУЧЕНИЕТО
ще се осъществява доколкото е възможно в електронна среда от разстояние. За детските градини в град Троян денят остава присъствен, като се обръщаме към родителите с молба тези, които имат възможност, да оставят децата си вкъщи. За изнесените групи по селата денят ще е неучебен и неработен“, уточни г-жа Михайлова.

Т21, по информация от кмета Донка Михайлова
Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |