Две световни титли за Димитър Кирев от Радиоклуб Троян

* Състезателят на Радиоклуб Троян спечели две дисциплини при ветераните на Световното първенство по радиозасичане в Либерец, Чехия * Браво, Митко!

Димитър Кирев
Радиозасичане
 
В КРАЯ на август и началото на септември в Либерец, Чехия се проведе 21-то Световно първенство по радиозасичане (27 август – 2 септември 2023 г.). Там представителят на България при ветераните – шуменецът Димитър Кирев, състезател на Радиоклуб Троян, завоюва две световни титли в дисциплините „Спринт“ и „Класика 144 MHz“. Постижението му е голям успех както за нашия клуб и българското радиозасичане, така и за българския спорт изобщо – да не забравяме, че Световната федерация на радиолюбителите (IARU) обединява милиони участници.

Най-високо на почетната стълбичка – Димитър Кирев, България
БРАВО, Митко! Прослави България и Троян! Припомняме, че на провелото се през май в района на с. Орешак (мах. Баба Стана) Държавно първенство по радиозасичане Димитър Кирев също спечели два златни медала с екипа на Радиоклуб Троян.

Любомир Досев, председател на Радиоклуб Троян

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |