33-годишен троянец основа нова партия

* Партийният създател адв. Христо Расташки е на 33, живее в София, а през 2022-ра неговата кантора бе номинирана за №1 на годината * Новата партия се казва „Граждански права“ и най-интересната сред 14-те й основни цели е преобразуването на ЧСИ в държавни
 
адв. Христо Расташки
Партийно строителство 
 
ЗЕМЛЯКЪТ ни, живеещ  в София, 33-годишният топ адвокат Христо Расташки, чиято адвокатска кантора „Расташки“ през 2022 г. бе номинирана от Балканската медийна асоциация и Софийската адвокатска колегия за кантора на годината  (виж „Кантората на адв. Христо Расташки – с престижна номинация“ – бел. ред.), се насочва (и) към друго поприще – той като главен инициатор заедно с колегите си от кантората и по думите му още „няколко хиляди граждани от цялата държава“ са решили да основат нова политическа партия с името ПП „Граждански Права“ (ГП). 

С колежки от кантората и съоснователки на новата партия
ПАРТИЙНОТО име на 19 април 2023 г. е получило регистрация в Софийския градски съд, на 15 май е била приета Учредителната декларация на ГП, а официалната партийна промоция ще е на 10 юни пред Президентството в столицата. Новата партия ще има 14 основни цели като, уточнява адв. Расташки, „най-интересните от тях са преобразуването на частните съдебни изпълнители (ЧСИ) в държавни съдебни изпълнители и премахването на фирмите за събиране на вземания“.

Т21
 
Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |