Нов хляб с логото на Троян

* „Вдъхновени от красотата на България и с обич към нашия град Троян сътворихме истинско чудо!“ * Кметът: „Благодаря на г-жа Дамянова за троянския дух, който влага в изделията на фирмата и високата корпоративна култура, с която управлява“
Троянският Хлебозавод
Новият хляб „България Троян“ с новата опаковка с троянското лого
ОТ МИНАЛАТА седмица троянският Хлебозавод („Хлебопроизводство и сладкарство“ ЕООД, Троян) пусна на пазара нов хляб от вида „Добруджа“ – хляб „България Троян“. Като допълнителна новост е, че опаковката на новия продукт е с туристическото лого (бранда) на Троян. Идеята, която получи много овации, е, разбира се, на амбициозната и креативна изпълнителна директорка на предприятието Стаменка Дамянова. 
 
Стаменка Дамянова
„ВДЪХНОВЕНИ от красотата на България и с обич към нашия град Троян сътворихме истинско чудо! Замесен с брашното от златна Добруджа, водата от бистрите ручеи на Троянския Балкан и кристално чистия въздух на Стара планина от талантливите ръце на нашите майстори-хлебари – хляб „България Троян“!“, споделиха производителите. „Благодаря на г-жа Дамянова за троянския дух, който влага в изделията на фирмата и високата корпоративна култура, с която управлява“, коментира в профила си във фейсбук троянският кмет Донка Михайлова, която получи като подарък първите три хляба от новия вид, излезли от пещта.

Т21

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |