Кафето, което те оставя безмълвен

* Гурме кафето „Перу Чанчамайо“, определяно като №1 в Перу – опитайте го в Био Смесен Магазин Поля БГ“, единствено тук в Троян
Реклама
КАФЕТО е преживяване, споделена емоция един красив момент, в който се наслаждаваме на компанията, на самото кафе, на паузата, която си даваме преди да продължим с ежедневието. Кафето е емоция и вкусно преживяване, което събужда сетивата ни от рано сутрин. Немислим би бил живота без него. Ние от „Био Смесен Магазин Поля БГ“, Троян, избрахме да работим със Семейна Пекарна „Мартинес“, защото качеството на кафето, което те селектират, е изключително високо и защото го правят (изпичат) в България.

ЕТО КАКВО казват от Семейна Пекарна „Мартинес“ за самите себе си: „Началото на пътуването на кафето започва от тропическите страни, откъдето внимателно подбираме суровото кафе - опитваме и избираме най-добрите вкусове и аромати. Когато пристигнат при нас, суровите зърна преминават през контрол на качеството и съответствието с мострата, за да се гарантира, че отговарят на изискванията на международните стандарти. Така можем да ви предложим качествено разнообразие. Разучаваме различните видове, за да можем да се грижим правилно за превръщането им в любимата ни гореща напитка. Нашата специалност е печенето – един изключително важен етап от пътя на кафето. То изисква време, опит, познания и обучение. Всяко кафе има своя собствена идентичност, с други думи, свои собствени характеристики по отношение на вкуса. За да се извлече най-доброто от него, няколко различни серийни проби се изпичат и чрез прилагането на тези четири елемента, успяваме да определим оптималния вариант”.

РАЗЛИКАТА между масовото комерсиално кафе и кафето на „Мартинес“ е, че то има дълъг срок на годност, но е известно за разбирачите в бизнеса с кафе, че без значение на опаковката веднъж изпечено, кафето има най-добри вкусове и аромати до третия месец след изпичането. То тогава какво кафе пием и дали някога сме опитвали истинския вкус на кафето? Кой знае кога е изпечено кафето, което купуваме и колко време стои на рафта? След като посетих Семейна Пекарна „Мартинес“ и за пръв път опитах вкуса на внимателно подрани кафета, прясно изпечени, останах безмълвна и дълбоко замислена. Защото досега не бях пила такова кафе и вкусовете, и ароматите бяха неповторими.

ИЗБРАХ да предлагам „Перу Чанчамайо“ на троянци и гостите на града. Чанчамайо е провинция на региона Хунин, който произвежда 20- 25% от кафето, идващо от Перу. Определяно като най-премиалното гурме кафе на Перу. А 33-милионно Перу неслучайно определя „Перу Чанчамайо“ за най-доброто си кафе. Перуанското „Чанчамайо“ е известно със своето средно тяло (понякога леко) с мека до ярка киселинност и възхитителни вкусове и ароматни качества, меко и сладко, и представя всички най-добри качества на добрите кафета от Южна Америка и Централна Америка. То е гладко и деликатно, много добре балансирано и може да има орехови и шоколадови тонове и сладък цитрусов вкус – както във вкуса и аромата, така и в приятния финал (следвкус).

ПРИ НАС в „Био Смесен Магазин Поля БГ“  може да го изпиете чисто или в комбинация с био кокосова захар, био какаово масло, био цейлонска канела и ядкови млека, направени от нас. Неочаквано добра комбинация за истински ценители. Кафе машината ни работи с последна иновация, а именно – нано цедки за равномерно варене на кафето.
ЗАПОВЯДАЙТЕ в „Био Смесен Магазин Поля БГ“  – Троян, ул. „Васил Левски“ 172 (на паркинга до Кабелна телевизия „Оптиспинт“). Може да си поръчате за дома или офиса на тел. 0876/808408.

Поля Колева,
собственик на „Био Смесен Магазин Поля БГ“
 
Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |