50-годишен рецидивист вършее из Орешак и Ливадето

* Закопчаха го, част от плячкосаните вещи са открити и иззети; документират цялостната престъпна дейност на серийния крадец
Крими
50-ГОДИШЕН нашенец, криминално проявен и осъждан, е извършителят на кражба на музикална уредба от частен дом в с. Орешак. Сигналът за престъплението постъпил в РУ на МВР - Троян на 10 ноември и след извършените процесуално-следствени действия и претърсване на жилището в Троян, обитавано от заподозрения, откраднатата вещ била открита. При разследването се установило, че в периода от м. юни до 10 ноември т. г. въпросният авантаджия е извършил още пет (5) кражби от имоти в троянския кв. „Ливадето“. Сред оплячкосаното са две моторни косачки, ъглошлайф, домашна посуда и др. Част от откраднатите вещи били открити и иззети по установения ред.

ПО СЛУЧАЯ е образувано досъдебно производство и продължава работата по документиране на цялостната престъпна дейност на крадеца рецидивист.

Т21, по информация от МВР - Ловеч

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |