Празничната пограма за Петковден

Предстоящо 14 октомври

Важно!

 

Информираме гражданите и гостите на града, че поради очакваните лоши атмосферни условия на утрешния 14 октомври по-голяма част от събитията в празничната програма за Петковден, първоначално планирани за провеждане на открито, ще бъдат преместени в салона на читалището.

 

Тържественото издигане на знамето на общината от 11:30 ч. и изпълненията на Представителния общински младежки духов оркестър с мажоретки (ПОМДОМ) остават на пл. „Възраждане“. Приветствието на кмета към гражданите, връчването на тазгодишните почетни отличия на общината и концертът на Васил Петров ще са в читалищния салон при стриктно спазване на всички противоепидемични мерки.Отменя се и планираното дрон шоу, но празничната заря в 20:00 ч. ще се проведе, както е предвидено.

 

Община Троян

Начало

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |