„Влажната цепка“ на кръстовището за „Калинел“ вече е история

* След сигнала в Т21 многомесечният и „канализиран“ по необичаен начин теч насред шосето бе отстранен * Иван Цочев: „Беше показано, че по този начин могат да се решават проблемите ни!“
Тема с продължение
„Влажната цепка“ на кръстовището за „Калинел“ вече е суха, 23 август 2021 г.
Причината за теча е установена и отстранена
„ВЛАЖНАТА ЦЕПКА“ на натовареното кръстовище за „Калинел“ (кръстовището на ул. „Македония“ и ул. „Лакарица“) – или иначе казано неспиращия от десетина и горница месеци водопроводен теч насред шосето, който впоследствие бе „канализиран“ с дълбок няколко сантиметра и дълъг няколко метра прорез в асфалта, отвеждащ бликащата вода към отводнителната шахта и за който на няколко пъти ни сигнализира нашият читател и приятел Иван Цочев – вече е история. След поредния материал по темата (виж „За влажната цепка на кръстовището за „Калинел“ – бел. ред.), скоростно, буквално на следващия ден, от троянското водно дружество „ВиК Стенето“ ЕООД, стопанисващо водопроводната мрежа в града ни, са направили ремонт. И течът е овладян, а срамната и създаваща опасност за движението „влажна цепка“ насред шосето вече я няма. Браво! Все пак остава въпросът защо чак сега и не можеше ли по-рано. По-долу публикуваме благодарственото писъмце на г-н Цочев.
Т21 
 
Иван Цочев
НАГЛЕДЕН ПРИМЕР КАК ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО ПРОРАБОТИ

БЛАГОДАРЯ на вестник „Троян 21“ и специално на г-н Генадий Маринов за съдействието, което оказа във връзка с прословутия теч на кръстовището на улиците „Македония“ и „Лакарица“. Днес, 23 август, течът беше отстранен от „ВиК Стенето“ ЕООД.

ТОВА БЕШЕ положителен пример как гражданското общество проработи и нагледно беше показано, че по този начин могат да се решават проблемите ни!
23 август 2021 г., Троян
Иван Цочев

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |