Община Троян предлага работа по програма „Старт на кариерата“

Община Троян обявява подбор на 1 (едно) работно място на длъжност „Младши експерт“ в Общинска администрация Троян, финансирано по програма „Старт на кариерата“ за заетостта през 2021 г. Лицата, кандидатстващи за длъжността, следва да са на възраст до 29 г., завършили висше образование (дипломирани), без трудов стаж по придобитата специалност,  регистрирани в дирекция „Бюро по труда“.

В срок до 19 май 2021 г., включително кандидатите подават в дирекции „Бюро по труда” по регистрация комплект документи със заявление за кандидатстване по програмата. Дирекции „Бюро по труда“ извършва първоначален преглед на документите за съответствие на кандидатите с изискванията за заемането на съответните работни места по програмата и насочват към Община Троян за интервю всички лица, отговарящи на изискванията.

Община Троян ще информира кандидатите за датата, часа, мястото и начина на провеждане на интервюто за работа. Пълният комплект документи e публикуван на интернет страниците на Министерството на труда и социалната политика (http://www.mlsp.government.bg) и на Агенцията по заетостта (http://www.az.government.bg).

Кандидатите могат да получат допълнителна информация за работното място и документите за кандидатстване и на интернет-страницата на Община Троян: https://www.troyan.bg/bg/karieri

Община Троян

Начало

1 Коментара:

Dr Donald Hospital каза...

Здравейте!
Как сте?
В момента моята болница се нуждае от трима (3) бъбречни донори за спешна трансплантация незабавно, всеки бъбречен донор ще бъде обезщетен с обща сума от $ 550 000,00 USD. Ние носим отговорност за вашите пътни документи и всички разходи, които могат да възникнат, след като бъдете потвърдени. Здраво и работоспособно тяло трябва да се свърже с този имейл: dr.donaldhospital@gmail.com (dr.donaldhospital@gmail.com)
Само сериозни дарители, 100% гарантирани.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |