Кандидатите на ПП „Републиканци за България” посетиха Троян

* Надя Бонева: „Ние сме за държава без корупция, за сигурност и образование за всеки, високи доходи, както и качествено здравеопазване. Ние искаме да привлечем младите хора, учили и работили в чужбина”
Парламентарни избори 2021
Пред паметника на Иван Хаджийски, Троян, 17 март 2021 г.
ДНЕС, 17 март 2021 г., водачът на листата за 11 МИР Ловеч на ПП „Републиканци за България” Надя Бонева и кандидат-депутатите се срещнаха с ръководството на Троян и се запознаха с актуалните въпроси на територията на общината. Кметът Донка Михайлова изтъкна приоритетите за региона, както и очакваното съдействие от страна на законодателната и централната изпълнителна власт.

На срещата с кмета на община Троян
ПП „РЕПУБЛИКАНЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ” е за предоставяне на повече правомощия на местната власт, привличане на инвестиции в регионите и изготвянето на програми за привличане и реализиране на младите хора. Водачът на листата Надя Бонева заедно с другите кандидати за народни представители - Виктор Таслаков, Галина Джамбазова, Велина Генчева, Силвия Ангелова и Цветомир Пейков, се срещнаха и със симпатизанти на ПП „Републиканци за България” в Троян.

Надя Бонева
„УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ на Троян и Ловешка област, ние от ПП „Републиканци за България” знаем, че хората искат от парламента качествено законодателство с отчитане интересите на всички слоеве на обществото”, заяви г-жа Бонева. Тя подчерта също, че обществото се нуждае от професионалисти. „Ние сме за държава без корупция, за сигурност и образование за всеки, високи доходи, както и качествено здравеопазване. Ние искаме да привлечем младите хора, учили и работили в чужбина, за да приложат придобитите знания и умения в Родината си. Заедно ще направим промените, за да живеем в държава с правила”, каза още г-жа Бонева.
 
Купуването и продаването на гласове е престъпление!
 

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |