Школа по народни инструменти в троянското читалище

* Ще се провежда обучение по кавал, гайда, гъдулка, тамбура и контрабас, няма ограничения във възрастта,
преподавател е Стоимен Н. Добрев

Ново! Ново! Ново!

НАРОДНО читалище „Наука - 1870 г.” (Троян) има възможност да открие Школа по народни инструменти без ограничение на възрастта на участниците. В школата ще се провежда обучение по кавал, гайда, гъдулка, тамбура, контрабас.

ПРЕПОДАВАТЕЛ и ръководител на школата ще бъде Стоимен Н. Добрев, завършил Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство (АМТИИ) в Пловдив, специалност изпълнителско изкуство. Работил е като учител по българска народна музика, оркестрово свирене и камерна музика в Националното училище за фолклорни изкуства в Широка лъка, от 2015 г. е диригент на хор в ансамбъл „Пирин” (Благоевград).

АКО ПРОЯВЯВАТЕ интерес, моля да се свържете с нас на лично съобщение във фейсбук (страницата ни е „Читалище Наука Троян“) или на имейл nauka_tr@mail.bg – срокът е до 5 февруари 2021 г., петък. Изпратената от Вас информация трябва да съдържа име, възраст и телефон за връзка. Очакваме ви!

НЧ „Наука - 1870 г.“, Троян

Начало

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |