В събота затварят за пет часа ул. „Акад. Ангел Балевски“

* Причината са монтажни работи по новостроящия се мост, забраната ще е от 9:00 ч. до 14:00 ч., за движещите се към/от Орешак е осигурен друг маршрут

Предстоящо, 16 януари

ВНИМАНИЕ! Крайречната улица „Акад. Ангел Балевски“ в промишлената зона на Троян, поемаща трафика за/от с. Орешак, ще бъде затворена за пет часа - от 9:00 ч. до 14:00 ч., на 16 януари, събота, в участъка от Пачовия мост (моста за „Елпром“) до кръстовището на Кози вир (ул. „Сеновоза“). Причината са строителни дейности (монтиране на мостови греди) на новостроящия се мост над река Бели Осъм, свързващ ул. „Васил Левски“ и ул. „Акад. Ангел Балевски“, съобщиха от общинската администрация.

ЗА ПОСОЧЕНИЯ ПЕРИОД
движението към Орешак ще се отклонява през Пачовия мост към кръговото кръстовище при АИР-а, ул. „Васил Левски“, моста при „Велде“ и обходния път към Кози вир и нататък; от Орешак към Троян маршрутът ще е същият. Контролът по спазване на временната организация на движението ще бъде осъществяван от патрулни екипи на РУ на МВР - Троян.

„БЛАГОДАРИМ за Вашето разбиране и молим да ни извините за причиненото неудобство!“, заявиха от Община Троян.

Т21, по информация от Община Троян

Начало

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |