Приемен ден по Вайбър на кмета на Троян

* Ще се спази традицията тези срещи да са в обичайния приемен ден на кмета – четвъртък, от 8:30 до 10:30 ч.; а кметовете и кметските наместници по селата са ангажирани да съдействат на желаещите
Донка Михайлова, кмет на община Троян

Глас народен

НОВ КАНАЛ за комуникация с гражданите въвежда кметът на Троян Донка Михайлова, съобщиха от общинската администрация. Това се случва след като – заради мерките около коронавируса и епидемичната криза – временно бяха прекратени традиционните приемни дни на кмета; и в последните няколко месеца връзката (на гражданите с кмета) ставаше чрез телефонни обаждания и по фейсбук. Новият канал за комуникация тръгва от началото на годината чрез телефонното приложение Viber (Вайбър), което позволява провеждане на видеоразговори.

КАКВО е необходимо да направи всеки, който желае да разговаря по даден проблем с кмета? Най-напред предварително да заяви желанието си на тел. 0670/6-80-50 (Община Троян) или по електронната поща на е-мейл postbox@troyan.bg, като задължително трябва да посочи имената си, телефон за връзка, темата на разговора и как би желал да разговаря с кмета – с видеообаждане по Viber или чрез обикновен телефонен разговор. Служител от администрацията ще се свърже с желаещия, за да го информира за датата и часа, в който ще получи обаждане от г-жа Михайлова. Ще се спази традицията тези срещи да са в обичайния приемен ден на кмета – четвъртък, от 8:30 до 10:30 ч.; а кметовете и кметските наместници по селата са ангажирани да съдействат на жителите за осъществяване на връзката. 

„ДЕВЕТ години след началото приемните ми дни продължават да са натоварени. Често определените два-два и половина часа на седмица не стигат и се налага да се ползва и втори ден в седмицата. В дългите месеци на пандемия се опитахме да ограничим срещите „очи в очи“ и да насочим част от хората, записали се за приемни дни, към телефонни разговори. Не е същото…  Не можеш да усетиш вълнението на хората, те не могат да усетят твоята съпричастност. Продължаваме с желание да включим и нови комуникационни канали“, бе кметският коментар във фейсбук.

Т21, по информация от Община Троян

Начало

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |