Удължаването на обстановката удари „Рок, традиция и още нещо“

*  „Рок, традиция и още нещо“ ще го има, но с рок на запис, вместо Милена и Дони & Нети „на живо“ * Улицата на занаятите остава,
 10-11 юли
Коронавирусът Актуално
Решението е на ВОЩ, причината – удължаването на епидемичната обстановка
ОБЯВЕНОТО преди два дни от здравния министър Ананиев поредно удължаване на епидемичната обстановка до 31 юли вече има отзвук и в Троян. На свое заседание днес, 8 юли, троянският Временен оперативен щаб (ВОЩ) е взел решение да отмени концертите на Милена и Дони & Нети, които трябваше да се състоят на 10-11 юли в рамките на „Рок, традиция и още нещо“ - първото общинско публично събитие от началото на кризата с коронавируса, откриващо летния сезон.

МЯРКАТА е заради зачестилите случаи на Covid 19 в страната и за избягване на риска от заразяване, а отмяната е до нормализиране на епидемичната обстановка, научихме от говорителя на ВОЩ Станислава Вачева. Но макар и редуцирано, „Рок, традиция и още нещо“ ще се проведе, като същината му ще е Улицата на занаятите с участието на доказани местни майстори на художествените занаяти от различни браншове. Разбира се, ще има и рок, но на запис.

Т21
Още по темата:

1 Коментара:

Unknown каза...

...и стана едно голямо нищо.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |