ВМРО - Троян подкрепи кандидата за кмет инж. Иван Миховски (ГЕРБ)

Местни избори 2019
Със своя декларация, огласена на 16 октомври, ВМРО - Троян заяви подкрепата си за инж. Иван Миховски, кандидат на ГЕРБ за кмет на община Троян. Г-н Миховски отговоря на критериите ни за „честен, компетентен, безпристрастен млад кмет който да работи и живее със семейството си тук”, се казва в декларацията.
  


Декларация на
ВМРО - Троян 

Вярваме, че кандидатите за общински съветници от листата на ВМРО - Българско национално движение със своя опит и разностранна експертиза, ще намерят най-добрите решения за проблемите на община Троян. Разчитаме на подкрепата на гражданите на Троян с бюлетината №34 да осъществим тези намерения.

За промяната на модела на управление Троян се нуждае от честен, компетентен, безпристрастен млад кмет който да работи и живее със семейството си тук, и на по-високи обороти да решава проблемите в Общината прозрачно и отговорно. В лицето на г-н Иван Миховски виждаме личност, отговаряща на тези критерии и затова ние от ВМРО - Троян подкрепяме безрезервно неговата кандидатура за кмет на община Троян.
ВМРО - Троян
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

3 коментара:

Троенец каза...

Смешници

ИСТИНАТА каза...

ВМРО=ГЕРБ

dgoser каза...

На снимката виждам кмета на Троян г-жа Михайлова и народния представител д-р Найденова.Толкова ли са кът снимки с троянските воеводи,че сложихте тази?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |