Честито: Ангелина Иванова стана доктор на науките

* Преди дни учителката в троянското СУ „Васил Левски“ защити дисертацията си на тема „Социални проблеми на отпадналите и необхванати от училище“
Титла
Ангелина Иванова
 ПРЕПОДАВАТЕЛКАТА в голямото троянско СУ „Васил Левски“ Ангелина Иванова вече е доктор на педагогическите науки. Преди дни тя е защитила дисертационния си труд на тема „Социални проблеми на отпадналите и необхванати от училище“ – една твърде актуална и трудна тема за родната образователна система днес. Дисертацията е защитена в Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“, Педагогически факултет, катедра „Социална работа“, с научен ръководител доц. д-р Живко Жечев (ШУ) и рецензент проф. д-р Лучиян Милков (УНСС).

АНГЕЛИНА ИВАНОВА е завършила българска филология в Софийския университет (1983 г.). Работила е като учител по български език и литература в София, в БАН, като хоноруван преподавател в Югозападния университет „Неофит Рилски“ (Благоевград) и Нов български университет (София), била е директор на училище (с. Добродан) и инспектор в РУО - Ловеч, занимава се и с издателска дейност. „Разнообразният й професионален път, знанията, уменията и опитът, получен в преподавателската дейност във висши училища и в областта на управлението на средното образование, й осигуряват сериозни възможности за научно-изследователска и творческа дейност“, четем в посочените й в рецензията биографични данни. И от нас – честито, д. п. н. Иванова!

Т21
Още от същия автор:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |