„Кресим“ (Троян) със сребро от Трявна

* Русокосият троянски талант Константинос Бехрахис извоюва второто място на Международния детски турнир „Слънцата на Трявна“, отлична оценка за целия троянски отбор * Предстоящо – на 9-10 ноември е „Битката за Троян“
Шахмат
Момент от надпреварата, „Слънцата на Трявна“, Трявна, 15-16 юни 2019 г.
Кметът на Трявна Дончо Захариев награждава нашия Константинос
ШЕСТГОДИШНИЯТ Константинос Бехрахис от шахматен клуб „Кресим“ (Троян) спечели второ място на VIII Международен детски турнир по шах „Слънцата на Трявна“, 15-16 юни. Той и съотборниците му – Емил Кънчев, Йоан Иванов, Крис Тодоров и Димитър Русенов, водени от треньора си и председател на клуба Симеон Винчев, показаха своите умения в конкуренцията на 68 млади шахматисти от цялата страна. И усетиха приятното чувство на победата през двата дни оспорвана надпревара, забавляваха се в почивката край басейна на хотела и вече нямат търпението да се включат в следващото състезание.

Съотборници и приятели – Димитър, Константинос, Крис и Йоан, ШК „Кресим“ (Троян)
А ТО (следващото състезание) ще е само след няколко месеца в Троян. На 9-10 ноември ще се проведе „Битката за Троян“, детски турнир по шах с международно участие – в който ще премерят сили водещите състезатели във възрастовите групи до 14 години от цялата страна; ясно е, че очакваме гости и от чужбина. Предстоящият домакински турнир, който е поредният, организиран от ШК „Кресим“ – предишният беше миналата година и бе посветен на 150-годишнината от обявяването на Троян за град (виж „Голямата звезда Нургюл Салимова спечели и в Троян“ – бел. ред.) – ще се проведе с любезната подкрепа на Община Троян. До скоро!

Нанси Винчева

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |