Дни на Индонезийските изкуства и култура

* На откриването – великолепни произведения на приложните и изящните изкуства на Индонезия, майсторски изпълнения на колинтанг, индонезийски танци, други изненади * Изложбата ще представи посланик Сри Астари Расджид
Предстоящо днес
ДНЕС, 27 юли 2018 г., петък, от 18:00 ч. посланикът на Индонезия в България Негово превъзходителство Сри Астари Расджид ще открие в зала №4 на Националното  изложение  на  художествени занаяти и изкуствата - Орешак (НИХЗИ) новата индонезийска експозиция „Обединени в многобразието”.

НАРЕД с насладата от великолепието на показаните произведения на приложните и изящните изкуства и богатите културни традиции на Индонезия ни очакват майсторски изпълнения на колинтанг и индонезийски танци. Ще има и други изненади, които няма да оставят безразличен нито един от гостите на Националното изложение. Станете част от това очарователно пътешествие с много цвят и настроение.

НИХЗИ - Орешак

 Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |