Ново: Ателие гурме в „Каза Арт“

* Кулинарните приключения са под ръководството на шеф Валери Благоев, провеждат се тематични уъркшопове за вегетарианска, италианска, гръцка, местна кухня
Летни новини
Кулинарно забавление в новото "Ателие гурме", вдясно – Биляна, собственичката на "Каза Арт"
ЕДИН от най-атрактивните, необикновени и креативни хотели в района, а и в страната – „Каза Арт“ в с. Орешак (собственици Биляна и Пламен Петрови), не спира да изненадва гостите и почитателите си. Поредна придобивка е новото „Ателие гурме“, където можете да се запознаете с авторската кухня на „Каза арт“ под ръководството на главния готвач шеф Валери Благоев; нещо повече – във вкусното ателие се провеждат тематични уркшопове (работилници), например „Сладко изкушение“ (за десерти), за вегетарианска, италианска, гръцка, местна (троянска) кухня, като за най-малките също са предвидени интересни готварски забавления.

Басейнът на метри от "Ателие гурме"
В двора на "Каза Арт"
СТАРТЪТ на новото „Ателие гурме“ бе с уъркшоп за група туристи от Израел, които готвиха традиционни български ястия, пяха и се забавляваха заедно с екипа готвачи на „Каза Арт“. В архитектурно-интериорен план ателието следва изяществото и колорита на марката „Каза Арт“, а допълнителна „закачка“ е стъкленият покрив, придаващ неочаквани нюанси и усещания на кулинарните приключения. Ефектът се усилва и от факта, че кулинарната работилница е разположена във впечатляващия зелен двор на хотела, на метри от открития басейн. „Заредете се с емоции за новата работна седмица, а вашите палавници ще се приберат у дома доволни от придобитите готварски умения и желание да ви помагат в кухнята!“, четем в рекламното послание в сайта на „Каза Арт“.

Т21

Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |