„Каза Арт” става на 4, честито!

* Преди 4 години в Орешак „отваря врати една мечта, една идея, която набираше сили във времето”; създателите Биляна и Пламен –
 двама индивидуалисти и новатори * Април – месец на
 тържества и промоции
ЧРД! 
Централният вход на "Каза Арт", с. Орешак
НЕОБИКНОВЕНИЯТ „Каза Арт” в с. Орешак – един от най-атрактивните (или да го кажем направо – най-атрактивният) и динамични хотели в нашия край, добил популярност не само в страната – става на 4 години.

„СКЪПИ гости и приятели, скъпи семейства, които ни се доверихте в почивните си дни, скъпи влюбени, които отпразнувахте своята сватба, годишнина или просто избрахте нас за едно специално изживяване, скъпи гости, които запленени от пъстрите цветове, решихте да прекрачите за пръв път прага ни, скъпи клиенти, които внесохте характер и изкуство в дома си с мебелите ни, скъпи партньори, които предпочетохте „Каза Арт” за своите бизнес начинания!”, така се обръщат от екипа на хотелското бижу към многобройните си клиенти по повод предстоящото събитие (в кратък материал в сайта на „Каза Арт”).

На рецепцията
В ресторанта
И ПРИПОМНЯТ началото – как преди 4 години в Орешак „отваря врати една мечта, една идея, която набираше сили във времето”, постигната от „задружен екип от амбициозни хора, които се трудят ден след ден за общото дело”. И как „марката „Каза Арт” събира около себе си млади амбициозни служители, предоставяйки нови работни места в един район, ощетен от финансовата криза и безработицата”.

А ВСИЧКО ТОВА е ръководено и вдъхновявано от „необикновения дует Биляна Милушева и Пламен Петров”, собствениците, двама експериментатори, доказали, че „симбиозата между талант и усърден труд бързо може да даде плод”, двама индивидуалисти и новатори, създали успешната връзка между хотел, изкуство, мебели и интериорен дизайн.

Собствениците Биляна и Пламен
ПО СЛУЧАЙ рождения си ден хотел „Каза Арт” обявява април за месец на тържества и промоции, като предложенията ще могат да се следят във фейсбук страницата на хотела. Първото от множеството събития е тематичната вечер „Четири години „Каза Арт” – на 4 април, от 19:30 ч., с участието на Руси Русев, вход свободен; всички гости ще получат 15% отстъпка от новото тематично меню. Обявен е вече и конкурсът „Вълнуващи моменти в „Каза Арт” - всеки  желаещ може да участва със свои снимки от интересните си моменти в „Каза Арт”; най-добрите снимки ще бъдат наградени, а за победителят/те е осигурена нощувка за двама в „Каза Арт” (условията за участие ще намерите във фейсбук страницата, там е и гласуването – с читателски лайкове).

Т21

Още по темата:

15 коментара:

Анонимен каза...

Гена,
на съседа котката стана на 3 години днес я пусни една статийка. Другата фрапираща новина е че на една Баба от горната улица и се скъса полата вследствие на което не ходи до магазина да си купи боза и локум. Това е достойно за две статии.

Анонимен каза...

А пък на една друга баба от съседната улица и свършили носните кърпички и започнала да си духа носа в салфетки, а за да си бърше газът - вестници. Това е още по топ новина.

Цочко каза...

Леля Мара от съседния вход казваше: "За глупостта лек няма". Права е била леля Мара.

Анонимен каза...

Лично не познавам собствениците на този хотелски комплекс,но следя рекламите които правят за него .Никъде до сега не съм видяла или прочела по интересни, по-разнообразни , по-интелигентни и смислени текстове с послания към потенциалните им клиенти.На територията на страната няма друг такъв Арт хотел.Пожелавам на Биляна и Пламен силен летен сезон и дълги години да са лидери в хотелиерският бизнес в община Троян.
Уважаеми № 1,2 когато един хотел добре стои на туристическия пазар, той е полезен и за всички туристически обекти в общината.Доста хотелски комплекси и семейните хотели имаме,но те не се различават по нищо един от друг.Скучни са, а има толкова интересен и атрактивен туристически ресурс за интерпретиране ,който могат да включат в своите оферти.Много здраве и успехи на собствениците и персонала.Мама Дуни
P.S До колкото знам,вестникът е собственост Генади Маринов и той за когото и както си иска ще пише,а Вие №1 и 2 не го четете, въпрос на вкус,нали!

Анонимен каза...

Хубаво бе маме,ама кел файда от написаното ти,като КазатЪ все празнЪ!То са тематични вечери,то са гостя,то са чалъме,пък най-много 5-6 троенски примадони да се излъжат да платят куверт от два-трийсе лева. Нема глад за таквиз вносне чалъме от тия чиляци.Народът сака басейно и да поръчва,кибапчита,кифтета и да плющят поздрави,пък нищо че водътъ не е минерал!Оди до сондата над Чуфликя да видиш каква е напаст от ора.И какви пари плащат,че и пакетно даже ходят.Къде по 110 лева за една одая ,па ако сакаш балкон с гледка към гьола още двайсе лева отгоре.А дали на територията на целокупната ни Република,няма друг като тоз, няма как да знаеш,оти няма как да си одила във всичките над 2 иляди обекта.Не заради друго,ми ша каталясаш от одене.
Но да,съгласен съм,че е колоритен и е НЕОБХОДИМ на ОбщинЪ Орешак,защото селото в което се находява Троянския(!?!?!?) манастир, се развива динамично в тая пуста туристическа насока,за която така(все по изборно време де) усърдно плямпат я даскале,я дофторе,я всякаква кандидат паплач...Да им е честита първата петилетка за четири на чорбаджиите ,да добутат да почерпят и за втора и да не забравят девиза на троянския хотелиерски бизнес : Кога и да сме пълни,ора все няма !

Чус

Анонимен каза...

Най-фрапираща новина: Акимов – щатен служител на ДС

Анонимен каза...

Aз нямaм против хотел Кaзa Aрт, бил съм тaм.Не е мой стил,но товa не ознaчaвa, че нямa клaсa и стил. Честит Рожден Ден, сaмо весели и доври гости!
П.П. пиши нa стaтиите плaтено или поне реклaмa! Обърнaл си вестникa СИ нa селскa бaкaлия!

Генадий Маринов, Т21 каза...

Силя се да се самоубедя, че не е така, че бъркам, че ние (българите, троянците) сме широки хора, ценящи хубавото и успеха на другите, радващи се на истинското (им) качество. Да, ама не, както казваше бай Петко! Точно обратното е! Нищо не ни ядосва повече от чуждата хубост, чуждият успех, хапем се от яд, че някой е по-добър, не можем да спим от мъка, че ни превъзхожда, че е по-успял, по-умен, по-богат. Ще кажете - човешко е, да, човешко е, но нашето не е, нашето е болест, самоубийство, дива грозна завист, космическа комплексарщина; и трябва да се лекува, защото ни бута още по-дълбоко в тинята.

Сега по-конкретно - хотел "Каза Арт" в Орешак е нещо уникално, нещо различно, хотел творец, да се чудиш как стана това чудо тук (у нас, още повече в Троянско) и сега (в тази ни вечна нашенска посткомунистическа действителност). Това може да се види от всеки и с невъоръжено око. Друг такъв хотел в района няма, един познат световен пътешественик (знаете го, Миро Нанков) казва, че и в цялата страна няма друг такъв, че и на други места, мисля, може да му се вярва. Дай боже "Каза Арт" да продължи с тази скорост и занапред, стискам му палци! А на Пламен и Биляна им свалям шапка. Явно тази необикновеност на "Каза Арт" дразни, вместо да радва, но за това вече говорих. И в тази връзка да отговоря на №7 - статията не е платена, а че звучи рекламно - ами когато казваш за едно хубаво нещо, че е хубаво, то винаги звучи рекламно. Нищо лошо, напротив!

Анонимен каза...

Като стане част от The luxury collection ще го посетя, да трупна някоя точка в SPG картата.

Анонимен каза...

№ 6, ми този другар си беше щатен милиционер от 1969г. в продължение на 25 г.Радко Мирчев платения офицер на щат в троянската милиция много не го долюбваше,та след неговата смърт, този нагаждач е успял да се внедри и в залязващото в нелегалност ДС.Понеже го пазеха до сега да не му лъснат гъза на показ,той използваше умело връзките си и нареждаше да се подслушват телефоните на определени хора в града, които не симпатизира на ГЕРБ.Сега като почнат открито партийните битки за троянския престол,той отново ще задвижи тази машина на сплашване,както той си знае?Та мислете преди да кажете нещо,защото всичко му се донася на момента.

Анонимен каза...

Недей чак тъй да се каниш брате 9-ти,щото с тази селения у троянско,по-скоро ще пукясаш, отколкото да дочакаш някой да направи нещо луксъри кълекшън.

Unknown каза...

С радост и благодарност поздравявам Биляна и Пламен за креативността, човешката топлота и всичко още хубаво, което носят в себе си, и с което дариха не само близките си хора, но и непознатите като мен!
Бъдете живи и здрави, скъпи творци, споделено обичани и щастливи и нека късметът да е винаги с вас! Пожелавам ви и много нова енергия, много нови идеи, удовлетвореност от всичко, което сте постигнали до сега и сбъдване на всичко още, за което мечтаете!
Честит рожден ден на „Каза Арт” – късчето красота и обич, което неизменно очарова всеки човек, който има сетива да го усети!
А на коментиращите преди мен, които използват всяко възможно място, за да изхвърлят от мръсотията, която носят в себе си, пожелавам никога да не се видят през моите очи! За да не страдат още повече.
С поздрав: Емилия Сиракова

Анонимен каза...

Мнооого жълто бе, чак избива на лудост...

Анонимен каза...

Шариния до шия.Хотел като хотел.Изхваргации.Напъни в тоалетната за четири годишен ''юбилей''.Симпатични стопани.Караите по скромно.Потенциал има.Резултатите сами ще дойдат.Честито!

Анонимен каза...

Ха, Генадий прогледнал.
Най-после...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |