Тодор Живков и Георги Парцалев пристигат в Орешак

* Прочутият имитатор Звезделин Минков представя своите скечове и импровизации „Гласовете на България" в арт хотел "Каза Арт", Орешак - 7 април, петък, 19:30 ч.; за резервации - 0889/508149 и 0876/085306
 
Звезделин Минков
Предстоящо

ЗВЕЗДЕЛИН МИНКОВ - най-добрият имитатор на Тато (Живков) и на звездните ни актьори Парцалев, Слабаков, Вачков, Черкелов, Анастасов, Калоянчев, Лолова и други, гостува в най-атрактивния и търсещ хотел в района, арт хотел „Каза Арт“ в с. Орешак. Хумористът ще изнесе спектакъла си „Гласовете на България“ (скечове, импровизации и имитации на известни личности) на 7 април, петък, от 19:30 ч., с комплимент от домакините – чаша вино за всеки гост. Кувертът е 10 лв., а резервациите – на тел. 0889/508149 и 0876/085306, и не се бавете!

Шоуто "Гласовете на България" ще бъде представено в ресторанта на "Каза Арт"
ШОУТО на Звезделин Минков е епизод от серията гостувания на известни български изпълнители в „Каза Арт“ – тук са били Йосиф Радионов, „София брас бенд“, Силвия Кацарова, Христо Младенов, „Тримата тенори“ и много други, редовно се организират дегустации на известни български изби, популярни са събитията за Свети Валентин, Коледа, Нова година, Хелоуин, 8 март, Празника на сливата, Петковден (празника на Троян) и т. н.

Биляна и Пламен
ЗА ПРОТОКОЛА - арт хотел „Каза Арт“ в с. Орешак отвари врати през 2011 г. и този месец ще отбележи своята 6-годишнина. Собственици на хотелското бижу са семейството Биляна и Пламен Петрови; той е художник, тя – дизайнер, а двамата заедно са забележителен творчески тандем, който доказа, че умее да твори успешно и в този сложен жанр (хотелиерството). Заповядайте!

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |