Денят на репродуктивното здраве – тази година в Плевен, 9 юни

* В рамките на този ден пациентите могат напълно безплатно да се консултират с водещите експерти, също така – да се срещнат и обменят опит с други хора като тях, вход свободен
Предстоящо
НА 9 ЮНИ 2018 Г., от 11:00 ч. в зала „Плевен“ (сградата на Областната управа, Плевен) ще се проведе традиционният Ден на репродуктивното здраве, организиран от сдружение „Зачатие“. Тази година темата на събитието е „30 години ин витро в България“.

ВЕЧЕ 13 ГОДИНИ поред сдружение „Зачатие“ провежда Ден на репродуктивното здраве в различни градове на страната. Това е една уникална инициатива, предназначена да събере на едно място специалистите по репродуктивна медицина и хората с репродуктивни проблеми. И всяка година успява да доведе най-добрите лекари и ембриолози при пациентите от определен регион на страната – за да могат да дискутират неформално и свободно по вълнуващите ги теми за лечението, диагностиката и превенцията на стерилитета, за да се запознаят с новостите от света на инвитро технологиите, с възможностите да им бъде помогнато. В рамките на този ден пациентите могат напълно безплатно да се консултират с водещите експерти, а също така да се срещнат и обменят опит и подкрепа с други хора като тях.

Сдружение „Зачатие“
Бел. Повече информация за събитието –
 виж ТУК 

30 години инвитро в България

ПРЕДИ 30 години в България се ражда първото българско бебе , заченато чрез инвитро. Така България става една от първите страни в света, успешно приложили този метод за лечение на стерилитет. Сдружение „Зачатие“ посвещава на този важен юбилей Деня на репродуктивното здраве , който тази година ще се проведе в Плевен на 9 юни 2018 г . Там ще се съберат основателите на българската ин витро медицина и техните ученици, за да разкажат за миналото, настоящето и бъдещето на асистираната репродукция в България.

ОФИЦИАЛНИ гости на събитието ще бъдат проф. д-р Атанас Щерев, национален консултант по репродуктивна медицина, д-р Мария Георгиева – директор на Центъра за асистирана репродукция“, председателката на сдружение „Зачатие“ Стефка Сарафова-Захариева, Султанка Петрова, зам. министър на труда и социалните грижи. Програмата включва информационна сесия, групова дискусия и безплатни консултации със специалисти.

ЕКСПО алеята на инвитро клиниките в България дава възможност на посетителите на Деня на репродуктивното здраве да съберат в рамките само на един ден пълна информация за условията и цените, предлаганите от различните клиники, да се запознаят със своите бъдещи лекари и да получат безплатно съвет и консултация от тях. Тази уникална възможност е осигурена благодарение на усилията и труда на доброволците от сдружение „Зачатие“ , което защитават вече 14 години интересите на хората с репродуктивни проблеми в България.

ПЕТИМА от посетителите на Деня на репродуктивното здраве 2018 ще получат от сдружение„Зачатие“ ваучер  за диагностика и лечение на стерилитет  на стойност 500 лева. Програмата започва точно в 11:00 ч. на 9 юни 2018 г., зала „Плевен“ на Областна управа Плевен. Входът е свободен.

За контакти:
Стефка Сарафова-Захариева, тел. 0899/602030
e-mail: zachatie@gmail.com; www.zachatie.org

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |