Всяка покупка в „T Market“ е израз на взаимно доверие

* Проверка по описания случай е направена от БАБХ на 2 май, не са установени нередности при срока на годност, съхранението и продажбата на партидите от наденица „Leki“
Право на отговор
След критичния читателски материал „С повишено внимание в „Т Маркет“, Троян“, сигнализиращ за нередности в магазина и продадена негодна стока (бр. 19 на Т21 от 16 май), с нас се свързаха от „Максима България“ ЕООД, в чиято структура са веригата магазини „Т Маркет“. „Държа да уточня, че като една от водещите търговски вериги с 13-годишна история на пазара, наша мисия е да сме честни и прозрачни в своята дейност. Готови сме да приемем и отговорим на всички запитвания от страна на клиенти, институции, средства за масова информация. Заедно с вас, медиите, сме отговорни за това хората да са добре информирани и разчитам, че по всякакви теми, касаещи „T Market“, ще се обръщате към нас за отговор и съдействие“, ни написа Грета Петрова, мениджър по комуникациите в „Максима България“ ЕООД. По-долу публикуваме официалния отговор на фирмата. Т21

ВЪВ ВРЪЗКА с публикуван коментар на Калин Димитров в бр. 19 на вестник „Троян 21” (16 май 2018 г.), касаещ стока, продавана в магазин „T Market“ в Троян, бихме искали да внесем следните пояснения.

• КАТО ВЕРИГА супермаркети с 13-годишна история на българския пазар, екипът на „T Market“ се грижи всекидневно да предлага в своите обекти качествени продукти от проверени производители. В нашите магазини пазаруват над 75 000 клиенти в цялата страна. Тяхното доверие оправдаваме всекидевно с богат асортимент от свежи храни и множество промоционални предложения.

• СТОКИТЕ, които предлагаме в нашите супермаркети, се приемат от доставчиците с всички необходими документи за техния състав и срок на годност, указан от производителите. Като отговорна към потребителите компания, спазваме стриктно необходимите изисквания за контрол на качеството при съхранението и продажбата на хранителни продукти. При рекламация от страна на клиент възстановяваме заплатената сума или заменяме стоката с друга, като предоставяме на потребителя да избере предпочитания вариант.

• УКАЗАНАТА от г-н Димитров наденица „Leki“ се продава в насипен вариант в нашите магазини. Тази стока изисква специално температурно съхранение, което следва да се спазва до момента на консумация от страна на клиента. Етикетът, отпечатан при опаковането на желаното от него количество наденица, посочва гаранцията, която ние като търговец предоставяме за този вид продукти. Той е кратък, тъй като това е малотраен продукт. Срокът на годност, който производителят определя, се намира върху транспортната опаковка на партидата. Тя се съхранява в магазина, каквито са изискванията на контролните органи. При поискване, етикетът от транспортната опаковка може да бъде показан и предоставен на заинтересованите страни.

• ПРОВЕРКА в „T Market“ в Троян по описания в коментара на г-н Димитров случай е направена от Българската агенция за безопасност на храните (БАБХ) на 2 май 2018 г. Не са установени нередности при срока на годност, съхранението и продажбата на партидите от наденица „Leki“ в „T Market“, Троян. Издаден е констативен протокол, с който и двете страни са уведомени за резултатите от проверката.

КАТО ДОБЪР търговец, ние държим на прозрачността и коректността в отношенията. Стараем се да откликваме на всички питания от страна на клиентите и да удовлетворяваме техните очаквания. За нас всяка направена покупка в „T Market“ е израз на взаимно доверие. Затова и занапред ще продължим активно да работим в интерес на българските потребители и в частност на жителите на град Троян.

25 май 2018 г. 
„Максима България“ ЕООД

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |