В събота: Лекция на тема "Захранване на бебето", лектор – Маги Пашова

* Организатор е Школата за родители в Троян – 14 април, събота, начало 11:00 ч., в Информационно-културния център 
Предстоящо
ШКОЛАТА ЗА РОДИТЕЛИ в Троян, ръководена от Гергана Банчева, организира беседа на тема „Захранване на бебето“, гост лектор е Маги Пашова. „В събота имам удоволствието да гостувам в Троян по покана на местната Школа за родители, за да си говорим за захранването, храненето на майката, възстановяването след раждане и други теми, които вълнуват младите майки. Ако сте в района, заповядайте!“, коментира в страницата си във фейсбук г-жа Павлова.
Кога: 14 април, събота, 11:00 - 13:30 ч.
Къде: Информационно-културен център, Троян
Маги Пашова
МАГИ ПАШОВА от повече от 8 години се занимава с темата хранене. Завършила е Canadian School of Natural Nutrition и допълнителни обучения при някои от най-изявените американски специалисти по хранене, членува в Европейската асоциация по клинична нутриционистика. От края на 2016 г. е официален посланик на движението Food Revolution, а през 2017 г. участва в организирането на най-мащабния за страната Food Revolution Day, дал началото на създаване на българската фондация „За храната” – гражданско обединение на родители, чиято цел е осигураване правото на достъп на българските деца до по-качествена и пълноценна храна. През последната година работи активно в подкрепа на бъдещи майки или наскоро родили жени, които търсят формулата за разнообразно и балансирано хранене.

Т21 

Още по темата:

7 коментара:

Анонимен каза...

Това е много добре, ама казва ли се в последния момент?

genadi каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Д-р Иван Николов ДМН каза...

Така е, но само при положение, че /в-ж по-горната/ свободните електрони са обстанционално инжектирани

Rldkд-р Иванко ДМН каза...

И още: Инжектоплякторната перефундационна среда е твърде обструктивна на външни влияния /в-ж GOOGLE/ и при това положение нункфултрацията няма да сработи. Има изход: Субстанцията на електронните частици ще генерира нов прочит на формулата /C-b=1246/. 3.14 при положение, че филтрацията е правилна /НАЛОЖЕТЕЛНО/ и тогава се получава правилната формула на инжектоплякторната перефундация, а именно а=на на b+i=c

Анонимен каза...

Някой май е прекалил с коката...

genadi каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Иванко каза...

Що си анонимен бе, мушморок? Аз съм ДМН Иван Николов.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |