В събота: Лекция на тема "Захранване на бебето", лектор – Маги Пашова

* Организатор е Школата за родители в Троян – 14 април, събота, начало 11:00 ч., в Информационно-културния център 
Предстоящо
ШКОЛАТА ЗА РОДИТЕЛИ в Троян, ръководена от Гергана Банчева, организира беседа на тема „Захранване на бебето“, гост лектор е Маги Пашова. „В събота имам удоволствието да гостувам в Троян по покана на местната Школа за родители, за да си говорим за захранването, храненето на майката, възстановяването след раждане и други теми, които вълнуват младите майки. Ако сте в района, заповядайте!“, коментира в страницата си във фейсбук г-жа Павлова.
Кога: 14 април, събота, 11:00 - 13:30 ч.
Къде: Информационно-културен център, Троян
Маги Пашова
МАГИ ПАШОВА от повече от 8 години се занимава с темата хранене. Завършила е Canadian School of Natural Nutrition и допълнителни обучения при някои от най-изявените американски специалисти по хранене, членува в Европейската асоциация по клинична нутриционистика. От края на 2016 г. е официален посланик на движението Food Revolution, а през 2017 г. участва в организирането на най-мащабния за страната Food Revolution Day, дал началото на създаване на българската фондация „За храната” – гражданско обединение на родители, чиято цел е осигураване правото на достъп на българските деца до по-качествена и пълноценна храна. През последната година работи активно в подкрепа на бъдещи майки или наскоро родили жени, които търсят формулата за разнообразно и балансирано хранене.

Т21 

Още по темата:

7 коментара:

Анонимен каза...

Това е много добре, ама казва ли се в последния момент?

genadi каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Д-р Иван Николов ДМН каза...

Така е, но само при положение, че /в-ж по-горната/ свободните електрони са обстанционално инжектирани

Rldkд-р Иванко ДМН каза...

И още: Инжектоплякторната перефундационна среда е твърде обструктивна на външни влияния /в-ж GOOGLE/ и при това положение нункфултрацията няма да сработи. Има изход: Субстанцията на електронните частици ще генерира нов прочит на формулата /C-b=1246/. 3.14 при положение, че филтрацията е правилна /НАЛОЖЕТЕЛНО/ и тогава се получава правилната формула на инжектоплякторната перефундация, а именно а=на на b+i=c

Анонимен каза...

Някой май е прекалил с коката...

genadi каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Иванко каза...

Що си анонимен бе, мушморок? Аз съм ДМН Иван Николов.

Публикуване на коментар

Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |