Мъж закла жена си в жк „Лъгът“

* Убитата е 35-годишната Красимира Д. К., съпругът Георги М. К. също е наръган, но без опасност за живота * Има версия, че съпругата е била пияна и първа е нападнала

Крими

СЕМЕЕН скандал след полунощ на 28 януари, около 2:30 ч., в жк „Лъгът“ в Троян прераснала в ръгане с ножове и смърт, съобщиха от полицията. Убитата е 35-годишната Красимира Д. К. (р. 1982 г.), която е била наръгана многократно, а клането е извършено в семейния апартамент. Сигнал за убийството на тел. 112 подал съпругът Георги М. К. (р. 1980 г.). Според неофициална информация Георги е признал, че е убил жена си. Самият той също бил с няколко прободни рани в корема, но няма опасност за живота му и с прокурорско разпореждане е задържан за 72 часа в предварителния арест.

ТРУПЪТ на жената е изпратен за аутопсия, а от апартамента са иззети множество веществени доказателства. Образувано е досъдебно производство и работата по случая продължава. По наша информация семейството не било социално слабо и не финансови причини са предизвикали кървавата свада. Има версия, че Красимира се е прибрала вкъщи пияна и след забележка от страна на Георги първа го нападнала и намушкала, след което той побеснял, отнел й ножа и на свой ред започнал да я ръга, до смърт. 

Т21

7 коментара:

Дядо Иван каза...

Така е, като общината не ни раздаде Истанбулската конвенция да я прочетем или барем да ни я бяха прочели в читалището. Само ми пълнят пощенската кутия с шарени хартийки, макар че съм лепнал ламинирана бележка с един палец букви: "Моля не пускайте рекламни материали!". В интерес на истината някои не пускат, щото вече няма къде да ги натъпчят и ги хвърлят направо в двора. Красота, при това напълно безплатна.

Ще речете къде е клането, къде ти е пощенската кутия. Връзката е много пряка и се нарича ПРОСТОТИЯ.

Анонимен каза...

как социални слаби работа на корем големи заплати да се чудиш къде да си похарчиш парите

Анонимен каза...

И все повече такива инциденти ще стават...това е слободия не демокрация,всеки плямпа каквото си иска,всеки върши каквото не му е работа, а всички са гневни и обидени от дългия преход който така и не се осъществи в Троян,безработицата немотията води до разпри в семействата,ограничена е и грамотността на населението,което води и до ПРОСТОТИЯ(както каза 1ви) а от там и до криминални деяния..незнам на къде отива този народ???!!!

Анонимен каза...

Слушат шушана, от понеделник мислят как да се напият в петък, а дотогава загряват всяка вечер. Спомнят си с отвръщение единствената си прочетенс книга лятната ваканция в 4-ти клас. Теглят кредити за скъпи телефони, карат морално остарели мафиотски коли. Шибат ботокс и гел лак и пукната пара не дават, че външността им е шибан камуфлаж на цялата уродска история, която представляват.

todor каза...

Аз съм написал на пощенската си кутия забранено за реклами и не слагат реклами в нея

todor каза...

Ревността убива казал съм го на много хора

Анонимен каза...

Да..и това е вярно,много книги и филми са написани и снимани, точно това чувство на болезнена ревност е било в основата на сценария,спомням си "Американска трагедия" от Теодор Драйзер завършва точно така..със заколение!Просто за това болезнено чувство,време няма, било е преди хиляди години и ще го има и в бъдеще..освен ако не се приеме истамбулската конвенция,да се женят мъжищата..те тогава я втасааме..ще се колят на поразия!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |